AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 265121-04-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk (265121-04-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Fosaprepitant Dimeglumine nya éta wangun uyah dimeglumine of fosaprepitant, cai-leyur, prodrug N-phosphorylated of aprepitant, mibanda aktivitas antiemetic. Kana administrasi ka jero nadi jeung konversi gancang mun aprepitant, agén ieu ngiket selektif kana zat P manusa / neurokinin 1 (NK1) reséptor dina sistem saraf puseur (SSP). Ieu nyegah reséptor ngariung sahiji zat P endogenous sarta nyegah zat P-ngainduksi emesis.

Panjelasan Produk

Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) video bubuk


Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk Karakter dasar

ngaran: Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk
CAS: 265121-04-8
Formula molekular: C23H22F7N4O6P.2C7H17NO5
Beurat molekul: 1004.83
Ngalembereh Point: 242-247 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: bodas jeung bubuk amorf kaluar-bodas


Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) pamakéan Bubuk

nami

Fosaprepitant dimeglumine bubuk (CAS 265121-04-8)

bubuk EMEND

pamakéan Bubuk Fosaprepitant dimeglumine

Dina kombinasi kalayan agén antiemetic sejen, pikeun pencegahan seueul akut jeung nyangsang na utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker kacida sarta moderately emetogenic, kaasup cisplatin-dosis tinggi.

Dinyana kana bubuk EMEND (CAS 265121-04-8)

  • Fosaprepitant kudu dipake kalawan caution di penderita narima pangobatan concomitant nu utamina métabolismena ngaliwatan CYP3A4.
  • Réaksi hypersensitivity Geura bisa lumangsung salila infusion. Pasén geus umum direspon jeung discontinuation. Ieu henteu dianjurkeun pikeun reinitiate infusion nu. (B)
  • Coadministration of fosaprepitant atanapi aprepitant kalawan warfarin (substrat CYP2C9) bisa ngahasilkeun panurunan klinis signifikan dina International dinormalisasi Rasio (INR) tina waktos protrombin. (C)
  • The efficacy of contraceptives hormonal dina mangsa jeung 28 poé nuturkeun dosis panungtungan of fosaprepitant atanapi aprepitant bisa jadi ngurangan. métode alternatif atawa deui-up di kontrasépsi kudu dipake. (D)

A: CYP3A4 interaksi Fosaprepitant ieu gancang dirobah jadi aprepitant, nu mangrupakeun inhibitor sedeng CYP3A4 nalika dikaluarkeun salaku antiemetic 3 poé dosing regimen pikeun CINV. Fosaprepitant kudu dipake kalawan caution di penderita narima pangobatan concomitant nu utamina métabolismena ngaliwatan CYP3A4. Inhibisi CYP3A4 ku aprepitant atanapi fosaprepitant bisa ngahasilkeun kadarna plasma luhur: tina ieu pangobatan concomitant. Nalika fosaprepitant dipaké concomitantly kalawan inhibitor CYP3A4 sejen, kadarna plasma aprepitant bisa elevated. Nalika aprepitant dipaké concomitantly kalayan pangobatan nu dipicuna aktivitas CYP3A4, kadarna plasma aprepitant bisa ngurangan, jeung ieu bisa ngahasilkeun efficacy turun tina aprepitant. agen kémoterapi nu dipikawanoh bisa métabolismena ku CYP3A4 kaasup docetaxel, paclitaxel, etoposide, irinotecan, ifosfamide, imatinib, vinorelbine, vinblastine na vincristine. Dina studi klinis, anu regimen aprepitant lisan ieu diadministrasi ilaharna mibanda etoposide, vinorelbine, atawa paclitaxel. The dosis agén ieu teu disaluyukeun kana rekening pikeun interaksi ubar poténsial. Dina studi pharmacokinetic misah, robah euweuh klinis signifikan dina docetaxel atanapi vinorelbine pharmacokinetics ieu observasi sabot regimen aprepitant lisan ieu coadministered. Alatan jumlah leutik pasien di studi klinis anu narima substrat CYP3A4 vinblastine, vincristine, atawa ifosfamide, caution tinangtu sarta ngawaskeun ati disarankan di penderita narima ajen ieu atawa ajen kémoterapi séjén métabolismena utamina ku CYP3A4 nu teu diajarkeun.
B: Réaksi Hypersensitivity Papisah laporan réaksi hypersensitivity saharita kaasup flushing ritem, dyspnea, sarta anaphylaxis geus lumangsung salila infusion of fosaprepitant. Réaksi hypersensitivity ieu umumna tos direspon jeung discontinuation tina infusion tur administrasi terapi luyu. Reinitiation of infusion henteu dianjurkeun dina pasien anu ngalaman gejala ieu mangsa munggaran-waktu pamakéan.
C: Coadministration kalawan Warfarin Coadministration of fosaprepitant atanapi aprepitant kalawan warfarin bisa ngahasilkeun panurunan klinis signifikan dina International dinormalisasi Rasio (INR) tina waktos protrombin. Dina penderita on terapi warfarin kronis, INR kudu diawaskeun raket dina periode 2-minggu, utamana di 7 mun 10 poé, di handap inisiasi ti fosaprepitant kalawan unggal siklus kémoterapi.
D. Coadministration kalawan hormonal Contraceptives Kana coadministration kalawan fosaprepitant atanapi aprepitant, anu efficacy of contraceptives hormonal bisa ngurangan salila jeung 28 poé nuturkeun dosis panungtungan boh fosaprepitant atanapi aprepitant. métode alternatif atawa deui-up di kontrasépsi kudu dipake salila perlakuan kalawan jeung 1 bulan nuturkeun dosis panungtungan of fosaprepitant atanapi aprepitant [tingali Narkoba interaksi]. 5.5 kronis Kontinyu Paké pamakéan kontinyu kronis bubuk EMEND pikeun suntik pikeun pencegahan seueul sarta utah teu dianjurkeun sabab teu acan ditalungtik; sarta alatan éta profil interaksi ubar bisa ngarobah mangsa pamakéan kontinyu kronis.

parentah salajengna

dimeglumine bubuk Fosaprepitant pikeun suntik 150 mg ayeuna dituduhkeun di sawawa dina kombinasi kalayan agén antiemetic séjén pikeun pencegahan seueul nyangsang na utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina MEC. dosage nu disatujuan dina sawawa nyaéta ka jero nadi (IV) infusion 150-mg tunggal leuwih 20 mun 30 menit kurang 30 menit saméméh kémoterapi on Poé 1. The persetujuan FDA ti indikasi anyar ieu dumasar di bagian on papanggihan ti, paralel, doubleblind, ulikan comparator-dikawasa aktif randomized nu dievaluasi fosaprepitant pikeun suntik salaku infusion ka jero nadi tunggal dina kombinasi kalayan ondansetron na dexamethasone (disebut salaku regimen EMEND bubuk ) (N = 502) dibandingkeun sareng ondansetron na dexamethasone nyalira (kontrol regimen) (N = 498) dina penderita narima MEC. The titik primér éta respon lengkep (diartikeun henteu utah na euweuh pamakéan terapi nyalametkeun) dina fase nyangsang (25 mun 120 jam handap inisiasi ti kémoterapi) tina seueul kémoterapi-ngainduksi sarta utah. A tingkat respons lengkep 78.9% ieu observasi jeung Fosaprepitant dimeglumine regimen bubuk dibandingkeun 68.5% jeung kontrol regimen (P <0.001). Réaksi ngarugikeun paling umum dilaporkeun dina regimen EMEND bubuk versus regimen kontrol nya kacapean (15% vs 13%), diare (13% vs 11%), neutropenia (8% vs 7%), asthenia (4% vs 3%) , anémia (3% vs 2%), neuropathy periferal (3% vs 2%), leukopenia (2% vs 1%), dyspepsia (2% vs 1%), inféksi saluran kemih (2% vs 1%), sarta nyeri dina tungtungna (2% vs 1%).

Indikasi Fosaprepitant dimeglumine bubuk keur suntik, dina kombinasi kalayan agén antiemetic sejen, dituduhkeun di sawawa pikeun pencegahan akut jeung nyangsang seueul sarta utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker kacida emetogenic, kaasup cisplatin-dosis tinggi; jeung pencegahan seueul nyangsang na utah pakait sareng kursus awal jeung ulang tina kémoterapi kanker moderately emetogenic.

dimeglumine bubuk Fosaprepitant pikeun suntik teu acan ditalungtik keur pengobatan seueul ngadegkeun tur utah.

Fosaprepitant dimeglumine Bubuk atah (CAS 265121-04-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Fosaprepitant dimeglumine bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Fosaprepitant dimeglumine bubuk: mésér bubuk EMEND ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 265121-04-8 Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) AASRAW bubuk

HNMR

Kami Fosaprepitant dimeglumine bubuk supplie, bubuk EMEND pikeun dijual, Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk (265121-04-8) ≥98% | AASraw

resep

Fosaprepitant dimeglumine Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Fosaprepitant Dimeglumine dipaké fo perlakuan ubar kanker

1 review pikeun Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Fosaprepitant dimeglumine (EMEND) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *