AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Fulvestrant (129453-61-8)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 129453-61-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Fulvestrant (CAS 129453-61-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Fulvestrant mangrupakeun antagonis reséptor éstrogén sintétis. Teu kawas tamoxifen (anu boga épék agonist parsial) jeung sambetan aromatase (anu ngurangan éstrogén sadia pikeun sél tumor), fulvestrant ngiket competitively mun reséptor éstrogén dina sél kanker payudara, hasilna deformasi reséptor éstrogén jeung turun éstrogén ngariung.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Fulvestrant


Karakter dasar Fulvestrant

ngaran: Fulvestrant
CAS: 129453-61-8
Formula molekular: C10H14N6O5
Beurat molekul: 298.25536
Ngalembereh Point: 61-71 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


Fulvestrant (129453-61-8) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Fulvestrant (CAS 129453-61-8), ngaran Brand nyaeta Faslodex.

Fulvestrant Dianggo

Fulvestrant asalna salaku solusi (cair) bisa nyuntik lalaunan ngaliwatan 1 mun 2 menit kana otot dina imbit. Fulvestrant (129453-61-8) urusanna ku dokter atawa Mantri di kantor amedical. Hal ieu biasana dibéré sakali unggal 2 minggu pikeun 3 dosis munggaran (poé 1, 15, sarta 29) jeung bulan lajeng sakali saterusna. Anjeun bakal nampa dosis anjeun nginum obat sakumaha dua injections misah (salah dina unggal imbit).

Dinyana dina Fulvestrant

Réaksi ngarugikeun handap dibahas dina leuwih jéntré di bagian sejen di panyiri nu: Risiko perdarahan, ngaronjat eksposur di Pasén kalawan hépatik Impairment, suntik Loka Réaksi, cikal bakal-fétal karacunan.

parentah salajengna

Hormon nu zat kimia nu dihasilkeun ku kelenjar dina awak, whichenter aliran getih sarta ngabalukarkeun éfék dina jaringan lianna. Contona, dina téstostéron hormon dilakukeun dina testicles sarta tanggung jawab ciri jalu kayaning deepening sora jeung ngaronjat bulu awak. Pamakéan terapi hormon pikeun ngubaran kanker ieu dumasar kana observasi yen reséptor pikeun hormon husus nu diperlukeun pikeun tumuwuh sél anu dina beungeut sababaraha sél tumor. therapies hormon dianggo ku stopping produksi hiji hormon tangtu, blocking reséptor hormon, atawa ngaganti agén kimia nu sarupa pikeun hormon aktif, nu teu bisa dipaké ku sél tumor. Jenis béda tina therapies hormon anu categorized ku fungsi maranéhna jeung / atawa tipe hormon anu kapangaruhan.

Loba kangker payudara geus éstrogén reséptor, sarta tumuwuhna tumor ieu canbe dirangsang ku éstrogén. Fulvestrant (129453-61-8) mangrupa downregulator reséptor éstrogén, ieu ngandung harti eta ngiket ka loka reséptor éstrogén di kompetisi kalawan éstrogén dina awak urang. Sakali deui ngiket ka loka éta ngabalukarkeun reséptor pikeun ngarecah, kukituna ngahulag respon sélular normal pikeun éstrogén.


Kumaha mésér Fulvestrant ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk