AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Garcinia ekstrak cambogia bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 90045-23-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Garcinia ekstrak cambogia (90045-23-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Garcinia ekstrak cambogia bubuk dijieun tina buah asem na dipaké dina sababaraha suplemén dijual jadi bubuk atah beurat-rugi. Garcinia Cambogia mangrupakeun pepelakan anu geus thrived di India jeung Asia pikeun abad. Garcinia Cambogia mangrupakeun waluh leutik kawas buah anu geus ngan ayeuna gaining traction kalawan gizi Kulon jeung ahli diet di kagunaan alam.

Panjelasan Produk

Garcinia cambogia ekstrak bubuk video


Karakter dasar atah Garcinia cambogia ekstrak bubuk

ngaran: Garcinia ekstrak cambogia bubuk
CAS: 90045-23-1
Formula molekular: C16H21BrClNO4
Beurat molekul:
Ngalembereh Point:
Temp neundeun: lomari es
warna: Botanicals, powders na Extracts, Produk Pengetahuan Alam


Atah Garcinia ekstrak cambogia bubuk di siklus leungitna beurat

ngaran

ekstrak cambogia Garcinia bubuk (CAS 90045-23-1), HCA, Garcinia cambogia, Gambooge, Malabar asem, Goraka, Brindle Berry, Brindall Berry

Atah Garcinia cambogia ekstrak bubuk Dianggo

Lamun mutuskeun yén anjeun tetep hayang nyobaan nyokot GC pikeun leungitna beurat atawa kauntungan sejenna anak, di dieu naon nu peryogi kauninga ngeunaan saran dosage pikeun produk anu ngandung HCA:

(1) Studi maké GC geus dipaké rupa-rupa dosis, mana ti salah gram pikeun 2.8 gram dosis daily.Typical anu ususally antara 250-1000milligrams per poé.
(2) Study durations ogé geus variatif uluk salam, mimitian ti ngagunakeun GC antara dua nepi ka 12 minggu dina hiji waktu.
(3) The dosis optimal HCA ayeuna kénéh kanyahoan. Ieu teu jelas lamun a dosage HCA luhur malah hartina bioavailability luhur HCA sakali dihakan.
(4) Aya henteu sigana janten signifikan antara hasil dosage of HCA jeung awak leungitna beurat, hartina dosis luhur mibanda épék rada leuwih.
(5) Garcinia cambogia terus jadi nu suplement paling loba dipaké dina studi pikeun nyadiakeun HCA, kumaha kumisan ti GC, HCA ogé bisa kapanggih dina suplemén dijieun tina tutuwuhan waru subdariffa.
(6) Kusabab paling studi geus ditalungtik efek tina GC dicokot salila kira dalapan minggu, peneliti yakin ieu pamustunganana "teuing pondok hiji waktos ka assess efek tina HCA on beurat awak."
Pikeun err dina samping aman, ulah meuli garcinia cambogia "Rumusna" atawa "blends suplement," nu bisa kalah ka ngalaporkeun sakabéh bahan lianna kaasup atanapi tingkat tepat HCA. Loba rumus proprietary anu dijieun ku pabrik nu ukur ngagunakeun fraksi bahan aktif atawa dosis baku tetep waragad handap. Salawasna baca labél jeung néangan kecap "garcinia murni cambogia (CAS 90045-23-1)" jeung "asam hydroxycitric (atawa HCA) nimba" (ieu kedah sabudeureun 50 persen keur 60 persén produkna). Lamun mésér adun jeung ningali bahan didaptarkeun tanpa jumlah, nu bisa janten bandéra beureum nu teu nyaho kahayang nu nuju lalaki.

Dinyana dina Raw Garcinia ekstrak cambogia bubuk

Bari sababaraha urang ngaku maranéhna teu ngalaman wae efek samping pisan tina ngagunakeun GC, batur geus miboga pangalaman pisan béda. Di dieu salah disturbing akun ngeunaan pamakéan Garcinia cambogia ekstrak bubuk nu moal bisa geus Nu Uninga Ngeunaan: Hayu urang nyumbang ka sahenteuna sababaraha pasien pungkal up di rumah sakit jeung gagal ati jeung needing Cangkok ati darurat.

Hiji artikel 2016 diterbitkeun ku cangkok Center di klinik Mayo ngalaporkeun yén jutaan Amerika rutin migunakeun suplemén herbal, mindeng di formulir karacunan, tapi henteu sadar épék pinuh maranéhanana. Loba obat leungitna beurat pasang aksi poténsi bahaya disumputkeun na téh "pakait sareng hepatotoxicity sarta tatu haté akut."
Dina kasus garcinia cambogia, éta harese overused sarta teu pisan ogé-diatur. Sababaraha pabrik nyarankeun nyokot dosis tinggi sababaraha kali per poé. contona 30 mun 60 menit sateuacan unggal tepung pikeun dalapan mun 12 minggu lempeng. Kumisan ti karuksakan ati, efek samping garcinia cambogia lianna nu bisa lumangsung di antarana:

• jadi Fuzzy atanapi lemah
• kacapean jeung uteuk kabut
• rashes kulit
• paningkatan dina catching colds / fungsi imun handap
• sungut garing sarta napas goréng
• headaches
• isu pencernaan kawas seueul, gangguan dahar atawa diare
Hal sejenna mertimbangkeun ngeunaan GC mangrupa daptar panjang potensi interaksi médis / obat na. Loba jalma kudu nyingkahan garcinia cambogia alatan kumaha eta bisa mangaruhan pangobatan sejen, kakandungan, tingkat gizi, gula getih sareng nu sanesna. Garcinia cambogia berpotensi tiasa berinteraksi parah kalayan:

• kakandungan jeung breastfeeding
• kasus karuksakan ati atawa ginjal aya
• pangobatan nu dicokot ngadalikeun asma na alergi
• pangobatan diabetes jeung insulin
• suplemén beusi (biasana dicokot ku jalma kalawan anemia)
• pangobatan nyeri
• pangobatan dipaké pikeun ngadalikeun gangguan mental kawas kahariwang jeung déprési
• ubar statin nu nurunkeun kadar kolesterol
• ubar thinning getih (kawas warfarin)

parentah salajengna

Garcinia ekstrak cambogia bubuk dijieun tina buah asem na dipaké dina sababaraha suplemén dijual jadi bubuk atah beurat-rugi.
Garcinia cambogia (GC) nyaéta buah leutik, waluh ngawangun anu tumuwuh di Asia Tenggara sarta India. Bahan aktif konci kapanggih dina kulit tina garcinia cambogia nyaéta asam hydroxycitric (HCA), nu sababaraha panalungtikan nunjukkeun bisa nulungan jalma tangtu leungit beurat.
ulasan cambogia Garcinia, hasil panalungtikan sarta testimonials leungitna beurat geus dicampur ngomong sahenteuna. Ku tebih manfaat pang alusna-publicized tina ngagunakeun garcinia cambogia nyaéta kamampuhna pikeun ngaronjatkeun leungitna beurat. klaim séjén nu ilaharna dijieun ngeunaan épék garcinia cambogia urang di antarana:

• leungitna napsu atanapi kirang tina kahayang dahar ti biasa
• ngurangan cravings pikeun pangan damang, kayaning kecanduan gula
• hiji wanda leuwih positif (kaasup perasaan happier, beuki energetic na kirang capé)
• énergi ngaronjat sarta konsentrasi
• kadar gula getih stabilized
• gerakan bowel ningkat
• ngurangan ngilu gabungan
• kadar kolesterol ningkat
• kahayang kuat janten aktif fisik
Paling sahiji klaim luhur teu acan dijieun ku studi ilmiah, sanajan sababaraha gaduh. Hayu urang marios mangpaat garcinia cambogia yén sabenerna mibanda sababaraha istighfar na sigana jadi éféktif dina sababaraha ragam.

1). Rugi beurat

Sababaraha studi geus kapanggih yén garcinia cambogia bisa, dina kanyataanana, bisa mantuan kalawan jumlahna low rugi gajih, ditambah sababaraha masalah kaséhatan séjénna disebutkeun di luhur, najan efektivitas nyaeta jarang kuat atawa konsisten. Contona, ieu panalungtikan nunjukkeun yen HCA jalan ku blocking hiji énzim nu tangtu disebut adenosin trifosfat-citrate-lyase, nu nyumbang kana formasi sél lemak. Tapi studi ngabandingkeun épék GC pikeun kadali geus kapanggih yén éta ngan bisa ningkatkeun leungitna beurat ku salah mere ka dua pon rata-rata.

papanggihan ieu kahayang peneliti diterbitkeun dina Journal of obesitas di 2011. Nalika aranjeunna dibandingkeun jalma anu ngawasa Garcinia ekstrak cambogia bubuk ka jalma anu teu, anu bédana beurat éta pisan leutik (rata-rata ngan ngeunaan dua pon). Tambah, acan malah mungkin mun disimpulkeun yen GC éta langsung jawab pon kitu tambahan leungit.

The meta-analysis reviewed hasil tina 12 trails béda ngalibetkeun GC jeung wangsit a, béda anu signifikan sacara statistik leutik di leungitna beurat favoring pamakéan produk cambogia garcinia ngandung HCA rada leuwih pamakéan placebo a. Sanajan kitu, analisis ogé kapanggih yén sababaraha studi némbongkeun efek samping pencernaan ( "acara ngarugikeun cerna") nya dua kali umum di grup HCA dibandingkeun kalawan placebo.

Hasil ti sagala rupa studi leungitna beurat ngalibetkeun GC geus pisan dicampurkeun. Hiji studi di meta-analysis dilaporkeun panurunan signifikan dina massa gajih di group HCA dibandingkeun kalawan placebo, dua studi dilaporkeun panurunan signifikan di gajih / subcutaneous gajih / total wewengkon gajih visceral di group HCA dibandingkeun kalawan placebo, tapi dua studi séjén kapanggih moal béda anu signifikan dina sagala antara HCA na placebo. Hiji studi anu ieu diterbitkeun dina Journal of Asosiasi Médis Amérika kapanggih yén GC dipaké pikeun 12 minggu (1,500 miligram dosage) "gagal pikeun ngahasilkeun leungitna beurat signifikan jeung leungitna massa gajih saluareun eta observasi kalawan placebo".

Kacindekan tina meta-analysis ngeunaan garcinia cambogia? Peneliti dijumlahkeun up papanggihan ku cara nyebutkeun yén "gedéna efekna leutik, sarta relevansi klinis can kapanggih. percobaan hareup kudu leuwih rigorous tur hadé dilaporkeun ". The garis handap éta lamun nuju berjuang pikeun leungit beurat, GC dipikaresep moal jawaban, nurutkeun trial and studi dikawasa.

2). nurunkeun napsu

Studi ogé geus ngusulkeun yén éta mungkin yen HCA kapanggih dina garcinia cambogia bisa mantuan napsu handap batur urang ku cara ningkatkeun produksi tina serotonin neurotransmitter, nu pakait sareng parasaan tenang jeung senang - sahingga, sakapeung suprési napsu, kirang cravings sarta ngurangan kahayang pikeun pangan kanyamanan . studi sato némbongkeun éta ogé bisa mantuan ningkatkeun pengeluaran énergi.

Terus di pikiran kitu, eta mah hal ieu teh hal kalawan sakabeh jalma, sarta aya sejen, berpotensi kirang picilakaeun cara keur hadé ngatur napsu anjeun sarta naekeun produksi serotonin (kayaning dahar hidangan saimbang kalayan pangan protéin jeung carbs cageur di kali biasa sapopoe).

3). Kolesterol handap

Aya sababaraha rojongan pikeun garcinia cambogia keur sanggup ngaronjatkeun kadar kolesterol sarta trigliserida tinggi handap. Ieu bisa ogé bisa mantuan ngumpulkeun HDL koléstérol "alus". Ieu henteu aman pikeun saha geus nyokot pangobatan nu mangaruhan koléstérol, kitu jeung épék na ulah sigana janten pisan dipercaya atawa kuat.

Studi geus kapanggih yén GC boga "euweuh pangaruh signifikan dina parameter anthropometric, REE, trigliserida atanapi kadar glukosa" tapi bisa boga pangaruh leutik dina nurunkeun cholesterol.Keep dina pikiran nu aya ogé nyatu cara alam lianna pikeun ngaronjatkeun kadar kolesterol, kaasup exercising jeung dahar serat langkung dietary tina pangan-serat tinggi kawas veggies, kacang, siki na kacang.

4). Stabilized Gula Getih

Tungtungna, kumaha upami épék CG urang dina kadar gula getih? Sababaraha Bukti nyampak némbongkeun yén garcinia cambogia bisa mantuan gula getih kontrol ku ngaronjatkeun kumaha sél nyandak up glukosa (gula) bisa dipaké pikeun énergi. Hiji cara nu eta bisa ngaronjatkeun leungitna beurat nyaéta ngaliwatan inhibisi énzim alfa amilase pancreatic, parobahan peujit alfa glucosidase na alterations dina sintésis asam lemak. Hal ieu bisa bisa ngarobah cara karbohidrat nu métabolismena.

Ieu jigana bisa ngabantu awak anjeun ngabales insulin hadé, najan bisa ngangkat resiko pikeun ngabogaan kadar gula getih low di sababaraha urang, teuing. Upami Anjeun gaduh sajarah swings gula getih, anjeun prediabetic, diabetik atawa nyokot pangobatan nu ngarobah épék insulin urang, GC bisa nyieun gula getih anjeun leupaskeun pibahyaeun low. Bari ieu teu némbongan lumangsung di dulur anu nyokot GC, éta hal sejenna mertimbangkeun sarta hal ngabahas kalawan dokter anjeun.

Garcinia ekstrak cambogia bubuk Raw Bubuk (CAS 90045-23-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Garcinia cambogia ekstrak bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Garcinia ekstrak cambogia bubuk (CAS 90045-23-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Garcinia ekstrak cambogia bubuk 90045-23-1 AASraw HNMR

Garcinia ekstrak cambogia bubuk 90045-23-1 AASraw. HNMR

resep

Garcinia ekstrak cambogia bubuk Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Garcinia Cambogia nimba Bubuk Pikeun Beurat Loss

1 review pikeun Garcinia ekstrak cambogia bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Garcinia ekstrak cambogia bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *