AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

hydrate bubuk Entecavir

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 209216-23-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Entecavir hydrate bubuk (209216-23-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Entecavir hydrate bubuk video


Atah Entecavir hydrate bubuk Karakter dasar

ngaran: hydrate bubuk Entecavir
CAS: 209216-23-9
Formula molekular: C12H17N5O4
Beurat molekul: 295.29
Ngalembereh Point: 220-225 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Bodas mun kaluar bubuk kristalin bodas


Atah Entecavir hydrate bubuk di pamakéan

ngaran

Baraclude

Entecavir hydrate bubuk Dianggo

Entecavir hydrate bubuk mangrupakeun analog deoxyguanosine nucleoside potent mibanda aktivitas antiviral selektif pikeun hepadnaviruses (EC50 = 3.7 nm ngalawan virus hépatitis B (HBV) dina sél 2.2.15 ati berbudaya). Dina vitro, bentuk intrasélular aktif tina Entecavir hydrate bubuk atah, Entecavir hydrate bubuk trifosfat, mendemonstrasikan a pangirut ngariung luhur pikeun polimérase HBV DNA batan guanosin alam trifosfat substrat jeung éféktif nyegah réplikasi DNA HBV dina hambalan 3 dina jalur réplikasi: priming, sabalikna transkripsi, sarta sintésis DNA DNA-gumantung. Potensi terapi ts bene fi of Entecavir hydrate bubuk atah geus nunjukkeun di woodchuck jeung bebek model HBV. Aktivitas ieu con fi rmed dina fase I / II studi preclinical na Entecavir hydrate bubuk narima persetujuan ti Administrasi Pangan sarta Narkoba AS pikeun pengobatan sawawa mibanda hépatitis B. kronis

Entecavir hydrate bubuk atah (ETV), dijual kalayan ngaran mérek Baraclude, mangrupa nginum obat antiviral dipake dina pengobatan virus hépatitis B (HBV) inféksi. Dina pamadegan kalawan duanana HIV / AIDS sarta nginum obat antiretroviral HBV kedah ogé dipaké. Entecavir hydrate bubuk dicokot ku sungut salaku tablet atanapi solusi.

efek samping umum ngawengku lieur, seueul, gula darah tinggi, jeung turun fungsi ginjal. efek samping parna antarana enlargement tina ati, tingkat laktat darah tinggi, and inflammation ati lamun nginum obat teh ieu dieureunkeun. Bari aya mucunghul janten teu ngarugikeun tina pamakéan nalika kakandungan, pamakéan ieu teu acan neuleuman ogé. Entecavir hydrate bubuk atah dina nucleoside sabalikna transcriptase sambetan (NRTIs) kulawarga pangobatan. Ieu nyegah virus hépatitis B tina ngalikeun ku blocking transcriptase sabalikna.

Entecavir hydrate bubuk utamana dipaké pikeun ngubaran infeksi hépatitis B kronis di dewasa sarta barudak 2 taun tur heubeul kalawan réplikasi viral aktip tur bukti panyakit aktif kalayan beulah di énzim ati. Hal ieu ogé dipaké pikeun nyegah HBV reinfection sanggeus cangkok ati jeung pikeun ngubaran penderita HIV kainfeksi HBV. Entecavir hydrate rawpowder téh mawa sipat basa lemah aktif ngalawan HIV, tapi henteu dianjurkeun keur dipake dina HIV-HBV penderita ko-kainféksi tanpa pinuh suppressive anti HIV regimen [9] sakumaha eta bisa milih pikeun lalawanan ka lamivudine na emtricitabine di HIV.

The efficacy of Entecavir hydrate bubuk geus diulik dina sababaraha randomized, ganda-buta, percobaan multicentre. Entecavir hydrate bubuk ku sungut mangrupa éféktif jeung umumna ogé bisa ditolerir perlakuan.

Entecavir hydrate bubuk atah dicokot ku sungut salaku tablet atanapi solusi. Dosis anu dumasar kana beurat hiji jalma. Leyuran disarankeun pikeun barudak heubeul langkung ti 2 taun anu beuratna bisa nepi ka 30 kg. Entecavir hydrate bubuk disarankeun on hiji burih kosong sahenteuna 2 jam saméméh atawa sanggeus tepung a, umumna di waktu nu sami unggal poe. Ieu henteu dipaké di barudak heubeul kirang ti 2 taun. Dosis pangaluyuan nu ogé disarankeun pikeun jalma kalawan turun fungsi ginjal.

Dinyana dina Entecavir hydrate bubuk

Mayoritas jalma nu make Entecavir hydrate bubuk gaduh sakedik ka euweuh efek samping. Efek samping paling umum ngawengku lieur, kacapean, pusing, sarta seueul. épék kirang umum ngawengku gangguan saré jeung gejala cerna kayaning burih haseum, diare, sarta utah.

efek samping serius ti Entecavir hydrate bubuk atah kaasup acidosis laktat, masalah ati, enlargement ati, sarta gajih dina ati.

tés laboratorium bisa némbongkeun paningkatan dina transaminase alanin (Alt), hematuria, glycosuria, sarta paningkatan dina lipase. ngawaskeun périodik tina fungsi hépatik jeung hematology nu dianjurkeun.

parentah salajengna

Entecavir hydrate bubuk mangrupakeun analog sintétik tina 2-deoxyguanosine mibanda aktivitas antiviral ngalawan virus hépatitis B (HBV). Entecavir hydrate bubuk atah RIS diaktipkeun di vivo ka métabolit 5-trifosfat. Kahareupna bentuk trifosfat competes jeung substrat alam deoxyguanosine trifosfat (dGTP) pikeun incorporation kana DNA viral. The incorporation tina trifosfat métabolit diaktipkeun bubuk Entecavir hydrate nyegah nu ngabalikkeun transcriptase (RT) viral RNA-gumantung HBV polimérase DNA na, jadi, anu réplikasi DNA viral sarta transkripsi.

Entecavir hydrate bubuk atah mangrupakeun guanosin analog nucleoside dipake dina pengobatan virus hépatitis B kronis (HBV) inféksi. Entecavir terapi hydrate bubuk bisa dikaitkeun kalayan flares tina kaayaan hépatitis B mangsa atawa sanggeus terapi, tapi teu acan numbu ka kasus tatu haté klinis katempo.

Entecavir hydrate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Entecavir hydrate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Entecavir hydrate bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Entecavir hydrate bubuk (209216-23-9) ≥98% | AASraw R & D réagen

resep

Entecavir hydrate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

9 hal ngeunaan Entecavir hydrate

1 review pikeun hydrate bubuk Entecavir

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Entecavir hydrate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *