AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Isoproterenol HCl (949-36-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 949-36-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Isoproterenol HCl (CAS 180288-69-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Isoproterenol hydrochloride nyaeta 3,4-Dihydroxy-α - [(isopropylamino) métil] benzyl alkohol hydrochloride, a amin sympathomimetic sintétik anu Sacara stuktur patali epinephrine tapi tindakan ampir éksklusif on reséptor béta.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Isoproterenol HCl


Isoproterenol HCl Karakter dasar

ngaran: Isoproterenol HCl
CAS: 180288-69-1
Formula molekular: C11H18ClNO3
Beurat molekul: 247.72
Ngalembereh Point: 165-175 ° C
Temp neundeun:
warna: bubuk kristalin bodas


Isoproterenol HCl (949-36-0) pamakéan dina siklus

ngaran

asthpul; dl-isadrinehydrochloride; dl-isoprenalinehydrochloride; dl-isopropylnoradrenalinehydrochloride; dl-isopropylnorepinephrinehydrochloride; dl-n-isopropylnoradrenalinehydrochloride; racemicisoprenalinehydrochloride; racemicisoproterenolhydrochloride, Isoproterenol HCl (CAS 949-36-0)

pamakéan

Isoproterenol Hydrochloride teh formulir uyah hydrochloride of isoproterenol, sanyawa catechol sintétik jeung potent béta adrenergic agonist kalawan vasodilator periferal, bronchodilator, sarta sipat stimulating cardiac. Isoproterenol exerts pangaruh na dina béta-1 reséptor adrenergic di myocardium kana, kukituna ngaronjatkeun laju jantung jeung output cardiac. Sajaba ti éta, isoproterenol tindakan on reséptor adrenergic béta-2 dina otot lemes bronchiolar na vascular, kukituna ngabalukarkeun rélaxasi otot lemes.

analog Isopropil of EPINEPHRINE; béta-sympathomimetic yen tindakan dina haté, bronchi, otot rangka, saluran alimentary, jsb Isoproterenol hydrochloride dipaké utamana salaku bronchodilator sarta stimulan haté.

dinyana dina

Isoproterenol hydrochloride suntik, ku cara ningkatkeun oxygen requirements myocardial bari nurunna perfusion koronér éféktif, mungkin boga pangaruh deleterious dina haté luka atawa tiguling. Paling ahli discourage pamakéan na salaku agén awal dina nyampurkeun shock cardiogenic handap infarction myocardial. Sanajan kitu, lamun tekanan artéri low geus elevated ku cara sejen, isoproterenol hydrochloride suntik bisa ngahasilkeun hemodynamic mangpaat jeung pangaruh métabolik.

Dina sababaraha pasien, presumably kalawan kasakit organik tina titik AV sarta cabang anak, Isoproterenol HCl (CAS 949-36-0) suntik geus paradoxically geus dilaporkeun ka worsen block haté atawa endapanana serangan Adams- Stokes salila wirahma sinus normal atawa haté fana Blok.

parentah salajengna

hydrochloride -Isoproterenol dipaké pikeun

Paké pikeun pengobatan block jantung sarta Adams-Stokes attacks.Also geus dipaké pikeun pengobatan arrhythmias ventricular sekundér pikeun AV nodal block tur carotid sinus hypersensitivity.a Sanajan kitu, bukti benefit ngarojong dina pasien kalayan arrhythmias cardiac umumna kurang; alternatif aman tur leuwih éféktif kayaning pacing cardiac na therapies ubar séjén anu aya.

Geus dipake dina pengobatan ditewak cardiac dugi defibrillation atawa terapi pacemaker darurat bisa padamelan. Najan kitu, para ahli nangtang yen isoproterenol teu ubar tina pilihan dina ACLS na kedah ukur dianggap di setelan ieu pikeun pengobatan bradycardia symptomatic unresponsive mun atropine atawa salaku ukuran samentara dugi terapi pacemaker bisa jadi instituted.Should teu dipaké pikeun resuscitation di penderita kalawan ditewak cardiac atanapi hypotension kusabab épék deleterious poténsi (misalna exacerbation of ischemia, arrhythmias, periferal vasodilation).

Kedah teu dikaluarkeun pikeun penderita bradycardias acetylcholinesterase-ngainduksi; kumaha oge, mungkin aya mangpaatna dina dosis tinggi di bradycardia refractory disababkeun ku agén meungpeuk β-adrenergic.

dosage hydrochloride -Isoproterenol

* Pilih dosage sarta metoda administrasi nurutkeun respon sabar jeung situasi klinis husus.

* Initiate terapi dosis di panghandapna dianjurkeun jeung ningkatkeun laun, upami diperlukeun, bari ngawaskeun sabar.

* Saluyukeun dosage nurutkeun parameter klinis na hemodynamic kaasup denyut jantung, tekenan venous sentral, sistemik BP, sarta output cikiih.

interaksi ubar -Isoproterenol hydrochloride

Isoproterenol HCl (949-36-0) suntik na epinephrine teu matak dikaluarkeun sakaligus sabab duanana ubar nu stimulants cardiac langsung jeung épék digabungkeun maranéhanana bisa dipicuna arrhythmias serius. Ubar bisa kitu, bisa dikaluarkeun ganti disadiakeun interval ditangtoskeun geus tos dilakonan antara dosis.

Ulah ISUPREL nalika anesthetics inhalational potent kayaning halothane aya padamelan kusabab potensi pikeun sensitize nu myocardium kana efek tina amina sympathomimetic.

Isoproterenol hydrochloride Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Isoproterenol hydrochloride Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Isoproterenol HCl ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Isoproterenol hydrochloride Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Isoproterenol HCl (949-36-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Isoproterenol HCl nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *