AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

6-keto Powder Estradiol (571-92-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 571-92-6. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa 6-keto Estradiol Powder (571-92-6), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) video


6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk:6-keto Estradiol
Baku 6-keto Powder Estradiol (571-92-6) HPLC≥98% | AASraw CAS No.: 571-92-6
Formula molekular: C18H22O3
Beurat molekul: 286.37
sinonim: 3,17BETA-DIHYDROXY-1,3,5 [10] -ESTRATRIEN-6-ONE
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

6-keto Bubuk Estradiol (571-92-6) Description:

Keto Estradiol ogé disebut 6-Keto 17β-Estradiol, produk 6-keto Estradiol kalayan CAS: 571-92-6 ogé katelah 6-Ketoestradiol; 6-Oxo-17β-estradiol. Produk ieu tiasa dianggo salaku standar standar atanapi referensi standar sékundér (validasi internal tambahan sakumaha perda / tungtunan FDA masing-masing butuh). Produk ieu ditawarkeun, diajar karacunan tina ngarumuskeun ubar masing-masing, Quality Control (QC) manufaktur Estradiol. Punten ogé milarian pangotor tina Estradiol anu dikembangkeun ku R&D urang.

rujukan:

  • Bal, P., et al. Steroid, 33, 563 (1979), Wong, T., et al .: Klinik. Chem., 38, 1830 (1992), Xu, X., dkk.: J. Clin. Endocrinol. Metab., 84, 3914 (1999), Todorovic, R., et al .: Carcinogenesis, 22, 905 (2001), Travis, R., et al .: Breast Cancer Res., 5, 239 (2003).

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Isoproterenol hydrochloride Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk