AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Isotretinoin

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 4759-48-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Isotretinoin (4759-48-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Isotretinoin, Ogé katelah asam 13-cis-retinoic, mangrupa nginum obat utamina dipaké pikeun ngubaran jarawat parna. Jarang, éta ogé dipaké pikeun nyegah kangker kulit tangtu (carcinoma squamous-sél), sarta dina pengobatan kangker lianna. Hal ieu dipaké pikeun ngubaran harlequin-tipe ichthyosis, kasakit kulit biasana nepi ka tiwasna, sarta ichthyosis lamellar. isomér anak, tretinoin, oge hiji ubar jerawat.

Panjelasan Produk

video bubuk Isotretinoin


Karakter dasar atah Isotretinoin bubuk

ngaran: Isotretinoin
CAS: 4759-48-2
Formula molekular: C20H28O2
Beurat molekul: 300.44
Ngalembereh Point: 172-175 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Konéng atawa jingga kristalin bubuk


Atah pamakéan bubuk Isotretinoin

Ngaran bubuk atah Isotretinoin

Isotretinoin ieu ogé disebut salaku Absorica, Accutane, Amnesteem, Isotretinoin (CAS 4759-48-2), Claravis, Sotret.

Atah Isotretinoin bubuk Dianggo

Pikeun jalma noamal, Isotretinoin kedah lisan dipaké dina 0.25-0.5mg hiji waktu, dua kali day.At paling 2mg sapoé, teu leuwih ti minggu 20.

Dinyana kana bubuk Raw Isotretinoin

Anjeun teu diwenangkeun nyandak ieu Upami Anjeun gaduh gejala handap:
you anu alérgi kana bahan mana wae di isotretinoin atawa vitamin A
you keur reuneuh, bisa jadi hamil, atawa lamun keur perencanaan jadi hamil
you aya payudara-dahar.
Jeung pangaruh slight samping ngawengku: biwir garing jeung sungut, bareuh minor tina eyelids atawa biwir, kulitna crusty, nosebleeds, burih kesel, atawa thinning tina bulu bisa lumangsung.

parentah salajengna

Isotretinoin dipaké utamina pikeun jerawat hampru parna sarta jerawat nu teu direspon jeung dermatologists séjén treatments.Many ogé ngarojong pamakéan na pikeun pengobatan derajat Lesser of jerawat nu ngabuktikeun tahan ka perlakuan séjén, atawa anu ngahasilkeun scarring fisik atawa psikis.
Ieu oge rada mujarab pikeun hidradenitis suppurativa sarta sababaraha kasus severeacne rosacea. Éta ogé bisa dipaké pikeun mantuan ichthyosis harlequin saréat, ichthyosis lamellar sarta dipaké dina kasus pigmentosum xeroderma nulungan keratoses. Isotretinoinhas geus dipaké pikeun ngubaran pisan jarang kaayaan fibrodysplasia ossificans progressiva. Éta ogé dipaké pikeun pengobatan neuroblastoma, wangun kanker saraf.
Terapi Isotretinoin geus saterusna kabuktian éféktif ngalawan kutil séks dina pamakéan eksperimen, tapi jarang dipaké pikeun indikasi ieu aya perlakuan nu leuwih éféktif. Isotretinoin bisa ngagambarkeun alternatif formulir oftherapy sistemik efficacious tur aman pikeun recalcitrant condylomata acuminata (RCA) tina cervix. Di kalolobaan nagara terapi ieu ayeuna unapproved na ukur dipaké lamun therapies sejenna gagal.

Isotretinoin Raw Bubuk (CAS 4759-48-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Isotretinoin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Isotretinoin (CAS 4759-48-2) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 4759-48-2 Isotretinoin AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Isotretinoin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Isotretinoin bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Isotretinoin Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Isotretinoin

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk Isotretinoin nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *