AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk 11-Ketotestosterone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 564-35-2. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk 11-Ketotestosterone (564-35-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk 11-Ketotestosterone nyaeta rada sarupa jeung téstostéron hormon tapi mangrupakeun sanyawa kajadian sacara alami salaku androgén primér dina lauk. Hal ieu sacara lega disebarkeun sakuliah karajaan sato jeung rojongan dahareun. Teu ngarobah kana estrogeneven lamun eta boga aktivitas anabolik potent ....

Panjelasan Produk

11-Ketotestosterone bubuk video


bubuk 11-Ketotestosterone Karakter dasar

ngaran: bubuk 11-Ketotestosterone
CAS: 564-35-2
Formula molekular: C19H26O3
Beurat molekul: 302.41
Ngalembereh Point: 244-246 ° C
Temp neundeun: STP
warna: bubuk bodas


bubuk 11-Ketotestosterone dina siklus perlakuan kanker

ngaran

Ngaran brand: bubuk 11-Ketotestosterone
Ngaran umum: 11-Ketotestosterone bubuk Toko, 564-35-2

11-Ketotestosterone bubuk Dianggo

bubuk 11-Ketotestosterone (CAS 564-35-2) jalan kana dua fronts béda sakaligus pikeun Blitz cadangan gajih troublesome tur nyimpen awak kana overdrive anabolik. Ieu ngarupakeun kecap majemuk anabolik alami-kajadian nu geus kapanggih dina jumlah renik manusa salaku métabolit hormon adrénal jeung oge androgén primér dina lauk nu ngajadikeun éta hadir kana suplai kadaharan. Éta aktif tanpa konversi, geus teu gableg aromatization, sarta sakumaha niatna sakumaha téstostéron, éta ngaktifkeun reséptor androgén. Ieu ngurangan tingkat kortisol dina masalah gajih na di ati sabab hiji inhibitor kuat tur selektif tina aktivitas réduktase of 11β-HSD1. tingkat luhur cortisols dina jaringan eta aya pakait sareng sababaraha gejala sindrom métabolisme, kawas ngaronjat produksi glukosa hépatik, diferensiasi adipocyte, obesitas sentral, sarta lalawanan insulin. Ieu AIDS di proses motong tur mantuan kalawan leungitna gajih bari tetep ngaropéa putus jeung otot. Hal ieu cocog salaku agén "recomp" kanggo leungitna gajih simultaneous jeung otot sarta gaining of strength.This sampurna pikeun duanana beginners na bodybuilders dialam oge pangalusna pikeun motong siklus. KT-11 bisa mantuan nambahan on ton otot anyar jeung bakal ngaduruk kaluar lemak kaleuwihan gancang nyieun otot kasampak kandel dina tampilan sampurna tur rapih.

Kumaha 11-Ketotestosterone bubuk karya

bubuk 11-Ketotestosterone salaku androgén potent dihasilkeun lauk jalu salian téstostéron. Dina percobaan saméméhna, hiji lele Afrika ngora (Clarias gariepinus) némbongkeun yén moal téstostéron tapi bubuk 11-Ketotestosterone dirangsang spérmatogenesis. Téstostéron di sisi séjén, gancangan ngembangkeun gonadotroph hipofisis.

Wincik sintésis 11-Ketotestosterone bubuk urang kénéh kanyahoan keur manusa. Klarifikasi ti produksi jeung pasipatan kaluar bubuk 11-Ketotestosterone manusa teh Tujuan utama ulikan ieu. gonads manusa anu ditalungtik keur ekspresi sitokrom P450 na 11beta-hydroxysteroid jenis dehidrogénase 1 na 2 mana anu énzim konci aub dina sintésis bubuk 11-Ketotestosterone. Produksi bubuk 11-Ketotestosterone ieu ditalungtik dina sél Leydig. Ti awéwé 10 jeung lalaki 10 umur réproduktif, kadarna plasma tina téstostéron muji sukur. kanker turunan payudara sél MCF-7 anu dipaké dina panalungtikan sipat anak. Hasil ahir dituduhkeun yén bubuk 11-Ketotestosterone dihasilkeun di gonads na eta ngagambarkeun androgén utama manusa sarta berpotensi bisa ngawula salaku androgén nonaromatizable.

Ulikan sejen némbongkeun yén tingkat luhur kaluar ekspresi 11beta-HSD1 anu pakait sareng kakuatan otot handap di lalaki heubeul. bubuk 11-Ketotestosterone keur hiji inhibitor of 11beta-HSD1, 11-KT berpotensi nyegah atanapi malah sabalikna umur leungitna ngainduksi kakuatan otot. Hasilna nunjukkeun yén kalawan ngagunakeun 11-KT, lifters heubeul bisa mertahankeun kakuatan atawa meunangkeun deui kakuatan leungit alatan parobahan métabolik umur patali.

Kauntungan bubuk 11-Ketotestosterone

bahan ieu dipikawanoh pikeun pasipatan leungitna gajih endah pisan. Ieu sampurna pikeun duanana mimiti jeung leuwih leuwih ngalaman di bodybuilding sarta ogé dianggap pangalusna di motong siklus. bahan Ieu pangalusna pikeun maranéhanana anu rék leungit gajih na mangtaun kakuatan. bubuk 11-Ketotestosterone ogé bisa mantuan bodybuilders nambahkeun ton otot sarta jadi dina bentuk pangalusna aranjeunna tiasa.

11-keto-Téstostéron sanes a stéroid pisan potent on sorangan tapi bisa nyieun hiji tambahan nice ka siklus motong dimana hiji jalma nuhun ka leungit gajih jeung ngurangan cortisol.Thus, di nagara mana ieu hukum, eta mangrupakeun santun tumpukan item nu mantuan nu overallquality massa ti hiji siklus baku tina stéroid lianna. dosis lisan has kedah 200-300mg bari transdermal hiji bakal janten ngeunaan satengah yén per poé. Injectable, éta bakal pangalusna digabungkeun jeung éster sarta dipaké dina 400mg saminggu sapanjang withother motong stéroid kawas Anavar atanapi Masteron.

Dosage bubuk 11-Ketotestosterone (CAS 564-35-2)

bahan ieu pisan potent on sorangan tapi ogé bisa nyieun tambahan hébat ka siklus motong nu jalma kahayang leungit gajih jeung ngurangan kortisol. Di sababaraha nagara mana eta dianggap legal, éta mangrupakeun item tumpukan santun nu mantuan kualitas sakabéh massa ti hiji siklus baku tina stéroid lianna. Pikeun lisan, dosis has kedah 200-300 mg bari satengah ieu pikeun transdermal per poé. Pikeun pamakéan injectable, mangka pangalusna digabungkeun jeung éster pikeun dosage of 400 mg saminggu alongwith stéroid motong sejen, Anavar atanapi Masteron contona.

Balukar Sisi poténsi bubuk 11-Ketotestosterone

Kusabab eta geus mangrupa métabolit tina téstostéron, bubuk 11-Ketotestosterone téh cukup métabolis tahan. Teu bisa ngarobah kana éstrogén atanapi DHT. Mibanda profil éfék samping pohara kawates nu ngajadikeun eta alus keur jalma anu teu ngalaman efek samping nu kaasup bulu leungitna sarta isu estrogenic. Hal ieu ogé henteu methylated nu naha teu ngakibatkeun stress ati naha naha nyuntik atanapi dina prosés lisan tina asupan. bubuk 11-Ketotestosterone ngabogaan pisan gampang pikeun ngatur profil éfék samping, makint eta salah sahiji stéroid safest nu salah bisa ngagunakeun.

bubuk 11-Ketotestosterone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

11-Ketotestosterone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk 11-Ketotestosterone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Resep bubuk 11-Ketotestosterone

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk 11-Ketotestosterone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk 11-Ketotestosterone nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *