AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 564-35-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram kanggo urutan massa 9 (10) -Dehydronandrolone (6218-29-7), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) video


9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 9 (10) -Dehidononololone
CAS No.: 6218-29-7
Formula molekular: C17H22O2
Beurat molekul: 272.4
sinonim: 9,10-Énergi-19-nortestosteron

UNII-ZX4VV1AKUF

ZX4VV1AKUF

17beta-Hydroxyestra-4,9-dien-3-hiji

CHEMBL2311179

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

9(10)-Dehydronandrolone (6218-29-7) Description:

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Resep bubuk 11-Ketotestosterone

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk