AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

kolin bubuk CDP

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 987-78-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa CDP kolin bubuk (987-78-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

CDP kolin bubuk video


CDP kolin bubuk Karakter dasar

ngaran: kolin bubuk CDP
CAS: 987-78-0
Formula molekular: C14H26N4O11P2
Beurat molekul: 488.32
Ngalembereh Point: 172-175 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: bubuk bodas


CDP kolin bubuk di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

Ngaran: CDP kolin bubuk, citicholine, Neurocoline

CDP kolin bubuk Dianggo

suplement ieu catered arah ngahulag atawa nyampurkeun impairments memori pakait sareng sepuh alatan kanyataan yén duanana molekul éta confers anu neuroprotective sarta berpotensi ningkatkeun learning. Bari eta nembongan jadi leuwih éféktif batan fosfatidilkolin (PC) dina peran ieu, di bagian alatan ogé ngaronjatkeun sintésis PC dina uteuk, potency nyaeta rada comparable ka nu sahiji Alpha-GPC.

CDP-kolin boga sababaraha kagunaan poténsi sejenna dina hubungan kognisi. Hal ieu dipaké salaku enhancer memori dina nonoman, tapi sanajan sababaraha studi rodénsia suggesting yén ieu téh mungkin kalawan lisan CDP-kolin, aya henteu ngulik manusa di nonoman dina titik ieu waktos. Hiji studi geus nyatet paningkatan dina nengetan jeung dosis low CDP-kolin (anu perlu replicated), sarta CDP-kolin mungkin gaduh kalungguhan salaku hiji sanyawa anti adiktif ngalawan duanana kokain jeung (bukti awal nunjukkeun) pangan ogé.

Kusabab CDP kolin ieu kitu ogé bisa ditolerir, rupa-rupa dosis geus documented tanpa penampilan efek samping signifikan. A dosis kumulatif poéan mana ti 250 mun 1000 mg, boh dina dosis tunggal atawa di dua dosis 8 kana jam 12 eta, sacara umum dianggap aman tur éféktif.

Narikna, hiji ulikan MIT nunjukeun yen épék a dosis 4000 mg éta teu measurably béda ti pamadegan dosis mg 2000, nu sigana nunjukkeun aya saeutik nilai dina ngalakukeun dosis kacida luhurna.

CDP kolin nyaéta sadia dina duanana formulir bubuk kapsul jeung. Éta cai leyur, jeung saloba 95% tina hiji dosis lisan kaserep ku awak.

Dinyana dina CDP kolin bubuk

percobaan klinis na studi nunjukkeun yén CDP kolin geus euweuh documented efek samping serius, malah di dosis tinggi. tés Toxicological geus nembongkeun yen eta boga épék serius dina Sistim cholinergic sarta biasa sampurna bisa ditolerir, ciri yén nyieun cocog pikeun pengobatan rupa-rupa panyakit, traumas, sarta gangguan.

Salah ancur, nyeri sirah, insomnia, sarta diare geus jarang geus dilaporkeun salaku kamungkinan efek samping. Taya studi dina pangaruh dina ibu hamil geus réngsé, jadi jalma anu keur reuneuh atawa breastfeeding disarankan pikeun refrain ti ngagunakeun CPD kolin.

parentah salajengna

CDP kolin mangrupa tambahan alus teuing pikeun regimen suplement sagala pamaké nootropic urang. Dina sorangan, eta hiji enhancer memori kabuktian, dipikawanoh pikeun ngaronjatkeun ngelingan tur nyegah ngalawan leungitna ingetan patali sepuh, gering, sarta tatu.

Eta nyadiakeun energi ngaronjat mental, fokus hadé, sarta pamikiran jelas. Dina kombinasi kalayan nootropics séjén téh mangrupa potentiator kuat, sarta nalika tumpuk jeung racetams hususna éta nyiptakeun épék sinergis nu nyandak enhancement kognitif ka tingkat anu suplement ngayakeun bisa ngahontal tanpa lianna.

Klinis dites jeung diajarkeun pikeun dekade, CDP kolin geus ditémbongkeun janten pisan ogé bisa ditolerir malah dina dosis tinggi, sanajan dosis tinggi teu perlu achieving hasil optimal. Aya henteu efek samping serius documented na ayeuna teh disatujuan pikeun pengobatan médis di duanana Éropa jeung Jepang.

CDP kolin mangrupa affordable, gampang sadia suplement nu boga handap kuat tur tumuwuh diantara pamaké nootropic. Lamun hayang meunangkeun nu maksimal tina tumpukan nootropic anjeun, CDP kolin mangrupakeun sumber kolin patut nyobian.

(1) Dupi CDP kolin bubuk dianggo?
CDP kolin ieu dihidrolisis jadi kolin na cytidine dina peujit, sanggeus nyebrang Getih-Brain panghalang eta dirombak deui kana CDP kolin mana anu dipaké sarta diserep ngaliwatan reséptor Acetylcholine nu implicated dina pamikiran jeung formasi memori. benefit pelindung anu neuro disababkeun ku CDP kolin ieu berpotensi ngabalukarkeun ngaliwatan pelestarian duanana Cardiolipin na Sphingomyelin. mékanisme sejen ngusulkeun of Peta teh stimulasi of sintésis Glutation. CDP kolin oge mantuan ningkatkeun signalling loba reséptor kayaning acetylcholine, norépinéfrin, jeung dopamin.

Aya kénéh loba variabel sanajan anu kudu jadi melong kalawan ngaronjatkeun abilities kognitif. Hasilna, eta pisan teuas pikeun nangtukeun ngan sabaraha efektif CDP kolin bakal jadi pikeun jalma husus. Ieu kabeh asalna handap pikeun kaperluan sorangan jeung kamampuhna kognitif ayeuna ogé pilihan gaya hirup.

(2) manfaat jeung épék
CDP kolin mangrupakeun suplement nootropic kuat yén potentiates nootropics sejen tur jalan on sorangan pikeun ningkatkeun pidangan loba aspék kognisi jeung uteuk kaséhatan:

• Memori enhancement: CDP kolin ieu sugan pangalusna dipikawanoh pikeun kamampuhna pikeun ngaronjatkeun memori sareng nyegah leungitna memori. Hal ieu remen dikaitkeun jeung anti sepuh tur geus diajarkeun salaku perlakuan potensi Panyakit Alzheimer.
• ngaronjat Mental Energy: Ngajaga énergi méntal puncak penting pikeun sarerea, tina siswa nyanghareup ujian pikeun jalma heubeul nalangsara ti mental slow-handap sering dikaitkeun kalawan sepuh. percobaan klinis geus ditémbongkeun yén CDP kolin boga pangaruh positif signifikan dina énérgi mental, ngaronjatna bioenergetics lobus frontal na mitigating nu declines kognitif pakait sareng sepuh.
• Pokus Leuwih alus tur Konsentrasi: CDP kolin bisa ningkatkeun kamampuh konsentrasi pikeun période panjang kalayan kirang selingan, hiji penting pisan pikeun diajar, mastering skill anyar, atawa completing sagala tugas rumit sarta nuntut mental. Studi némbongkeun yén ieu téh leres malah dina hal kaayaan serius kaasup stroke, tatu otak, sarta Panyakit Alzheimer.
• Potentiating na Amplifying Nootropics lianna: Loba nu nootropic mertimbangkeun CDP kolin a must-gaduh nalika diwangun sagala tumpukan atanapi kombinasi suplemén. Hiji sumber kolin beredar, gawéna utamana ogé kalawan nootropics kelas racetam, sahingga épék maranéhanana kuat tur dina waktos anu sareng ngahulag ka lieur minor nu kadangkala pakait sareng racetams. Eta geus ditémbongkeun reureuh awal deterioration kognitif di Panyakit Alzheimer lamun dipaké dina kombinasi kalayan piracetam.

CDP kolin Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

CDP kolin Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

CDP kolin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér CDP kolin bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

KoA 987-78-0 CDP kolin bubuk AASRAW

HNMR

987-78-0 CDP kolin bubuk AASraw HNMR

Rujukan & citations produk

CDP kolin Bubuk: Harita & Manfaat & Nootropics Sisi Balukar-murni