AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

L-Epinephrine HCl (55-31-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 55-31-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa L-Epinephrine HCl (55-31-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

L-Epinephrine hydrochloride mangrupa vasoactive ubar anti shock dipaké dina nyalametkeun tina ditewak cardiac dadakan tur dina nyalametkeun tina shock anaphylactic, tapi ogé dina pengobatan kasakit alérgi lianna (kayaning asma bronchial, urticaria).

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video L-Epinephrine HCl


L-Epinephrine HCl Karakter dasar

ngaran: L-Epinephrine HCl
CAS: 55-31-2
Formula molekular: C9H14Cl2NO3
Beurat molekul: 183.204g / mol
Ngalembereh Point: 61-71 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


L-Epinephrine HCl (55-31-2) pamakéan

L-Epinephrine HCl (55-31-2) dosage sawawa

  1. Lamun digunakeun pikeun anti alergi,
    Kahiji, suntik subcutaneous atanapi intramuscular of 0.2 ~ 0.5mg, upami diperlukeun, bisa diulang 1 kali unggal 10-15 menit, dosage bisa laun ngaronjat nepi 1 kali LMG; shock anaphylactic, anu dosis awal 0.5mg, subcutaneous atanapi intramuscular suntik, teras 0.025 ~ 0.05mg ka jero nadi, upami diperlukeun, bisa terus-terusan unggal 5-15 menit tamba.
  2. digunakeun pikeun gula getih low, ku dosis tunggal 0.3mg, subcutaneous atawa suntik intramuscular.
  3. perlakuan spasm bronchial, awal 0.2 ~ 0.5mg, suntik subcutaneous, upami diperlukeun, bisa terus-terusan unggal 20 menit 4 jam, laun ngaronjatkeun kana 1 kali LMG.
  4. digunakeun pikeun ditewak cardiac, diluted sanggeus suntik atawa infusion ka jero nadi, 1 kali 0.1 ~ LMG, upami diperlukeun, bisa terus-terusan unggal 5 menit.
  5. salaku ubar vasoconstriction salila anesthesia, kadar L-Epinephrine HCl (55-31-2) dina cairan ubar keur ngabius lokal, blok subarachnoid nyaeta tinggi (1: 10 000), jumlah total 0.3mg. Resapan of anesthesia lokal relatif low (1: 100 000 atanapi 1: 200 000), jumlah total kedah moal ngaleuwihan LMG.

dosage barudak

  1. spasm anti bronchial, subcutaneous suntik ku beurat 0.01mg / kg atawa ku aréa permukaan awakna 0.3mg / m2, anu dosis maksimum y kali 0.5mg, nalika perlu, unggal L5 menit ngulang ka ubar nu kali L, Toal 2 kali, sanggeus unggal jam 4 l kali;
  2. keur gula getih low, subcutaneous atawa suntik intramuscular ku beurat 0.01mg / kg atawa ku aréa permukaan awakna 0.3mg / m2;
  3. digunakeun pikeun ditewak cardiac, 0.005 ~ 0.01mg / kg di haté atawa intravenously, atawa 0.15 ~ 0.3mg / m2 ku aréa permukaan awak.

Parentah pikeun Narkoba Administrasi édit

  1. jangka panjang atanapi leuwih-pamakéan bisa ngahasilkeun lalawanan ubar, ngeureunkeun ubar pikeun sababaraha poé, pangaruh nu bisa disimpen deui.
  2. kalawan 1: 1 (1mg / ml) konsentrasi L-Epinephrine HCl (55-31-2) suntik, dina haté atawa saméméh infusion ka jero nadi kudu diluted, teu dianjurkeun suntik intra-artéri, kiwari dimungkinkeun tiasa ngakibatkeun vasoconstriction nyata parna, hasilna necrosis jaringan.
  3. terus-terusan suntik di situs dibereskeun bisa ngabalukarkeun necrosis jaringan, situs suntik kudu diputer.
  4. lamun dipake dina shock anaphylactic, volume getih kudu replenished sakaligus alatan éta ngaronjat perméabilitas tina pembuluh getih sarta volume getih éféktif cukup.


Kumaha mésér L-Epinephrine HCl ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk