AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk L-karnitin

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 541-15-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk L-karnitin (541-15-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

L-karnitin bubuk video


bubuk atah L-karnitin Karakter dasar

ngaran: L-karnitin
CAS: 541-15-1
Formula molekular: C7H15NO3
Beurat molekul: 161.2
Ngalembereh Point: 197-212 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


pamakéan bubuk atah L-karnitin

Ngaran bubuk atah L-karnitin

L-karnitin

L-karnitin

The dosis baku tina L-karnitin nyaeta 500-2,000 mg per poé.
Sanajan dosage nu beda-beda ti ulikan pikeun diajar, didieu téh tinjauan pamakéan sarta dosis keur unggal formulir:
(1) Asetil-L-karnitin: formulir Ieu pangalusna pikeun kaséhatan otak sarta fungsi. Dosis rupa-rupa ti 600-2,500 mg per poé.
(2) L-karnitin L-Tartrate: formulir Ieu paling mujarab pikeun pagelaran latihan. Dosis rupa-rupa ti 1,000-4,000 mg per poé.
(3) Propionyl-L-karnitin: formulir Ieu pangalusna pikeun ngaronjatkeun aliran getih di maranéhanana kalayan tekanan darah tinggi atawa kaayaan kaséhatan patali. Dosis rupa-rupa ti 400-1,000 mg per poé.
Dumasar hiji review ngeunaan panalungtikan, nepi ka 2,000 mg (2 gram) per poé Sigana aman pikeun pamakéan jangka panjang sarta hiji dosis mujarab pikeun paling bentuk L-karnitin.

Dinyana dina Raw L-karnitin bubuk

obat lianna bisa berinteraksi kalayan levocarnitine, kaasup resép na leuwih-nu-counter obat, vitamin, jeung produk herbal. Ngabejaan unggal panyadia kasehatan anjeun ngeunaan sagala obat Anjeun nganggo kiwari sarta sagala ubar Anjeun ngamimitian atawa eureun maké.

parentah Salajengna atah L-karnitin bubuk

Kawas paling suplemén alam, L-karnitin sigana cukup aman tur haratis ti efek samping serius nalika dipaké sensibly tur salaku diarahkeun.
Hiji studi nalungtik kaamanan L-karnitin urang ku méré pamilon 3 gram saban poé salila 21 poé. A panel getih komprehensif ieu dipigawé pikeun tiap pamilon di awal jeung akhir pangajaran, sarta teu éfék négatif anu katempo.

L-karnitin Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah L-karnitin bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk L-karnitin ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 541-15-1 L-karnitin AASRAW

HNMR

L-karnitin Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon mangpaat L-karnitin jeung bubuk L-karnitin?

1 review pikeun bubuk L-karnitin

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    L-karnitin bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *