AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

LGD-4033 bubuk (VK5211) Ligandrol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1165910-22-4. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa LGD-4033 (VK5211) bubuk Ligandrol (1165910-22-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

LGD-4033 bubuk (VK5211) Ligandrol mangrupa salah sahiji SARMS anyar nu geus kaluar na dina group of reséptor androgén (AR) ligands anu jaringan selektif, reated cageur otot wasting dikaitkeun jeung panyakit akut jeung kronis, leungitna otot nu patali umur jeung kanker.

Panjelasan Produk

(VK5211 bubuk) bubuk LGD-4033, Ligandrol powdere video


(VK5211 bubuk) bubuk LGD-4033, Ligandrol powdere Karakter dasar

ngaran: LGD-4033
CAS: 1165910-22-4
Formula molekular: C14H12F6N2O
Beurat molekul: 338.24
Ngalembereh Point: 105 - 106 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Pareum bodas Kristal Bubuk


(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, pamakéan powdere Ligandrol dina siklus stéroid

ngaran

LGD-4033, VK5211, Ligandrol (CAS 1165910-22-4)

(VK5211 bubuk) bubuk LGD-4033, Ligandrol powdere Dianggo

5-10mg sapoé pikeun 8weeks nyarankeun. A diet-euyeub protéin oge diperlukeun ogé asupan caloric luhur lamun rencana pikeun sapi nepi ku pon 10 atawa leuwih. Tapi teu saluareun 22mg sapoé.

Dinyana on (VK5211 bubuk) bubuk LGD-4033, bubuk Ligandrol

LGD-4033 / VK5211, Ligandrol (CAS 1165910-22-4) anu pangalusna dipaké pikeun recomping. Loba nu geus ngomong yén maranéhanana geus katalungtik hiji dorongan dina massa awak lean sarta leungitna gajih. Ngagunakeun eta bareng jeung SAMRS séjén bakal méré Anjeun kuat tur hadé recomp.

parentah salajengna

Mun rék bulk up tur teundeun sans gajih stéroid sakumaha urang sadaya terang stéroid gaduh épék numpak kasar, jadi ngagunakeun LGD-4033 / VK5211, Ligandrol disarankeun. Éta non-toksik sarta efek samping nu pohara minim.

(Bubuk VK5211) bubuk LGD-4033, Ligandrol Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé? (Dina 1kg)? Bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

(VK5211 bubuk) bubuk LGD-4033, bubuk Ligandrol Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk LGD-4033 (CAS 1165910-22-4); mésér bubuk VK5211; mésér bubuk Ligandrol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% LGD-4033 / VK5211, bubuk atah Ligandrol mun Labs bawah tanah atawa bodybuilders pikeun pamakéan lisan atawa suntik.

AASraw nyadiakeun purity 98% LGD-4033 / VK5211, bubuk atah Ligandrol mun Labs bawah tanah atawa bodybuilders pikeun pamakéan lisan atawa suntik.

=
=

resep

LGD-4033 / VK5211, Ligandrol Raw Bubuk (CAS 1165910-22-4) Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Step by pituduh hambalan mésér bubuk LGD-4033 online

Naha urang meuli bubuk LGD-4033 / VK5211 / Ligandrol ti AASraw?