AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Magnésium L-threonate bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 778571-57-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Magnésium L-threonate (778571-57-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Magnésium L-threonate bubuk mangrupa salah sahiji deficiencies greatest di dunya barat modern, anu utamana troubling dibikeun involvement mineral di leuwih 300 lampah énzimatik dina awak urang. Magnésium threonate mangrupakeun salah sahiji bentuk paling bioavailable magnésium sarta husus pikeun ngaronjatkeun kadar magnésium dina uteuk.

Panjelasan Produk

Magnésium L-threonate bubuk video


Atah Magnésium L-threonate bubuk Karakter dasar

ngaran: Magnésium L-threonate bubuk
CAS: 778571-57-6
Formula molekular: C8H14MgO10
Beurat molekul: 294.49
Ngalembereh Point: 648-651 ° C
Temp neundeun: RM
warna: bodas atanapi ampir bodas bubuk kristalin


Atah Magnésium L-threonate bubuk di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

ngaran

Nutragreen

Atah Magnésium L-threonate bubuk Dianggo

The dosage magnésium threonate ditangtoskeun nyaeta sabudeureun gram 1-2 guna ngahasilkeun jumlah leuwih handap magnésium unsur. Paling titik bukti mun di sabudeureun 200 mg magnésium unsur poean na threonate mangrupakeun salah sahiji sumber pangalusna.

Dinyana kana bubuk Raw Magnésium L-threonate

Nyerep peujit magnésium beda- beda tergantung kana sabaraha magnésium perlu awak, sangkan aya teu pisan loba samping-épék pakait sareng supplementation. Mun aya teuing magnésium, awak ngan bakal nyerep saloba éta perlu. Sanajan kitu, dosis kaleuleuwihan bisa ngakibatkeun marabahaya cerna jeung diarrhea.There geus euweuh efek samping dilaporkeun.

parentah salajengna

Peneliti nyarankeun yén Magnésium L-threonate bubuk bisa revolutionize widang nourishment méntal sarta ngabantu dulur ngahontal jeung mertahankeun fungsi kognitif optimum dina unggal panggung kahirupan.
Thankfully, peneliti di MIT manggihan yén Magnésium L-threonate bubuk mangrupa tiasa ngamaksimalkeun jumlah magnésium uteuk Anjeun bisa nyerep. Henteu ngan éta, peneliti nyatet Magnésium bubuk L-threonate ningkat duanana istilah pondok tur mémori jangka panjang
Dina ieu panalungtikan awal diterbitkeun dina jurnal bergengsi Neuron di 2010, peneliti MIT diayak unggal formulir sadia magnésium supplemental tur nunjukkeun dina modél sato nu Magnésium L-threonate bubuk-na wungkul Magnésium L-threonate bubuk-mibanda kamampuhan pikeun meuntas kana otak jeung naekeun tingkat magnésium. Dina percobaan maranéhanana, kanaékan ieu kadarna magnésium otak nyababkeun kauntungan bisa diobservasi dina ukuran kognitif konci.

Magnésium Threonate Mangpaat
panalungtikan awal magnésium threonate ieu dipigawé ku ilmuwan di UCLA, tapi studi geus proliferated di lampu tina loba mangpaat. Hiji kauntungan utama magnésium threonate kanggo absorption.Given aya satengah belasan tipena béda magnésium, kaasup sababaraha anu ampir sakabéhna unbioavailable, ieu téh mangrupa ciri langka tur mangpaat.

Sakali magnésium geus meuntas panghalang getih-otak, eta mana digawé enhancing formasi memori dina duanana panjang sarta pondok-istilah. Kusabab magnésium ieu aub kalawan énzim nu nyepetkeun Jalur synaptic (sambungan dina uteuk), nu AIDS mineral dina teu ukur ngabentuk kenangan gancang, tapi ogé preserving aranjeunna dina umur heubeul.

benefit sejen magnésium threonate mangrupa kualitas sare hadé. Numutkeun studi 2002 dina jurnal ngeunaan Pharmacopsychiatry, magnésium threonate modulates reséptor tangtu jeung transmisi disebut GABAergic na glutamatergic. Élmuwan diukur via tés EEG dina uteuk pikeun manggihan magnésium threonate dibantuan di kualitas sare.

Pikeun alesan sarua, loba jalma anu meakeun magnésium threonate ogé ngarasa kirang stressed na kirang melang ti disebutkeun.

Magnésium L-threonate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Magnésium L-threonate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Magnésium L-threonate bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Atah Magnésium L-threonate bubuk (778571-57-6) hplc≥98% | AASraw HNMR

resep

Magnésium L-threonate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Magnésium L-threonate bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Magnésium L-threonate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *