AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

asétat bubuk Melengestrol

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 2919-66-6. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Melengestrol asétat bubuk (2919-66-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

asétat bubuk Melengestrol (Panginepan, BAN) nyaéta progestin steroidal jeung antibaktéri antineoplastic nu pernah dipasarkan. kadang disingget jadi MGA. Ieu henteu disatujuan keur dipake di manusa, sarta ieu nu dimaksud dipaké salaku aditif feed ngamajukeun tumuwuh dina sapi. na ieu nu dimaksud dipaké salaku hiji contraceptives implantable pikeun sato captive di Zoos and saung sejen, ..

Panjelasan Produk

Melengestrol asétat bubuk video


asétat bubuk Melengestrol Karakter dasar

ngaran: asétat bubuk Melengestrol
CAS: 2919-66-6
Formula molekular: C25H32O4
Beurat molekul: 396.52
EINECS: 220-859-7
sinonim: -20-dione,17-(acetyloxy)-6-methyl-16-methylene-pregna-6-diene-3 ;6-dehydro-16-methylene-6-methyl-17-acetoxyprogesterone ;6-diene-3,20-dione,17-hydroxy-6-methyl-16-methylene-pregna-acetate ;bdh1921 ;mga100 ;mga100(steroid) ;4,6-PREGNADIEN-6-METHYL-16-METHYLENE-17-OL-3,20-DIONE ACETATE;17ALPHA-ACETOXY-6-METHYL-16-METHYLENE-4,6-PREGNADIENE-3,20-DIONE
Ngalembereh Point: 202-204 ° C (cahayana.)
alfa D23 -127 ° (c = 0.31 di chloroform)
Temp gudang .: 0-6 ° C
warna: bubuk konéng lampu


Langkung Rincian Dina Melengestrol asétat bubuk rék terang

nami

Melengestrol asétat bubuk, Heifermax, MGA

Naon nya éta ngagunakeun Melengestrol asétat bubuk

Melengestrol asétat bubuk (MGA) nyaéta stéroid progestational oral aktif dipake pikeun ngaronjatkeun laju tumuwuh sarta konversi feed efficiency.as ogé pikeun ngurangan oestrus dina sapi heifers.They teu disatujuan keur dipake dina spésiés nanaon. MGA téh hijina ubar nanaon na nu urusanna dina pakan ternak, The lingkup dosis disatujuan nyaeta 0.25 mun 0.50 mg / heifer / dinten. Melengestrol asétat bubuk anu fed pikeun durasi fattening jaman / pagawean, biasana 90 mun 150 poé. ditarikna Amandatory of 2 dinten sateuacan meuncit keur dilarapkeun kana sagala sato nu urusanna MGA.

Melengestrol asétat bubuk geus dievaluasi saacanna di pasamoan 54th Panitia, sarta samentara wates résidu maksimum (MRLs) anu dianjurkeun. Ieu MRLs samentara éta 5 μg / kg pikeun gajih bovine na 2 μg / kg pikeun bovine liver.In ngahontal kaputusan na on MRLs, Komite nyandak kana tinimbangan faktor di handap:
- Hiji Adi of 0-0.03 μg / kg beurat awak didirikan, nu mangrupakeun sarua jeung Adi maksimum 1.8 μg pikeun
jalma 60-kg.
- Ngan gajih jeung ati ngandung kadarna tina résidu kamajuan anu quantifiable dina dasar rutin; métode
kalayan wates of quantification gede ti 0.3 μg / kg anu saperti teu mirip diturutan quantification tina résidu dina otot tina
sasatoan diperlakukeun kalayan dosis disarankeun of Melengestrol asétat bubuk.
- The sponsor teu ngalebetkeun hiji métode déskriptif analitik cocog pikeun kaperluan monitoring.
Ku alatan éta, Komite dianjurkeun MRLs samentara sarta dipénta inpo di handap:
- Hiji métode déskriptif analitik cocog pikeun quantifying résidu of Melengestrol asétat bubuk di jaringan ati jeung gajih.

Dina respon kana pamundut Komite urang, sponsor disadiakeun metoda kimiawi disahkeun pikeun meunteun ku 58th nu
pasamoan JECFA.

Nyaeta Melengestrol asétat bubuk éféktif

Efek menningenyl asétat lisan (MGA) kana aktivitas indung geus diulik dina 264 susu na sapi heifers. Jumlahna aya heifers 98 narima 0.4 mg MGA poean periode pondok tina waktu (18 mun 32 poé), sarta aktivitas ovarium ieu ditangtukeun ku palpation rectal. Salaku incidence of bisa didéteksi korpus luteum turun tina 76% kana 10%, nu incidence follicle bisa didéteksi ngaronjat tina 56% kana 91%. Bulu ukuranana follicle ogé naek kana waktu. sampel mukus cervical anu ngoleksi nurutkeun jenis fern, nu ieu diinterpretasi sakumaha alatan épék estrogenic sarta lumangsung salila degradasi korpus luteum, sanajan estrus na ovulation anu dipeungpeuk ku perlakuan MGA.

Jumlahna aya heifers sapi 166 anu dipaké dina pangajaran jangka panjang perlakuan MGA (105 mun 116 poé). A signifikan (P <0.05) kanaékan ieu kapanggih dina beurat cairan follicular, utamana ti follicles pangbadagna pasangan ieu ovarium. tingkat éstrogén ngaronjat ogé nunjukkeun pubertas, sarta beurat adrénal di gembleng heifers MGA-diperlakukeun nambahan. Sanggeus perlakuan ku MGA, anu beurat adrénal tina heifers jetted condong ngurangan. The dosis optimal pikeun ngaronjatkeun aktivitas follicular sigana deukeut 0.4 mg MGA poean / heifer.

Dinyana dina Melengestrol asétat bubuk

  • Tetep jauh ti dahareun, inuman jeung dahar sato stuffs.
  • Ulah kosong kana drains.
  • bahan ieu sareng wadahna na kudu disposed sahiji dina cara aman.
  • Ngagem pakean pelindung merenah.
  • Ngagem sarung merenah.
  • ngabersihan lanté sarta sakabéh objék terkontaminasi ku bahan ieu, ngagunakeun cai sarta detergent.
  • Mun swallowed, geuwat ngahubungan Dokter atawa Center Émbaran Racun. (Nembongkeun wadah atawa labél).
  • Ulah aya paparan - ménta parentah husus saméméh pamakéan.
  • Dispose tina bahan ieu sareng wadahna na di picilakaeun atawa husus titik kempelan runtah.
  • Paké wadahna luyu ulah kontaminasi lingkungan.
  • Ulah aya pelepasan kana lingkungan. Tingal parentah husus / cadar data Kasalametan.

asétat bubuk Melengestrol

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Melengestrol asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang


Kumaha mésér Melengestrol asétat bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Melengestrol Resep asétat bubuk

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun asétat bubuk Melengestrol

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Melengestrol asétat bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *