AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Methandrostenolone (Dianabol) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 72-63-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Methandrostenolone (Dianabol) bubuk (72-63-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Methandrostenolone (Dianabol) bubuk teh stéroid lisan pang populerna nepi kantos pencét pasar sarta salah sahiji stéroid pang populerna di formulir nanaon. Bari ampir sok kapanggih salaku hiji tablet lisan, Dianabol bisa kapanggih salaku hiji solusi injectable, tapi nu tablet ngawakilan jalur primér administrasi.

Panjelasan Produk

Methandrostenolone (Dianabol) video bubuk


Methandrostenolone (Dianabol) bubuk dasar Aksara

ngaran: Methandrostenolone (Dianabol) bubuk
CAS: 72-63-9
Formula molekular: C20H28O2
Beurat molekul: 300.44
Ngalembereh Point: 165-166 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Methandrostenolone (Dianabol) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Methandrostenolone (Dianabol) bubuk ogé disebut salaku bubuk Methandrostenolone, methandienone, bubuk Dianabol, dbol, Averbol, Danabol, Metanabol, Naposim, Vetanabol.

Methandrostenolone bubuk Dianggo

Kisaran dosage for bubuk Dianabol ilaharna 20-50 mg / dinten.
Ilaharna, pamakéan ieu digabungkeun jeung ngeunaan 500-1000 mg / minggu total stéroid anabolik nyuntik.

Dinyana kana bubuk Dianabol

Baku Dianabol bubuk dosis bakal rupa-rupa tremendously gumantung pangalaman jeung kahayang individu. Sanajan gosip internét jeung mitos, hiji kualitas Dbol tablet baris ngahasilkeun hasil kasohor kalayan sakumaha saeutik sakumaha 15mg per poé. Sanajan kitu, paling bakal jauh leuwih wareg ku 20-25mg per poé dosing. Terus di pikiran, unggal waktu urang ningkatkeun dosis, ieu ngaronjatkeun probabilitas efek samping négatip jeung ngajadikeun eta leuwih hese ngadalikeun.

parentah salajengna

Methandrostenolone bubuk nyaéta téstostéron diturunkeun anabolik stéroid androgenic. Resmina, éta mangrupakeun formulir Sacara stuktur dirobah tina androgén téstostéron jalu primér. Dianabol bubuk mangrupa hormon téstostéron jeung hiji beungkeut ganda ditambahkeun di salah karbon jeung dua posisi. robahan slight Ieu ngurangan alam androgenic hormon urang.

bubuk Dianabol

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Methandrostenolone (Dianabol) bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Methandrostenolone: ​​mésér bubuk Dianabol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Methandrostenolone / bubuk atah Dianabol mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 99% Methandrostenolone / bubuk atah Dianabol mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk lisan.

resep

Resep Methandrostenolone bubuk

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Dimana meuli purity Dianabol bubuk luhur?

Sagalana nu peryogi kauninga Ngeunaan Dianabol Bubuk Pikeun Sale

DianabolMethandrostenolone powdereffects, dosage, sagalana anjeun kudu nyaho !!!

1 review pikeun Methandrostenolone (Dianabol) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Methandrostenolone (Dianabol) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *