AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Methasteron (Superdrol) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 3381-88-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Methasteron (Superdrol) bubuk (3381-88-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Methasteron (Superdrol) video bubuk


Methasteron (Superdrol) bubuk dasar Aksara:

ngaran: Methasteron (Superdrol) bubuk
CAS: 3381-88-2
Formula molekular: C21H34O2
Beurat molekul: 318.49
Ngalembereh Point: 223-225 ℃
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Methasteron (Superdrol) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Methasteron (Superdrol) bubuk (CAS 3381-88-2) ogé disebut salaku bubuk Superdrol, methyldrostanolone, droll, SD.

Methasteron bubuk Dianggo

10mg isuk-isuk, 10mg 12hours engké, 20mg unggal poe.

Dinyana kana bubuk Superdrol

Alatan bubuk Superdrol aktivitas androgenic low, salah bakal nyangka sisi androgenic janten low, sarta memang, paling pamaké manggihan saeutik dina jalan bulu ngaronjat ragana, jerawat, bulu leungitna (jalu pola baldness - MPB), jsb, kumaha jadi bubuk Superdrol teu gaduh sababaraha aktivitas androgenic, sarta lamun nyaéta genetik rawan MPB anjeun bisa ogé ngaronjatkeun proses ieu bari on bubuk Superdrol.

parentah salajengna

Sanajan keur dipasarkan salaku suplement sadia jum'atan na dianggap sejen 'pro-hormon' atawa 'pro-stéroid' ku loba, aya nanaon pisan 'pro' ngeunaan bubuk Superdrol. Dina kanyataanana, bubuk Superdrol nyaéta stéroid desainer, sarta yén nyaéta naon nu maca utamana kedah ngartos. Éta methylated, jadi bakal ngabalukarkeun stress dina ati, sarta éta mangrupa anabolik / androgenic stéroid, sahingga eta boga potensi pikeun masihan efek samping normalna katempo kalayan sapertos anabolik stéroid androgenic (Aas) ngagunakeun.

bubuk Superdrol atah (CAS 3381-88-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Superdrol bubuk Enanthate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Methasteron (CAS 3381-88-2); mésér bubuk Superdrol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Methasteron bubuk atah / Superdrol mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Methasteron bubuk atah / Superdrol mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan gain bulk lisan.

resep

Methasteron Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Neneng Lisan Stéroid Methasterone (Superdrol) Prohormone

Rujukan

  1. Van Enoo, Peter & Frans T. Delbeke (2006). "Métabolisme jeung ékskrési stéroid anabolik dina cara nambahkeun atawa doping kontrol. Journal of stéroid biokimia jeung biologi molekular. 101: 173.
  2. Julius A. Vida (1969). Androgens na anabolik Ajen: Kimia sarta Farmakologi. Pencét akademik. pp. 23 & 168.
  3. Ringold, HJ, E. Batres, E. Necoechea (1959). "Stéroid. 2-métil & Turunan 2-Hydroxymethylene-androstane ". Journal of the Amérika Kimia Society. 427-432

1 review pikeun Methasteron (Superdrol) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Methasteron (Superdrol) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *