AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1415246-68-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa MMAF (Hydrochloride) (CAS 1415246-68-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

MMAF (Hydrochloride) video


MMAF (Hydrochloride) Karakter dasar

ngaran: MMAF (Hydrochloride)
CAS: 1415246-68-2
Formula molekular: C39H66ClN5O8
Beurat molekul: 768.42
Ngalembereh Point: 314.3 ː C di 760 mmhg (diprediksi)
Temp neundeun: Bubuk -20 ° C 3 taun
4 ° C 2 taun
Dina -80 pangleyur ° bulan C 6
-20 ° C 1 bulan
warna: kristalin bubuk bodas


MMAF (Hydrochloride) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2) ieu ogé nelepon Monomethylauristatin F Hydrochloride, MMAF HCl

MMAF (Hydrochloride) Dianggo

élmuwan médis ngalakukeun loba reseach on MMAF, didieu handap nyaéta sababaraha komentar pikeun rujukan:
Dina Vitro: MMAF dipintonkeun dina cytotoxicity vitro ngalawan panel tina garis sél. Nilai IC50 pikeun Karpas 299, H3396, 786-O na Caki-1 anu 119, 105, 257, sarta 200 nm visinil. Sasaran MMAF leuwih potent ti ubar bébas, sarta yén conjugates cAC10 tina tampilan MMAF diucapkan kagiatan. Dina dasar molar, nu cAC10-L1-MMAF4 mangrupa rata-rata leuwih 2200-melu langkung potent ti MMAF bébas tur aktip dina sagala garis sél CD30-positip dites

Dina Vivo: The maksimum ditolerir dosis di mencit of MMAF (1415246-68-2) (> 16 mg / kg) nya loba nu leuwih luhur ti MMAE (1 mg / kg). cAC10-L1-MMAF4 boga MTD of 50 mg / kg di mencit na 15 mg / kg di beurit. Pakait cAC10-L4-MMAF4 ADC éta loba kurang toksik, ngabogaan MTDs di mencit jeung beurit di> 150 mg / kg sarta 90 mg / kg di beurit, mungguh

Dinyana dina MMAF (Hydrochloride)

Pikeun panalungtikan dipaké wungkul

parentah salajengna

Hal ieu dirékam yén Monomethylauristatin F HCl (MMAF HCl) mangrupakeun agén antitubulin nu ngahambat division sél ku blocking ka polimérisasi of tubulin; jeung aktivitas thecytotoxic téh leuwih handap MMAE; sarta eta mangrupakeun cytotoxin ubar antibodi.

Cell Assay
Sél anu dirawat kalayan dilutions serial molekul test na incubated 4-6 poé gumantung kana garis sél. Assessment tumuwuhna sélular jeung réduksi data keur ngahasilkeun nilai IC50 dipigawé maké assay Alamar Blue réduksi ngalelep
MCE teu bebas dikonfirmasi katepatan sahiji metodeu ieu. Aranjeunna keur rujukan wungkul.

Administrasi sato
Mencit: Ulikan nunjukeun yen lamun subcutaneous ukuranana tumor Karpas 299 ngahontal 300 mm3, tilu sato per grup narima salah suntikan 10 mg komponén antibodi / kg beurat awak boh cAC10-L1-MMAF4 atanapi cBR96-L1-MMAF (1415246-68-2 ) 4 intravenously. Tumor anu lajeng dikaluarkeun sarta ditempatkeun di sanyawa hawa motong optimal, sarta 5 μm-ipis bagian jaringan beku anu patri ngagunakeun évaluasi immunohistochemistry
MCE teu bebas dikonfirmasi katepatan sahiji metodeu ieu. Aranjeunna keur rujukan wungkul.


Kumaha mésér MMAF; mésér Hydrochloride ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun MMAF (Hydrochloride) (1415246-68-2)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    MMAF (Hydrochloride) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *