AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 41468-25-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate (41468-25-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate bubuk, Vitamin B6 métabolit yen tindakan salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase. Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination. Bisa ngaropéa lysyl na valyl résidu dina protéin. Mibanda kamampuhan pikeun ngahambat reséptor purinergic jeung pangasilan intrasélular of Ca2 +.

Panjelasan Produk

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate video


Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Karakter dasar

ngaran: Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate
CAS: 41468-25-1
Formula molekular: C8H12NO7P
Beurat molekul: 265.16
Ngalembereh Point: 2-8 ° C
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bulak kristalin Konéng


siklus Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat

1. ngaran:
Ngaran kimia: monohydrate Pyridoxal- 5'-fosfat, 3-hidroksi-2-métil-5 - ([phosphonooxy] métil) -4-pyridinecarboxaldehyde
Codecarboxylase
Ngaran séjén: Vitamin B6, Pyridoxal fosfat, PLP

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Dianggo

Vitamin B6 métabolit yen tindakan salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase. Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination. Bisa ngaropéa lysyl na valyl résidu dina protéin. Mibanda kamampuhan pikeun ngahambat reséptor purinergic jeung pangasilan intrasélular of Ca2 +.

What is the dosage of Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat

PLP bisa dipake jang modifying lysyl na valyl résidu sarta fungsi salaku koénzim dina réaksi transaminasi ku ngabentuk beungkeut Schiff-base jeung grup lisin dina aminotransferase
PLP mangrupa formulir aktif vitamin B6
Ogé boga fungsi minangka koénzim sababaraha réaksi decarboxylation na deamination

Kumaha Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate karya

fosfat Pyridoxal (PLP, pyridoxal 5'-fosfat, P5P), bentuk aktif vitamin B6, mangrupakeun koénzim dina rupa-rupa réaksi énzimatik. The komisi Énzim geus cataloged leuwih ti 140 kagiatan PLP-gumantung, pakait jeung ~ 4% tina sagala kagiatan digolongkeun. The versatility of PLP timbul tina alatan kamampuhna pikeun kovalén meungkeut substrat, lajeng meta salaku hiji katalis éléktrofilik, kukituna Ajeg tipena béda antara réaksi carbanionic.

PLP tindakan salaku koénzim dina sakabéh réaksi transaminasi, sarta di decarboxylation tangtu, deamination, jeung réaksi racemization asam amino. Grup aldehida of PLP ngabentuk hiji Schiff-base beungkeut (aldimine internal) jeung grup ε-amino grup lisin husus tina énzim aminotransferase. Grup α-amino nu substrat asam amino displaces grup ε-amino nu résidu lisin aktif-situs dina prosés nu katelah transaldimination. Anu dihasilkeun aldimine éksternal bisa leungit hiji proton, karbon dioksida, atawa hiji sidechain asam amino pikeun jadi quinoid panengah, anu dina gilirannana bisa meta salaku hiji nukléofil di sababaraha jalur réaksi.

Dina transaminasi, sanggeus deprotonasi nu panengah quinoid narima proton dina posisi béda jadi ketimine a. ketimine anu dihasilkeun téh dihidrolisis jadi yén grup amino tetep aya dina komplek. Sajaba ti éta, PLP dipaké ku aminotransferases (atawa transaminases) nu meta kana gula ilahar kayaning perosamine na desosamine. Dina réaksi ieu, anu PLP meta kalawan glutamat, nu Mindahkeun group alfa-amino -na pikeun PLP sangkan fosfat pyridoxamine (PMP). PMP lajeng Mindahkeun nitrogén -na pikeun gula, nyieun hiji gula amino.

PLP ieu ogé kalibet dina rupa réaksi béta-ilangna kayaning réaksi dilumangsungkeun ku serine dehydratase jeung GDP-4-keto-6-deoxymannose-3-dehydratase (tiis).

Éta ogé aktif dina réaksi kondensasi dina sintésis hémé. PLP muterkeun hiji peran dina konversi levodopa kana dopamin, facilitates konversi ti neurotransmitter glutamat excitatory ka neurotransmitter GABA inhibitory, sarta ngidinan Sam bisa decarboxylated pikeun ngabentuk propylamine, nu mangrupakeun prékursor pikeun polyamines.

pangeling-eling

Ieu wujud aktif vitamin B 6 porsi salaku koénzim pikeun sintésis asam amino, neurotransmitter (serotonin, norépinéfrin), sphingolipids, asam aminolevulinic. Salila transaminasi asam amino, fosfat pyridoxal ieu transiently dirobah jadi pyridoxamine fosfat (PYRIDOXAMINE).
ti bolong
Pyridoxal fosfat teh formulir aktif vitamin B6 sarta koénzim pikeun loba énzim -dependent pyridoxal fosfat (PLP). PLP geus kalibet dina sababaraha énzimatik transaminasi, decarboxylation na deamination réaksi; éta dipikabutuh pikeun sintésis asam amino na métabolit asam amino, jeung pikeun sintésis jeung / atawa katabolisme of neurotransmitter tangtu, kaasup konversi glutamat kana asam gamma-aminobutyric (GABA) jeung levodopa kana dopamin. PLP bisa dipaké salaku suplement dietary dina kasus kakurangan vitamin B6. tingkat ngurangan tina PLP dina uteuk bisa ngabalukarkeun disfungsi neurological.
Farmakologi ti NCIt
Ieu wujud aktif vitamin B6 porsi salaku koénzim pikeun sintésis asam amino, neurotransmitter (serotonin, norépinéfrin), sphingolipids, asam aminolevulinic. Salila transaminasi asam amino, fosfat pyridoxal ieu transiently dirobah jadi pyridoxamine fosfat (pyridoxamine). - Pubchem; Pyridoxal-fosfat (PLP, pyridoxal-5'-fosfat) mangrupakeun kofaktor loba réaksi énzimatik. Ieu téh mangrupa formulir aktif vitamin B6 nu ngandung tilu sanyawa organik alami, pyridoxal, pyridoxamine na pyridoxine.

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Raw Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat ngagaduhan efek samping

Pyridoxal fosfat teh formulir aktif vitamin B6 sarta koénzim pikeun loba énzim -dependent pyridoxal fosfat (PLP). PLP geus kalibet dina sababaraha énzimatik transaminasi, decarboxylation na deamination réaksi; éta dipikabutuh pikeun sintésis asam amino na métabolit asam amino, jeung pikeun sintésis jeung / atawa katabolisme of neurotransmitter tangtu, kaasup konversi glutamat kana asam gamma-aminobutyric (GABA) jeung levodopa kana dopamin. PLP bisa dipaké salaku suplement dietary dina kasus kakurangan vitamin B6. tingkat ngurangan tina PLP dina uteuk bisa ngabalukarkeun disfungsi neurological.


Kumaha mésér Monohydrate Pyridoxal-5-fosfat tina AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate Raw resep

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Pyridoxal-5-fosfat Monohydrate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *