AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 474645-27-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk (474645-27-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Monomethyl auristatin E (MMAE) video bubuk


Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk Karakter dasar

ngaran: Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk
CAS: 474645-27-7
Formula molekular: C39H67N5O7
Beurat molekul: 717.97858
Ngalembereh Point: 238-240 ° C
Temp neundeun: Toko dina wadah aslina, antara 36 mun 46 derajat F
warna: bubuk bodas


Monomethyl auristatin E bubuk jadi agén antimitotic

ngaran

Brentuximab vedotin, bubuk MMAE

Monomethyl auristatin E bubuk Dianggo

• Dewasa
Monotherapy, 1.8 mg / kg (teu ngaleuwihan 180 mg / dosis) IV unggal 3 minggu; dina kombinasi kalayan kémoterapi, 1.2 mg / kg (teu ngaleuwihan 120 mg / dosis) IV unggal 2 minggu.

• Geriatric
Monotherapy, 1.8 mg / kg (teu ngaleuwihan 180 mg / dosis) IV unggal 3 minggu; dina kombinasi kalayan kémoterapi, 1.2 mg / kg (teu ngaleuwihan 120 mg / dosis) IV unggal 2 minggu.

Monomethyl auristatin E bubuk (MMAE bubuk, vedotin) mangrupakeun agén antimitotic pisan potent nu nyegah division sél ku blocking ka polymerisation of tubulin.The kulawarga auristatins anu analogues sintétik tina produk alam antineoplastic Dolastatin 10, ultrapotent sambetan microtubule sitotoksik nu klinis dipaké sakumaha payloads di conjugates antibodi-narkoba. Monomethyl auristatin E bubuk atawa bubuk MMAE nyaeta 100-1000 kali leuwih potent ti doxorubicin (Adriamycin / Rubex) teu bisa dipaké salaku ubar sorangan. Najan kitu, salaku bagian tina hiji conjugate antibodi-ubar atawa ADC, bubuk MMAE numbu ka antibodi monoclonal (mAb) nu sadar ekspresi kamajuan husus dina sél kanker sarta ngarahkeun bubuk MMAE ka sél kanker husus, sasaran.

The linker linking bubuk MMAE ka antibodi monoclonal stabil ngandung di cairan extracellular tapi dibeulah ku cathepsin sakali antibodi-obat-conjugate geus kabeungkeut antigen sél kanker sasaran na diasupkeun sél kanker, nu satutasna nu ADC Kaluaran powder MMAE toksik sarta ngaktifkeun nu potent mékanisme anti mitotic. conjugates antibodi-ubar ningkatkeun épék antitumor antibodi tur ngurangan épék sistemik ngarugikeun agén sitotoksik kacida potent.

Dinyana dina Monomethyl auristatin E bubuk

• Pneumonitis, kasakit paru, marabahaya engapan sindrom
karacunan pulmonal noninfectious parah (misalna, pneumonitis, kasakit paru interstitial, akut sindrom marabahaya engapan) geus dilaporkeun mibanda terapi brentuximab; sababaraha kasus éta fatal. Ngawas penderita pikeun tanda na gejala karacunan pulmonal kayaning batuk na dyspnea. Evaluate pasien anu ngamekarkeun gejala pulmonal anyar atanapi worsening; tahan brentuximab dugi gejala ningkatkeun. Pamakéan concomitant of brentuximab kalawan bleomycin-ngandung kémoterapi (off-labél), kayaning ABVD (adriamycin, bleomycin, vinblastine, dacarbazine), ieu contraindicated alatan hiji résiko ngaronjat tina karacunan pulmonal noninfectious. resapan Interstitial jeung / atawa peradangan (kapanggih dina dada X-ray atanapi diitung Imaging tomographic) lumangsung leuwih mindeng di penderita lymphoma Hodgkin anu narima brentuximab tambah ABVD dina sidang klinis dibandingkeun kalayan penderita kontrol sajarah anu narima ABVD nyalira. Nu ilahar ngumbar handap perlakuan corticosteroid.

neuropathy periferal
neuropathy periferal, utamana neuropathy indrawi, geus dilaporkeun ku terapi vedotin brentuximab; neuropathy periferal nyaeta kumulatif. Ngawas penderita pikeun gejala neuropathy (misalna hypoesthesia, hyperesthesia, paresthesia, teu ngarareunah, ngaduruk sensasi, nyeri neuropathic, atawa kelemahan). Terapi kendat, ngurangan dosage, atawa discontinuation bisa jadi diperlukeun dina pasien anu ngamekarkeun anyar atanapi worsening neuropathy periferal.

• Anemia, geriatric, neutropenia, thrombocytopenia
toxicities hematologic parah (misalna, anémia, thrombocytopenia, neutropenia) jeung kasus fatal tur serius ngeunaan neutropenia febrile geus dilaporkeun mibanda terapi brentuximab vedotin; neutropenia bisa jadi berkepanjangan (abadi 1 minggu atawa panjang). penderita Geriatric yuswa 65 taun tur heubeul kalawan lymphoma Hodgkin anu narima brentuximab vedotin dina kombinasi kalayan kémoterapi ngalaman ongkos luhur neutropenia febrile dibandingkeun kalayan penderita ngora. Ménta diitung getih lengkep saméméh unggal dosis brentuximab tur leuwih remen lamun kelas 3 atanapi 4 neutropenia lumangsung; ngawas kabeh pasien keur muriang. Terapi kendat, ngurangan dosage, atawa discontinuation bisa jadi diperlukeun dina pasien anu ngamekarkeun 3 kelas atawa 4 neutropenia; mertimbangkeun ditambah prophylactic granulocyte-koloni stimulating faktor (G-CSF) kalayan dosis saterusna. Administer G-CSF dimimitian ku siklus 1 di penderita narima brentuximab vedotin dina kombinasi kalayan kémoterapi.

• sindrom Tumor lysis (TLS)
sindrom tumor lysis (TLS) geus dilaporkeun dina pasien anu narima brentuximab vedotin. Penderita proliferating gancang tumor jeung / atawa beungbeurat tumor tinggi bisa mibanda hiji résiko ngaronjat tina ngamekarkeun TLS. Ngawas penderita pikeun tanda TLS (misalna éléktrolit sérum, asam urat, kréatinin sérum) saméméh jeung mangsa terapi; institut luyu prophylactic jeung perlakuan (misalna hidrasi, asam urat nurunkeun terapi) salaku perlu.

• leukoencephalopathy multifocal kutang
kasus fatal tina kutang leukoencephalopathy multifocal (PML), disababkeun ku virus John Cunningham (JC virus), geus dilaporkeun ku terapi brentuximab; sababaraha kasusna nyerang dina 3 bulan mimiti dimimitian terapi. Penderita therapies immunosuppressive prior atawa kasakit immunosuppressive bisa jadi di ngaronjat résiko inféksi virus JC na PML. Evaluate pasien anu ngamekarkeun neurological anyar, kognitif, atanapi tanda behavioral jeung gejala kayaning parobahan mood atawa kabiasaan; kabingungan; impairment memori; parobahan dina visi, ucapan, atawa leumpang; jeung / atawa turun kakuatan atawa kalemahan dina hiji sisi awak. Tahan terapi lamun PML ieu disangka; ngaeureunkeun brentuximab di penderita dikonfirmasi PML.

• impairment ginjal
Ulah pamakéan brentuximab vedotin di penderita impairment renal parah (kréatinin clearance (CrCl) kirang ti 30 ml / mnt). The incidence of 3 kelas atawa acara ngarugikeun luhur jeung pati éta luhur di penderita impairment renal parna dibandingkeun kalayan penderita fungsi renal normal (CrCl gede ti 80 ml / mnt) dina, ulikan pharmacokinetic single-dosis leutik.

• Kasakit hépatik
Ulah pamakéan brentuximab vedotin di penderita sedeng (Child-Pugh B) atawa parah (Child-Pugh C) hépatik kasakit / impairment; dosis awal ngurangan disarankeun di penderita impairment hépatik hampang (Child-Pugh A). The incidence of 3 kelas atawa acara ngarugikeun luhur jeung pati éta luhur di penderita impairment hépatik sedeng atanapi parna dibandingkeun kalayan penderita fungsi hépatik normal dina, ulikan pharmacokinetic single-dosis leutik. Hepatotoxicity (misalna tatu utamana hepatocellular, énzim hépatik luhur:, sarta hyperbilirubinemia) geus dilaporkeun mibanda terapi brentuximab vedotin. Sababaraha kasusna nyerang sanggeus dosis munggaran atanapi kana hiji rechallenge ubar; pati nu patali hepatotoxicity geus dilaporkeun. Ngawas uji fungsi ati (LFTs), kaasup bilirubin, méméh jeung mangsa terapi. Terapi kendat, ngurangan dosage, atawa discontinuation bisa jadi diperlukeun dina pasien anu ngamekarkeun anyar, worsening, atawa kumat hepatotoxicity. Penderita panyakit hépatik pre-nu aya atawa luhur: LFTs di dasar tur pasien anu keur narima pangobatan concomitant bisa jadi di ngaronjat resiko pikeun ngamekarkeun hepatotoxicity.
• Inféksi, sepsis
inféksi Opportunistic jeung inféksi serius lianna, kaasup pneumonia, bacteremia, sarta sepsis (sababaraha kasus fatal), geus dilaporkeun ku terapi brentuximab vedotin. Raket ngawas penderita salila perlakuan pikeun tanda na gejala baktéri, jamur, atawa infeksi viral.

• réaksi nu patali Infusion
Réaksi nu patali Infusion kaasup anaphylaxis geus dilaporkeun mibanda terapi vedotin brentuximab; kituna, ngawas penderita nutup pikeun gejala réaksi salila infusion brentuximab. Geuwat na permanén ngaeureunkeun terapi lamun anaphylaxis lumangsung. Ngeureunkeun infusion jeung institut manajemén médis luyu dina pasien anu ngamekarkeun hiji réaksi nu patali infusion. Premedicate (misalna acetaminophen, antihistamine, sarta / atawa corticosteroid) saméméh infusions saterusna dina pasien anu saméméhna geus ngalaman hiji réaksi nu patali infusion.

• colitis, GI perdarahan, kasakit GI, halangan GI, GI perforation, ileus, kasakit maag peptic
cerna (GI) komplikasi serius kaasup perforation GI, perdarahan GI, kela GI, kasakit maag peptic, halangan GI, colitis neutropenic, enterocolitis, sarta ileus geus dilaporkeun mibanda terapi brentuximab vedotin; sababaraha kasus nyababkeun pati. Promptly evaluate jeung ngubaran komplikasi GI dina pasien anu ngamekarkeun gejala GI anyar atanapi worsening. Paké brentuximab kalawan caution di penderita ku sajarah panyakit GI. Pasien anu boga sajarah lymphoma kalawan involvement GI bisa jadi di ngaronjat résiko tina perforation GI.

• Kakandungan
Brentuximab vedotin bisa ngabalukarkeun ngarugikeun boh lamun urusanna nalika kakandungan dumasar kana mékanisme miboga Peta tur data ti studi sato. Bikang potensi réproduktif kudu disarankan ulah jadi hamil bari narima brentuximab. Mun hiji awewe janten reuneuh bari nyandak ubar ieu, manéhna kudu apprised tina bahya potensial pikeun janin. Dina studi sato, cikal bakal-boh toxicities kaasup malformations bawaan anu ditalungtik dina dosis brentuximab nu nyababkeun Mun mindeng teuing maternal yén éta sarupa Mun mindeng teuing manusa di dosis dianjurkeun.

• syarat kontrasépsi, infertility, teratogenicity dimédiasi jalu-, nguji kakandungan, resiko réproduktif
penderita ikhtiar ngeunaan resiko na kontrasépsi syarat réproduktif salila perlakuan brentuximab vedotin. nguji kakandungan kudu dipigawe saméméh dimimitian brentuximab di penderita bikang potensi réproduktif. penderita ieu kedah nganggo kontrasépsi éféktif jeung ulah kakandungan dina mangsa jeung sahanteuna 6 bulan sanggeus terapi brentuximab. Awéwé anu jadi hamil bari narima brentuximab kudu apprised tina bahya potensial pikeun janin. Sajaba ti, penderita jalu ku pasangan bikangna potensi réproduktif kedah nganggo kontrasépsi éféktif nalika terapi jeung sahanteuna 6 bulan sanggeus terapi alatan résiko teratogenicity dimédiasi jalu-. Dumasar studi sato, brentuximab bisa ngakibatkeun infertility lalaki.

• payudara-dahar
Taya katerangan anu aya ngeunaan ayana brentuximab vedotin dina susu manusa, efek dina orok breastfed, atawa efek dina produksi susu. Alatan potensi réaksi serius ngarugikeun dina orok asuhan (misalna cytopenias na neurologic atanapi toxicities cerna), payudara-dahar henteu dianjurkeun salila terapi brentuximab. Mertimbangkeun mangpaat payudara-dahar, résiko paparan ubar orok poténsi, sarta résiko hiji kaayaan untreated atanapi inadequately dirawat. Mun hiji orok payudara-nyoco pangalaman pangaruh ngarugikeun patali ubar maternally dikaluarkeun, panyadia Podomoro didorong ngalaporkeun efek ngarugikeun ka FDA.

parentah salajengna

Monomethyl auristatin E bubuk (bubuk MMAE) anu epektip dileupaskeun tina SGN-35 dina sél kanker CD30 + na, alatan perméabilitas mémbran anak, nyaéta bisa exert aktivitas sitotoksik on sél nu nongton. bubuk MMAE sensitizes colorectal na pancreatic sél kanker ka Ir dina jadwal sarta dosis manner gumantung correlating kalawan ditewak mitotic. Radiosensitization ieu dibuktikeun ku turun survival clonogenic jeung ngaronjat DNA ganda strand ngarecah dina sél irradiated.

Monomethyl auristatin E Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Monomethyl auristatin E Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Monomethyl auristatin E bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


IV. Kumaha mésér Monomethyl auristatin E bubuk; mésér bubuk MMAE ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 474645-27-7 Monomethyl auristatin E (MMAE) AASRAW

HNMR

Kami monomethyl auristatin e bubuk supplie, bubuk MMAE pikeun dijual, Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk (474645-27-7) ≥98% | AASraw

resep

Monomethyl auristatin E Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Antineoplastic Agen Monomethyl auristatin E (MMAE)

1 review pikeun Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Monomethyl auristatin E (MMAE) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *