AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 6384-92-5. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) powde ieu hiji turunan asam amino akting salaku agonist husus di reséptor NMDA, sarta ku kituna mimics peta nu glutamat neurotransmitter on reséptor éta. Kontras jeung glutamat, NMDA ngiket ka na ngatur reséptor luhur wungkul, tapi teu reséptor glutamat lianna. NMDA ngarupakeun zat sintétik cai-leyur nu teu normal kapanggih dina jaringan biologis. Ieu munggaran disintésis dina 1960 urang. NMDA mangrupa excitotoxin; tret ieu boga aplikasi dina panalungtikan neurosains behavioral.

Panjelasan Produk

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) video bubuk


asam N-métil-D-aspartat (NMDA) Karakter dasar bubuk

ngaran: N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk
CAS: 6384-92-5
Formula molekular: C5H9NO4
Beurat molekul: 147.13
Ngalembereh Point: 187-192 ° C
Temp neundeun: Toko di RT
warna: bubuk bodas


asam N-métil-D-aspartat (NMDA) bubuk di enhancing fungsi otak sarta hiji dorongan tambahan

ngaran

N-métil-D-aspartat bubuk asam; bubuk NMDA; 6384-92-5; N-métil-D-aspartate; N-Methylaspartate; asam D-aspartat.

N-métil-D-aspartat bubuk asam Dianggo

Awak gawé ngamangpaatkeun teknik ieu ragrag di handapeun istilah "studi lesion". Panalungtik nerapkeun bubuk NMDA ka wewengkon husus otak atawa tulang tonggong hiji (sato) poko urang ari na salajengna nguji keur kabiasaan dipikaresep, kayaning kabiasaan operant. Lamun kabiasaan kasebut compromised, éta nunjukkeun jaringan ancur éta bagian tina wewengkon otak nu dijieun kontribusi penting kana ekspresi normal tina kabiasaan éta. Conto antagonists tina NMDA bubuk reséptor nu APV, dextromethorphan, ketamine, phencyclidine (PCP), riluzole, sarta memantine. Éta téh umumna dianggap salaku NMDA antagonists reséptor bubuk.

Aya teu geus loba panalungtikan dilakukeun kana bubuk NMDA manusa jeung naon nu dosis paling éféktif bakal hésé. Dosages rupa-rupa, jeung sababaraha urang meunangkeun 50 mg per poé téh maksimum, sedengkeun studi lianna geus experimented kalawan deukeut 2 g per poé dipake. Alatan kitu sajalan lega di saran dosing, hal anu penting pikeun ngamimitian low lajeng ngawangun dumasar kana kumaha ngarasakeun hal.

Dinyana kana bubuk asam N-métil-D-aspartat

Teu pira ieu panalungtikan geus dipigawé dina bubuk NMDA, kituna efek samping nu rélatif kanyahoan. Sanajan tina hasil panalungtikan disadiakeun, négatip sisi-épék on manusa tina supplementation NMDA bubuk poean sigana langsing-to-nanaon.

Aya geus ngulik dipigawé dina brains beurit dibedah mana bubuk NMDA ieu langsung dilarapkeun ka jaringan otak nu dibalukarkeun maot sél. Tapi Pananjung ieu geus rengse ditiup kaluar tina babandingan. NMDA bubuk bisa digolongkeun salaku hiji excitotoxin tapi Chances tina eta ngabalukarkeun maot saraf manusa alatan overstimulation ampir teu mungkin.

parentah salajengna

(NMDA bubuk) mangrupa antagonis asam amino. Lamun dikonsumsi eta ditingalikeun mantuan ngaronjatkeun produksi hormon kamekaran, FSH jeung LH, sahingga katalis produksi téstostéron kuat.

O-métil-D-aspartat-asam (NMDA bubuk) oge salah sahiji bahan utama dina Beureum Tumuwuh, wangunan otot premium Beureum suplement urang, kakuatan boosting jeung téstostéron ngaronjatkeun suplement.

(1) Naon N-métil-D-aspartat-asam do?
bubuk asam N-métil-D-aspartat ngiket ka NMDA situs reséptor bubuk dina uteuk, mimicking efek tina glutamat, anu neurotransmitter primér dina sistim saraf pusat.

Nalika NMDA powderRs jadi diaktipkeun, eta ngarangsang sékrési Pregnenolone (P5); hormon stéroid anu mangrupakeun prékursor pikeun mineralocorticoids, estrogens, androgens, glucocorticoids, stéroid neuroactive sarta tingkat progesterones.Increased hormon ieu tiasa ningkatkeun tingkat énergi mental, wanda sareng nu sanesna.

The aktivasina tina situs reséptor bubuk NMDA ogé promotes sintésis na utilization hormon anabolik via sistem éndokrin.

Ieu ngandung harti yén ngaronjatna aktivitas bubuk NMDA bisa mangaruhan tingkat téstostéron, HGH (hormon pertumbuhan manusa), LH (hormon luteinizing), FSH (follicle stimulating hormon), sarta hormon androgenic lianna.

Urang terang yen reséptor bubuk NMDA dina uteuk nu aub dina régulasi sékrési téstostéron jeung suplemén nu merangsang reséptor ieu geus ditémbongkeun nambahan kadar téstostéron dina lalaki kalayan tingkat low.

(2) Kauntungan tina N-métil-D-aspartat-asam
• Ningkatkeun kinarya athletic
• tingkat énergi Kanaékan na haté
• Boosts Libido
• naek Téstostéron
• raises LH, tingkat FSH, HGH
• Boosts fungsi kognitif

N-métil-D-aspartat asam Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

N-métil-D-aspartat bubuk asam Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk NMDA: mésér bubuk asam N-métil-D-aspartat ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

asam KoA 6384-92-5 N-métil-D-aspartat (NMDA) AASRAW bubuk

HNMR

N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk (6384-92-5) hplc≥98% | AASraw

resep

N-métil-D-aspartat asam Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    N-métil-D-aspartat asam (NMDA) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *