AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Bubuk Triamcinolone acetonide (3870-07-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 3870-07-3. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massal Triamcinolone acetonide Powder (3870-07-3), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Powder Triamcinolone acetonide (3870-07-3) video


Bubuk acamida Triamcinolone (3870-07-3) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Triamcinolone acetonide
CAS No.: 3870-07-3
Formula molekular: C26H33FO7
Beurat molekul:476.54
sinonim:17- (isopropylidenedioxy) pregna-1,4-diene-3,20-dione 21-asetat
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk acamida Triamcinolone (3870-07-3) Description:

Triamcinolone acetonide mangrupikeun kortikosteroid sintétik anu dipaké sacara topikal pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan kulit, pikeun ngaleungitkeun kacilakaan tina nyeri cangkem, sareng intra-artikular ku cara prosedur pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan gabungan. Dina bentuk semprot nasal, éta dipaké pikeun ngubaran rhinitis alérgi.

rujukan:

  • Gewaily D, Muthuswamy K, Greenberg PB (2015). "Stéroid Intravitreal ngalawan pangamatan pikeun edema macular sekundér pikeun émas urinal retinal tengah". Cochrane Database Syst Pd. 9 (9): CD007324. doi: 10.1002 / 14651858.CD007324.pub3. PMC 4733851. PMID 26352007.
  • J. Elks (14 Nopémber 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. pp 1228–. ISBN 978-1-4757-2085-3.
  • GENESIS® (triamcinolone acetonide) Inpormasi Semprot Ubar Topik

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

resep

Nandrolone Cypionate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk