AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nandrolone cypionate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 601-63-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk cypionate Nandrolone (601-63-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Nandrolone cypionate Disarankeun salaku hiji bantuan keur pengobatan debilitated nalika hiji pamutahiran di beurat, jaket bulu atawa kaayaan fisik umum anu dipikahoyong. Debilitation sering kieu kasakit atanapi bisa lumangsung di handap overwork na overexertion. Nandrolone ngaronjatkeun kaayaan umum debilitated, sahingga aiding di koréksi karugian beurat jeung ngaronjatkeun napsu. Teu a diganti keur diet saimbang. hasilna optimal bisa diperkirakeun ngan lamun manajemén jeung dahar lila alus keur garapan.

Panjelasan Produk

Nandrolone cypionate bubuk video


bubuk cypionate atah Nandrolone dasar Aksara

ngaran: Nandrolone Cypionate
CAS: 601-63-8
Formula molekular: C26H38O3
Beurat molekul: 398.57
Ngalembereh Point: 80-82 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk kristalin bodas


Atah Nandrolone pamakéan bubuk cypionate dina siklus stéroid

ngaran

Nandrolone Cypionate geus dipikawanoh dina ngaran merk Dynabol, Anabo, Depo-Nortestonate, Nortestrionate, Pluropn, Sterocrinolo, Nandro Citakan: SDchar.

Atah Nandrolone cypionate bubuk Dianggo

400-600mg per minggu ieu recommened.

Dinyana dina Raw Nandrolone bubuk Raw cypionate

Lamun pamakéan kalawan téstostéron, teu kedah nganggo Nandrolone Cypionate luhur batan 400-600 per minggu, upami teu, bakal ningali efek samping leuwih ti gains.

parentah salajengna

Awéwé ogé bisa migunakeun Nandrolone Cypionate, Pikeun awéwé, mindeng ningali efek samping tina virilization, jerawat, tumuwuhna bulu. Nandrolone cypionate mangrupa formulir injectable of anabolik nu
nandrolone stéroid. éster Ieu nyadiakeun pola sékrési hormon ampir sarua jeung nu di téstostéron cypionate, kalawan tingkat puncak tamba keur nyatetan ngadeukeutan 24-48
jam sanggeus administrasi, sarta siaran hormon penting sustained salila kira minggu.

Nandrolone Cypionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Nandrolone cypionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Nandrolone bubuk Cypionate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 98% Estradiol Cypionate bubuk atah ka sadaya awéwé nyokot estrogens pikeun pamakéan injuection.

resep

Nandrolone Cypionate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Nandrolone cypionate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    aasraw -

    Nandrolone cypionate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *