AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 360-70-3. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk (360-70-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Nandrolone Decanoate (Deca) video bubuk


Atah Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk Karakter dasar

ngaran: Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk
CAS: 360-70-3
Formula molekular: C28H44O3
Beurat molekul: 428.65
Ngalembereh Point: 33-37 ℃
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas kana lampu bubuk kristalin konéng


Atah Nandrolone Decanoate (Deca) pamakéan bubuk di siklus stéroid

Ngaran bubuk atah Deca

Nandrolone Decanoate bubuk / Deca bubuk ogé nyaho sakumaha bubuk atah Deca durabolin, DUrabol, Deca bubuk.

bubuk atah Deca, sugan teh stéroid anabolik injectable kadua pangalusna dipikawanoh sanggeus téstostéron. Sigana nu ampir unggal stéroid novice tur loba anu ngalaman kalayan siklus stéroid yakin yén pikeun hasil pangalusna maranéhanana bisa kudu ngawengku Deca bubuk atah. Najan kitu, dina kanyataanana sanyawa ieu mibanda sipat anabolik husus: stéroid injectable lianna tiasa ngalakukeun sagalana pikeun tumuwuh otot nu Deca bubuk can.

Atah Nandrolone Decanoate (Deca) Dianggo bubuk

Pikeun awéwé, 50-100mg per minggu disarankeun, keur lalaki, 100-200mg per minggu disarankeun.

Salajengna, dimana atlit manggihan masalah gabungan, dina loba pamakéan instansi bubuk Deca dina siklus stéroid boga pangaruh sisi positif nyadiakeun sabagian bantuan. Malah dosis sakumaha low sakumaha 100 mg / minggu tiasa sagemblengna suffice pikeun tujuan ieu loba instansi.

Salah sahiji stéroid anabolik narima pangalusna dina pasar to date; bubuk atah Deca Durabolin geus nyieun ngaran pikeun sorangan. Ngalampirkeun ka badag éster Deca powdernoate, Deca bubuk Durabolin diwangun tina Nandrolone stéroid hormon. Ieu diantawis stéroid anabolik paling loba dipaké diantara atlit pilari pikeun ngaronjatkeun kinerja maranéhanana. Nyadiakeun kauntungan luar biasa salila usum pareum, mangka favored di bagian pikeun éta kauntungan terapi. Kalayan taun anabolik kontrovérsi stéroid, nu sabenerna mangaruhan of Deca bubuk Durabolin geus kabur jeung takwa jeung anxieties ngeunaan hal kawas 'ngamuk roid.' Ieu di bagian alatan konéksi na ka téstostéron hormon séks sarta sagala rupa misinformation nu nyampak di sabudeureun naon eta tiasa ngalakukeun.

Nandrolone (hormon stéroid nu nyusun Deca bubuk atah Durabolin) mimiti mucunghul di 1960 urang jeung hajat pikeun pamakéan komérsial. Nempatkeun dina ngaran dagang Deca bubuk atah Durabolin, éta geus Isro ngaliwatan sababaraha versi sarta période renaming kana waktu. Sanajan ieu, Deca bubuk Durabolin tetep nami paling recognizable pikeun ubar kaluar dinya. Alatan takwa ngeunaan naon eta tiasa ngalakukeun, AS boga aksés bisa laksana pikeun tamba. Sanajan eta, Deca bubuk Durabolin tetep nepi ka poé ieu perlakuan terapi populér nu geus tercinta keur rentang mahluk eta tiasa rojong dina.

Dinyana kana bubuk Raw Nandrolone Decanoate

Awéwé kedah némbongan tanda virilization, kayaning deepening tina sora, jerawat, irregularities menstruasi. Dina waktu bukti virilism hampang, pikeun nyegah virilization teu bisa balik, discontinuation terapi ubar perlu.

Deca bubuk pamakéan Durabolin pisan ilaharna boga pangaruh samping ngarugikeun of interfering kalawan recovery produksi téstostéron alam sanggeus hiji siklus stéroid. Ngarugikeun éfék samping on libido jeung / atawa fungsi erectile oge umum, tapi ilaharna ngan lamun dosage téh sahanteuna 200-400 mg / minggu atanapi nalika tamba dipaké nyalira iraha wae dosis éféktif. Masalah anu goréng lamun bubuk atah Deca teu digabungkeun jeung téstostéron atanapi dosis badag sanyawa langkung androgenic kayaning trenbolone, Masteron, atawa Dianabol. Aya variability individu lega di respon ku hal mun efek samping on libido sarta fungsi erectile. Wancahan tina wanda oge mungkin.

Atah Nandrolone bubuk Decanoate parentah Salajengna

Nandrolone Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk suntik ngan ngagunakeun pikeun suntik intramuscular jero, preferably kana otot gluteal. Pamakéan kudu dumasar kana respon terapi na tinimbangan ngeunaan resiko. Nandrolone Decanoate bubuk / bubuk Deca kudu dihargaan salaku terapi adjunctive sarta nyukupan, sarta lamun mungkin, terapi kedah intermittent.

Hiji kaunggulan tambahan tina Deca bubuk Durabolin (nandrolone) nyaéta yén sanyawa ieu relatif hampang dina watesan efek samping ngarugikeun dina kulit sirah sarta kulit. Ieu alatan énzim réduktase 5-alfa tindakan pikeun ngurangan potency of nandrolone, bari kontras loba stéroid anabolik séjén anu unaffected ku énzim ieu, sarta potency téstostéron urang sabenerna ngaronjat ku eta.

Atah Deca bubuk bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Rada gede ti téstostéron ditangtoskeun, bubuk atah Deca bubuk Durabolin ngabogaan rating anabolik potent luhur. Sanajan ieu, rating androgenic sakabéh Deca bubuk atah Durabolin téh ukur 37 (téstostéron téh 100.) Ngurangan mun DHN atanapi dihydronandrolone, bubuk atah Deca Durabolin loba laun ngaréaksikeun na Sabalikna panggampangna pikeun sabar stéroid anabolik kaluar dinya. Ieu owes ayaan na di bagian pikeun aktivitas estrogenic pisan low na. Bari Deca bubuk Durabolin tiasa aromatize dina getih, hancana sangkan dina hiji whopping 20% dibandingkeun téstostéron. Jadi sadar yen sanajan ieu, anjeun bisa kénéh kudu sadar alam progestin na.

Atah Deca bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Nandrolone bubuk Decanoate; mésér bubuk Deca ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang email AASRAW Sistim panalungtikan, atanapi online skype Skype AASRAWwawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 360-70-3 Nandrolone Decanoate AASRAW

HNMR

Nandrolone Decanoate (Deca) bubuk (360-70-3) hplc≥98% | AASraw

AASraw nyadiakeun purity 99% Nandrolone Decanoate / Deca bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection. .

resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

50mls @ 200mgs / ml
bubuk 10g Deca Raw Bubuk
17.5ml étil Oleate (EO)
16ml Grapeseed Minyak (GSO)
1.5ml BA (3%)
7.5ml BB (15%)

40mls @ 300mgs / ml
bubuk 12g Deca Raw Bubuk
11.8ml EO
10ml GSO
1.2ml BA (3%)
8ml BB (20%)

Rujukan & citations produk

Naon pamakéan Nandrolone decanoate suntik?

Nandrolone Decanoate bubuk vs Nandrolone phenylpropionate powde

Deca bubuk-pamungkas Guide Cara Nyieun Nandrolone Decanoate (Durabolin)