AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Dioksida Powder Ethynodiol (297-76-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 297-76-7. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Ethynodiol diacetate Powder (297-76-7), dina peraturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

pdf

Panjelasan Produk

Video étinaodiol diacetate Powder (297-76-7) video


Powder diacetate Powder Ethynodiol (297-76-7) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Dihidrat étodiodiol
Baku Ethynodiol diacetate Powder (297-76-7) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 297-76-7
Formula molekular: C24H32O4
Beurat molekul: 384.51
sinonim: Femulen, Continin, Diinidat Ethinodiol, 19-norpregn-4-en-20-yne-3β, 17α-diol diacetate, Ethinyl estradiol and etynodiol diacetate, 17alpha-Ethynyl-4-estrene-3b
neundeun: Nyimpen dina suhu kamar jauh tina lampu sareng Uap.
Dokumén (COA & HPLC jsb): Aya

Powder diacetate Powder Ethynodiol (297-76-7) Description:

Diacetate Etynodiol mangrupikeun progestin, atanapi progestogen sintétis, sareng ku kituna agonist reséptor progesteron, target progestogens biologis sapertos progesteron.Ia gaduh kagiatan androgenik sareng estrogenik anu lemah sareng teu aya kagiatan sanés penting hormonal.Inginum obat nyaéta prodrug tina norethisterone. dina awak, kalayan etynodiol anu lumangsung salaku panengah.Etynodiol, sanyawa anu aya hubunganana, kapanggih taun 1954, sareng bubuk diacetate etynodiol diwanohkeun kanggo panggunaan médis dina taun 1965. Pangobatan tetep aya ayeuna ngan di Amérika Serikat, Kanada, sareng sababaraha nagara sanés.

Bubuk Étaminodiol Diacetate nyaéta bentuk uyah diacetate tina etynodiol, agonist hormon progestational semi-sintétis. Diacetate étodiodiol ngiket kana reséptor progesteron sitoplasmik dina sistem réproduktif teras salajengna ngaktifkeun éksprési gen mediated progesteron. Akibat tina mékanisme réaksi négatip, pelepasan luteinizing hormon (LH) dipeungpeuk, anu nyababkeun panyambutan ovulasi sareng robahan tina mukus cervical sareng endometrium. Salaku tambahan, etynodiol diacetate ngagaduhan sipat lemah oestrogenik sareng androgenik.

Étinyl estradiol sareng bubuk diacetate étnikodiol mangrupikeun pil pil kontrol kalahiran anu ngandung hormon awéwé pikeun nyegah ovulasi (ngaleupaskeun endog tina ovarium). Ubat ieu ogé nyababkeun parobahan dina mukus cervical anjeun sareng lambung rahim, sahingga spérma langkung énggal ngahontal rahim sareng langkung saé pikeun endog dibuahan pikeun dilampirkeun kana rahim.Ethinyl estradiol sareng étaminodiol diacetate dipaké pikeun nyegah kakandungan.

rujukan:

  • Allan H. Goroll; Albert G. Mulley (27 Januari 2009). Kedokteran Pangropéa primér: Evaluasi Kantor sareng Manajemén tina Kasén Dewasa. Lippincott Williams & Wilkins. p. 876. ISBN 978-0-7817-7513-7. Disalin 30 Mei 2012.
  • Robert W. Blum (22 Oktober 2013). Perawatan Kaséhatan rumaja: Masalah klinis. Elsevier Élmu. pp 216–. ISBN 978-1-4832-7738-7.
  • Kenneth L. Becker (24 April 2001). Prinsip sareng Prakték Endokrinologi sareng Metabolisme. Lippincott Williams & Wilkins. p. 1004. ISBN 978-0-7817-1750-2. Disalin 30 Mei 2012.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone laurate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone laurate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Nandrolone Laurate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk