AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nandrolone laurate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 26490-31-3. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Nandrolone Laurate (26490-31-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

pdf

Panjelasan Produk

Nandrolone laurate bubuk video


Atah Nandrolone bubuk laurate Karakter dasar

ngaran: Nandrolone Laurate
CAS: 26490-31-3
Formula molekular: C30H48O3
Beurat molekul: 456.7
Ngalembereh Point: 44-46˚C
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Nandrolone pamakéan bubuk laurate atah dina siklus stéroid

ngaran

Nandrolone Laurate, disebut oge ku Laurabolin, dodeacnoic (dodecanoic) atanapi laurostearic (stearic lauric) asam.

Atah Nandrolone laurate bubuk Dianggo

Nandrolone laurate dijual di pasar Pangajaran sarta Palatihan Atikan nagara tangtu di boh 20 atanapi 50 mg jumlahna / ml. Jalu kedah nyandak ngadeukeutan 200-400mg per minggu, sarta injections anu diperlukeun wungkul saminggu sakali, teu leuwih ti 50 mgs per minggu ieu disarankan pikeun awéwé.

Dinyana dina Raw Nandrolone laurate bubuk

Laurabolin boga efek samping has nandrolones, lolobana nu aya hampang. Sanajan kitu, aya sababaraha interaksi nu lumangsung kalawan boh esterogen jeung reséptor progesteron, jadi eta Disarankeun make hiji inhibitor aromatase (AI), utamana lamun mutuskeun tumpukan eta kalawan téstostéron, atawa naon baé sanyawa aromatizating lianna. Esterogen jeung samping progesteron épék kayaning gynecomastia, ingetan cai, sarta tekanan darah tinggi anu mungkin.

parentah salajengna

Nandrolone laurate mangrupakeun injectable nandrolone, ubar ieu nyadiakeun éfék anabolik moderately kuat, nu dipirig ku tingkat low sipat estrogenic na androgenic. Sanajan teu loba dipaké, nandrolone laurate ieu favored ku atlit jeung bodybuilders pikeun kamampuhna pikeun ngamajukeun gains ajeg slow di Massa lean kalawan efek samping minimal.

Nandrolone Laurate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Nandrolone laurate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Nandrolone Laurate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone laurate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone laurate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Nandrolone Laurate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Nandrolone laurate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    aasraw -

    Nandrolone laurate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *