AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nandrolone propionate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 7207-92-3. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Nandrolone Propionate (7207-92-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Nandrolone Propionate bubuk video


Nandrolone Propionate bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk Nandrolone Propionate
CAS: 7207-92-3
Formula molekular: C21H30O3
Beurat molekul: 330.4611
Ngalembereh Point: 453.6 ː C di 760mmHg
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk Nandrolone Propionate dina siklus stéroid

ngaran

Nandrolone bubuk Propionate, disebut ku Nandro P, Nandro Prop.

Nandrolone Propionate bubuk Dianggo

Nandro (Nandrolone Propionate bubuk atah) dituduhkeun pikeun pengobatan anemia urang, carcinoma pinareup, angioedema turunan, antitrombin kakurangan III, fibrinogén kaleuwihan, gagal jeung tumuwuhna sindrom Turner sarta prophylaxis of angioedema.Nandro turunan (Nandrolone Propionate bubuk) ilaharna nyuntik opat keur lima kali per week.At dosages luhur, efek samping bisa jadi beuki langkung sering, tapi ieu téh masih ubar kacida alusna bisa ditolerir.

Dinyana kana bubuk Nandrolone Propionate

Aya peran maskulin slight, awéwé bisa muncul sanggeus pamakéan buluan, jerawat, sora thickened, hypertrophy glans, amenorrhea atanapi gangguan menstruasi. Lamun kajadian, eureun ubar geura. aplikasi jangka panjang bisa ngabalukarkeun jaundice na disfungsi ati. ogé bisa disababkeun ku ingetan natrium cai jeung busung lapar.

parentah salajengna

bubuk Nandrolone Propionate ieu dianggap ku loba nu pangalusna sakabéh stéroid pikeun lalaki anu ngagunakeun (efek samping vs hasil) Nandro (Nandrolone Propionate bubuk atah) ilaharna nyuntik opat ka lima kali per minggu. Kalawan jumlah ieu, konversi éstrogén nyaeta slight jadi gyno teu masalah. Ogé ilahar téh masalah sareng énzim ati, tekanan getih atanapi kadar kolesterol. Ogé kudu dicatet yén dina studi HIV, nandrolone geus ditémbongkeun moal ukur jadi éféktif dina aman bringing nepi ka bodyweight lean sabar tapi ogé aya mangpaatna ka system.For bodybuilding imun, Nandro (Nandrolone Propionate bubuk) éféktif tiasa kagabung dina duanana massa sarta motong cycles.It téh gampang dina ati tur promotes ukuran sarta kakuatan alus gains bari ngurangan gajih awak.

bubuk Nandrolone Propionate Raw

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Nandrolone Propionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Nandrolone Propionate ti aasraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

purity 98% Nandrolone Propionate bubuk atah AASRaw provideds mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik ..

AASRaw provideds purity 98% Nandrolone Propionate bubuk atah keur bodybuilders atawa
Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Nandrolone Propionate Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Nandrolone propionate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    aasraw -

    Nandrolone propionate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *