AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Undecanoate Nandrolone

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 862-89-5. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Undecanoate Nandrolone (862-89-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Undecanoate Nandrolone, Disebutna ku Dynabolon, geus écés moal dimaksudkeun pikeun administrasi oral kumaha oge, tinimbang desain keur nu di hiji lakonan lila, minyak injectable dumasar. undecanoate nyadiakeun hiji durasi aktif kira tilu nepi ka opat minggu. The éster undecanoate sabenerna hiji atom karbon panjang, sahingga Dynabolon rada laun rék dipegatkeun ti Deca. Atlit kumaha oge, biasana nyuntik duanana dina interval mingguan.

Panjelasan Produk

I. Nandrolone Undecanoate bubuk video


I.Nandrolone Undecanoate bubuk Karakter dasar:

ngaran: bubuk Undecanoate Nandrolone
CAS: 862-89-5
Formula molekular: C29H46O3
Beurat molekul: 442.6737
Ngalembereh Point: 53.2 ~ 54.5 ℃
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk kristalin bodas


II. Nandrolone Undecanoate siklus bubuk

1. ngaran:

Umum brand (S): Dynabolon (CAS 862-89-5)
Generik NAME (S): Nandrolone bubuk Undecanoate

2. Nandrolone Undecanoate bubuk Dianggo:

Nandrolone Undecanoate, ogé katelah Xenical sakumaha Nandrolone ngaran merk Undecanoate pikeun generik Nandrolone Undecanoate nu isused dina pengobatan obesitas. Ieu boga épék sarua pikeun leungitna gajih kawas sibutramine, clenbuterol, Nandrolone Undecanoate nyegah awak anjeun ti nyerep gajih ti youeat dahareun. Ku ngurangan jumlah gajih nu kaserep, Nandrolone Undecanoate bisa ngabantu anjeun leungit beurat leuwih gampang .. Kusabab Nandrolone Undecanoate suplement ngabantuan jalma leungit beurat eta canhelp nyegah kaayaan médis pakait sareng kaleuwihan beurat tur obesitas. Obesitas niatna pakait jeung diabetes tipe 2, panyakit jantung, darah tinggi, sarta apnea saré, nu bisa ngabalukarkeun masalah kaséhatan salajengna. Kaleungitan kaleuwihan beurat isone tina potongan paling umum ngeunaan saran ti ahli médis lamun datang ka ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh jeung umur panjang.

Xenical (Nandrolone Undecanoate) mangrupakeun bantuan leungitna beurat dipaké dina kombinasi kalayan diet low-kalori sarta latihan dokter-disatujuan. Ieu oge mantuan neruskeun ngajaga beurat handap leungitna beurat. Ieu keur dipake dina sawawa wungkul. Nandrolone Undecanoate dipaké dina pasien kalayan beurat tangtu anu bisa ogé mibanda tekanan tinggi getih, diabetes, koléstérol tinggi, atanapi panyakit jantung.

Nandrolone Undecanoate aya dina hiji kelas obat disebut lipase sambetan. Gawéna di peujit Anjeun, dimana eta blok sababaraha gajih dahar ti keur diserep na disgested. gajih undigested ieu lajeng dikaluarkeun dina gerakan bowel anjeun (BM).

3.What teh dosage tina Nandrolone Undecanoate bubuk?

Sababaraha individu anu unaware tina hasil kamungkinan tina ngagunakeun sababaraha Nandrolone bubuk undecanoate tinangtu (CAS 862-89-5) doses.Many bodybuilders nganggo stéroid ieu dina ati-musim bulking siklus kituna pikeun ngamajukeun ukuranana otot sarta growth.In hal bulking nyaeta moal sasaran utama bodybuilder nu, handap Nandrolone bubuk undecanoate dosis bisa jadi bener mangpaatna.

Ieu cukup nyandak 40-70mg of Nandrolone bubuk undecanoate per poé di off-usum. Keur kitu, anjeun bakal kedah nyandak hiji suntikan unggal week.To ngaronjatkeun efisiensi tina stéroid, nu mayoritas bodybuilders bakal beulah suntik kana 2 leutik injections ukuranana sarua jeung per tugas week.This bakal ngurangan volume suntik total. Anjeun tiasa ningkatkeun dosage anjeun bisi anjeun sabar 300-400mg tanpa problems.Even najan aya teu kudu keur dosages tinggi, urang peryogi kauninga yén paling lalaki bakal ngarojong 60mg per minggu tanpa problems.It utama cukup lengket kalayan 400mg . Éta leuwih gampang ngalaman efek samping négatip bisi anjeun ngaronjatkeun dosage.In sababaraha kasus, éfék négatif bisa outweigh efek positif, sanajan ieu bisa béda ti hiji jalma ka nu sejen.

4.How Nandrolone Undecanoate karya bubuk?

Balukar bubuk undecanoate Nandrolone (CAS 862-89-5) on anabolisme utamina ngakibatkeun stéroid ieu bisa ditempo salaku agén bulking kaluar-musim jeung sia leuwih. Tanpa sual, ieu téh salah sahiji stéroid bulking pangalusna di bumi, tapi mangpaatna arah enhancement athletic bisa jadi nu paling mangpaat sadaya. hormon Nandrolone pisan populer di kalangan loba atlit, kaasup jelema nu teu boga nafsu pikeun sagala tumuwuhna jaringan lean diucapkan. Ieu alatan pangaruh bubuk undecanoate Nandrolone sarta hormon Nandrolone séjén kabawa salah sahiji pangalusna pikeun promosi nambahan dina ketahanan muscular na recovery; recovery nyaeta dimana eta sabenerna shines. Alatan éfék bubuk undecanoate Nandrolone, anjeun moal ban kaluar salaku gancang; otot Anjeun bakal tiasa workat kinerja puncak maranéhanana pikeun période panjang tina waktu kaayaan stres. Teras we gaduh penyembuhan, sarta latihan teuas sarta kinerja bisa ngabalukarkeun awak nyandak teunggeulan hiji. Nalika kami dudung gancang, sarta dina hal ieu urang nuju ngawangkong ngeunaan penyembuhan leres, urang bisa ngalakukeun dina tingkat luhur beuki remen. Salajengna, lamun datang ka penyembuhan ieu tempat kamajuan sabenerna dijieun. Kamajuan teu sabenerna dijieun nalika urang ngalatih. Latihan sabenerna duka handap jaringan otot, tapi penyembuhan téh naon ngajadikeun eta kuat sarta naon ngajadikeun eta tumuwuh. Paduli Tujuan anjeun tina pamakéan, efek tina Nandrolone bubuk undecanoate on ketahanan muscular na recovery bakal dinikmati ku sagala anu suplement kalawan stéroid anabolik ieu.

Bari mangpaat pikeun pagelaran dina rasa umum sakumaha ditétélakeun, teu saurang ogé bisa mungkir efek bubuk undecanoate Nandrolone di Wasalam ka lean tumuwuhna jaringan anu nanaon tapi fenomenal. stéroid ieu moal ngamajukeun gain beurat gancang, tapi kalayan kalori nyukupan éta bakal ngamajukeun gains signifikan dina massa otot lean. Sababaraha beurat meureun beurat cai, tapi ieu bisa dikawasa ngaliwatan pamakéan ditangtoskeun. Langkung lengkep ihwal ieu lamun urang kasampak di efek samping bubuk undecanoate Nandrolone. Salaku promoter massa hébat, efek bubuk undecanoate Nandrolone dina hal ieu kedah gampang nahan onto dibandingkeun loba stéroid anabolik sakaligus pamakéan ieu dilanjutkeun. individu oge kedah manggihan anjeunna gains gajih awakna kirang salila kira-musim na pamakéan alatan hiji laju métabolik ditingkatkeun. Ieu henteu hartosna maneh moal mangtaun gajih salila kira-musim anjeun, tumuwuhna masih merlukeun kaleuwihan kalori, tapi maneh kudu bisa nyieun betteruse gizi Anjeun dihakan.

Balukar bubuk undecanoate Nandrolone ogé bisa aya mangpaatna salila siklus motong. Ieu teuas pikeun loba pikeun mungkus sirah maranéhna sabudeureun salaku stéroid moal ngamajukeun épék udar kuat kawas Trenbolone atanapi Winstrol. Sanajan kitu, eta mangrupa preserver jaringan lean alus teuing, tur jaringan sakumaha lean sok di resiko lamun dina deficit kalori, nu dipikabutuh pikeun leungitna gajih, ieu tiasa ngadamel Nandrolone mangpaatna. Alatan ketahanan nu ditingkatkeun disadiakeun ku efek bubuk undecanoate Nandrolone, individu kudu bisa ngajaga deui stamina mangsa naon mindeng hiji fase énergi draining tina latihan. Aspék recovery ogé bakal tremendously mangpaat sakumaha recovery sering janten sakedik leuwih hese salila deficit kalori.

5.Warning:

Anjeun bisa bisa meuli Nandrolone bubuk undecanoate online lamun manggihan hiji lab supplier underground acak nu mawa éta, tapi deui éta acan umum. Kalawan jadi loba Nandrolone Decanoate na Nandrolone Phenylpropionate sadia, Anjeun masih bakal tiasa mésér sagala Nandrolone rék.

Mun anjeun bisa mésér Nandrolone bubuk undecanoate online, tetep dina pikiran euweuh jalan ka ngukur kualitas stéroid ieu. Salajengna, lamun cicing dina AS nu bakal megatkeun hukum. Di Amérika Serikat stéroid androgenic anabolik digolongkeun kana Jadwal III dikawasa zat. Sagala meuli atawa ngilikan naon stéroid anabolik ngabutuhkeun hiji resép dumasar kedah médis pamaréntah disatujuan dina urutan janten légal. Bari resep stéroid tiasa didapet, anjeun moal bisa meunang resép for bubuk undecanoate Nandrolone atawa sanyawa bubuk undecanoate Nandrolone. Anjeun bakal manggihan kitu, hukum anu sering jauh leuwih sabar di loba nagara. Di sababaraha nagara nu jum'atan bisa meuli stéroid anabolik pikeun pamakéan pribadi jadi salami beuli dijieun di apoték nu. Sabalikna, sawatara nagara anu kitu ketat salaku AS nyieun pamahaman hukum sabab patali jeung dimana anjeun cicing imperatif saméméh purchasing sagala stéroid anabolik.

Alatan éta hukum stéroid tina AS jeung tempat sejen di sakuliah dunya, dina urutan ulah gangguan légal jeung purchases produk goréng anjeun wanti nganjang ka sponsor didieu di Steroid.com. The sponsor didieu di Steroid.com jum'atan bisa nyadiakeun Anjeun sareng anabolics kualitas luhur tanpa resép atanapi sieun Kertajati légal.

6.Nandrolone Undecanoate Bubuk (CAS 862-89-5):

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

7.Nandrolone Undecanoate Atah Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

8.Nandrolone Undecanoate bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

9.Does Nandrolone Undecanoate bubuk ngagaduhan efek samping?

Nandrolone undecanoate bubuk boga kacenderungan low keur konversi éstrogén, diperkirakeun jadi ukur ngeunaan 20% tina nu ditempo ku testosterone.491 Ieu kusabab bari ati bisa ngarobah nandrolone mun estradiol, dina situs leuwih aktif lianna tina aromatization stéroid kayaning nandrolone adiposa jaringan jauh kirang kabuka pikeun process.492 ieu Akibatna, efek samping estrogenrelated aya perhatian leuwih handap kalawan ubar ieu ti kalayan tingkat éstrogén testosterone.Elevated mungkin masih bisa noticed kalawan dosing luhur, kumaha oge, jeung bisa ngakibatkeun efek samping kayaning ngaronjat ingetan cai, gain gajih awakna, tur gynecomastia. Hiji anti éstrogén kayaning clomiphene citrate atanapi citrate tamoxifen bisa jadi perlu nyegah efek samping estrogenic lamun aranjeunna lumangsung. Hiji ganti jadi make hiji inhibitor aromatase kawas Arimidex® (anastrozole), anu langkung éfisién ngawasaan éstrogén ku ngahulag sambetan synthesis.Aromatase na tiasa rada mahal di ngabandingkeun kana anti estrogens, kitu jeung ogé bisa boga efek negatif kana lipids.It getih mangrupa catetan anu nandrolone boga sababaraha aktivitas salaku progestin dina body.493 Sanajan progesteron nyaéta stéroid c-19, ngaleupaskeun grup ieu di 19-norprogesterone nyiptakeun hormon jeung pangirut ngariung gede pikeun reséptor saluyu na. Ngabagikeun tret ieu, loba 19-atawa anabolik stéroid anu ditémbongkeun boga sababaraha pangirut pikeun reséptor progesteron sakumaha well.494 The efek samping pakait sareng progesteron anu sarupa jeung pamadegan éstrogén, kaasup inhibisi eupan balik négatip produksi téstostéron jeung laju ditingkatkeun tina panyimpen lemak .Progestins ogé ngagedekeun efek stimulatory of estrogens on tumuwuhna jaringan susu. Aya nembongan jadi hiji sinergi kuat antara dua hormon ieu di dieu, sapertos nu gynecomastia malah bisa lumangsung kalayan bantuan progestins, tanpa tingkat éstrogén kaleuleuwihan. Pamakéan hiji antiestrogen, nu nyegah komponén estrogenic tina karusuhan ieu, nyaeta mindeng cukup pikeun mitigate gynecomastia disababkeun ku nandrolone.


III. Nandrolone Undecanoate bubuk keur diobral HNMR

Atah Nandrolone bubuk undecanoate (862-89-5) hplc≥98% | AASraw HNMR


IV. Kumaha mésér Nandrolone Undecanoate bubuk (CAS 862-89-5) ti aasraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=