AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Nandrolone

rating:
3.50 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 434-22-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Nandrolone (434-22-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Nandrolone bubuk video


bubuk Nandrolone Aksara

ngaran: bubuk Nandrolone
CAS: 434-22-0
Formula molekular: C18H26O2
Beurat molekul: 274.4g
Ngalembereh Point: 120-125 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


pamakéan bubuk Nandrolone dina siklus stéroid

ngaran

Deca-Durabolin teh merk na dagang ngaran pikeun anabolik bubuk Nandrolone stéroid. Husus, Deca-Durabolin nyaeta nami perdagangan keur Nandrolone bubuk atah Decanoate.

Nandrolone atah bubuk Dianggo

bubuk atah Nandrolone mangrupa stéroid anabolik. Gawéna ku cara ningkatkeun tumuwuhna jaringan tangtu dina awak na geus ditémbongkeun pikeun ngaronjatkeun kamampuh oksigén-mawa getih ku cara ningkatkeun hémoglobin sarta ukuran sél getih beureum.

Dinyana kana bubuk Nandrolone

Ulah make bubuk Nandrolone lamun:
anjeun alérgi kana sagala bahan di bubuk atah Nandrolone
anjeun hamil atanapi tata jadi hamil
anjeun boga kanker prostat atawa kanker payudara, kanker payudara sareng tingkat kalsium tinggi, atanapi karusakan ginjal parna
Ngahubungan dokter atawa kasehatan panyadia anjeun katuhu jauh lamun salah sahiji ieu dilarapkeun ka anjeun.

parentah salajengna

Nandrolone bubuk bisa ngakibatkeun tumor ati atanapi cysts katurunan dina ati jeung limpa. Mun aranjeunna lumangsung, aranjeunna biasana baris dileungitkeun sakali anjeun eureun ngalakukeun Nandrolone bubuk atah. Najan kitu, anjeun bisa jadi teu nyaho nu gaduh salah sahiji tumor ieu atanapi cysts dugi parna, perdarahan jigana hirup-ngancam lumangsung dina beuteung.

bubuk atah Nandrolone ogé bisa ngabalukarkeun panurunan dina koléstérol alus (HDL) jeung paningkatan dina kolesterol jahat (LDL). parobahan ieu dina koléstérol bisa jadi parna sarta serius bisa ningkatkeun resiko anjeun tina ngamekarkeun hardening tina arteri jeung panyakit jantung.

bubuk Raw Nandrolone

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Nandrolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Nandrolone ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Nandrolone Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?

resensi 2 pikeun bubuk Nandrolone

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    aasraw -

    Nandrolone bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Rhoda -

    광주 광주 출장 샵
    Naon nepi, abdi parios barang anyar Anjeun bubuk Nandrolone. gaya humoristic anjeun Heboh, tetep nepi karya alus!

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *