AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Dihydroproscar (98319-24-5)

rating:
3.50 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 98319-24-5. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa Dihydroproscar (98319-24-5), dina pangaturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Video Dihydroproscar (98319-24-5) video


Dihydroproscar (98319-24-5) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Dihydroproscar
Mésér Dihydroproscar (98319-24-5) hplc≥98% | AASraw CAS No.: 98319-24-5
Formula molekular: C23H38N2O2
Beurat molekul: 374.6
sinonim: 98319-24-5

Dihydroproscar

Dihydrofinasteride

Dihydro Finasteride

3-Oxo-4-aza-5-alpha-androstane-17-beta-Nt-butylcarboxamide

neundeun: Garing, poék sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu)
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Dihydroproscar (98319-24-5) Description:

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Nandrolone Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?