AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Deflazacort Powder (14484-47-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 14484-47-0. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram tina urutan massa Deflazacort Powder (14484-47-0), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

Deflazacort Powder (14484-47-0) video


Bubuk Deflazacort (14484-47-0) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Deflazacort
CAS No.: 14484-47-0
Formula molekular: C25H31NO6
Beurat molekul: 441.51674
standar: Dina-imah
neundeun: Garing, poék jeung di 0 - 4 C pikeun istilah pondok (poé ka minggu) atanapi -20 C pikeun jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Bubuk Deflazacort (14484-47-0) Description:

Deflazacort (nami perdagangan Emflaza antara séjén) nyaéta glukokortikoid anu dipaké salaku anti radang sareng immunosuppressant. Deflazacort mangrupikeun prodrug. Poténsitasna sakitar 70Â-90% tina prednisone.Ia mangrupikeun sakumpulan obat anu disebut kortikosteroid. Kadang ieu disebut ukur salaku stéroid lisan. Deflazacort mangrupikeun prodrug anu teu aktif anu gancang diabolisasi dina ubar aktif 21-desacetyldeflazacort.Ia dianggo pikeun ngubaran rupa-rupa kaayaan. Sababaraha conto kalebet kasakit otoimun (contona, sistemus lupus erythematosus (SLE), hépatitis otoimun, sarcoidosis), kasakit gabungan sareng otot (contona, rematik rématik), sareng alergi sareng asma.

rujukan:

  • 1: McDonald CM, Sajeev G, Yao Z, McDonnell E, Elfring G, Souza M, Peltz SW, Darras BT, Shieh PB, Cox DA, Landry J, Signorovitch J; Angkat Grup DMD Grup sareng Grup Studi DMD Tadalafil. Perawatan prediksi Deflazacort vs predikon pikeun Duchenne dystrophy otot: analisa meta-analisa résiko kamajuan dina uji klinis multisenter anyar. Sakit Kuat. 2019 Oct 10. doi: 10.1002 / mus.26736. [Epub payun citak] PubMed PMID: 31599456.
  • 2: Kucukpolat S, Kocaaslan R, Kadihasanoglu M, Bagcioglu M, Kocan H, Sarica K. Naha Terapi Médis Pikeun Batu Urat Darah Éfisién? Tamsulosin lawan Deflazacort: Uji Prospektif Randomisasi. Aktuelle Urol. 2019 Sep 19. doi: 10.1055 / a-0770-2627. [Epub payun citak] PubMed PMID: 31537025.
  • 3: Tantawy MA, Alweshahy S, Elshabasy DA, Youssef NF. Penentuan Serentak tina Deflazacort Co-Administrated, Aprepitant sareng Granisetron dina Formulir Dosage sareng Plasma Manusia Spiked ku RP-HPLC / PAD. J Chromatogr Sci. 2019 Aug 28. pii: bmz062. doi: 10.1093 / chromsci / bmz062. [Epub payun citak] PubMed PMID: 31504281.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.