AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

OL 135 (681135-77-3)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 681135-77-3. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa suppliers OL 135 (681135-77-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

OL135 mangrupakeun penetrant SSP, kacida potent tur selektif inhibitor malik tina FAAH. Ieu némbongkeun Farmakologi analgesic di sagala rupa model sasatoan tanpa impairment motor pakait sareng langsung CB1 agonism. Ieu ngaronjatkeun analgesic sarta aktivitas hypothermic of anandamide.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video OL 135


I.OL 135 Karakter dasar:

ngaran: OL 135
CAS: 681135-77-3
Formula molekular: C18H20O2
Beurat molekul: 258.36
Ngalembereh Point: 138-141 ℃
Temp neundeun: Suhu rohangan
warna: Bodas atanapi lampu konéng kristalin bubuk


II. Langkung Rincian Dina OL 135 Sarerea kedah uninga:

1.Name:

OL 135

2.How nyaeta gawé dina OL 135 ?:

The OL-135 ieu disimpen dina -80 ° C dina formulir bubuk, dugi mnt ngadeukeutan 60 saméméh nguji behavioral. Tilu dosis anu disiapkeun (0, 5.6, 10.0 mg / kg) ku kandaraan nu diwangun ku 1: 1: 18 étanol, cremophor, sarta saline. administrasi ubar lumangsung 30 menit saméméh latihan (percobaan 1) atawa langsung (dina 5 mnt) sanggeus latihan (percobaan 2) via intraperitoneal (IP) suntik.

Udar ieu dipigawé dina opat kamar Startfear maké maranéhanana software proprietary "katirisan" ngagunakeun métode saméméhna diterbitkeun, jeung sensitipitas disaluyukeun keur dipake dina subjék sawawa. Sakeudeung, dina dinten kahiji (latihan) subjék dibere lima menit tina habitation dituturkeun ku 10 pairings of a 10-s 67-db 4-kHz nada sarta 2-s 0.3-MA shock. Dina poé kadua (nguji kontéks) subjék anu dibikeun kana chamber udar sarua poé saméméh pikeun lima menit salila katirisan ieu ditaksir. Dina dinten katilu (nguji auditory) subjék anu diangkut kana chamber udar anyar jeung kontéks sabalikna. Katirisan ieu ditaksir salami periode habituation lima menit diteruskeun ku 10 presentasi tina cue auditory salila katirisan ieu ogé ditaksir. Dina sakabeh kasus, katirisan ieu diartikeun kurangna gerakan kandang relatif handap mangrupa bangbarung tetep keur 0.5s. bangbarung ieu ditangtukeun dina studi pilot ku hiji investigator dilatih pikeun mikawanoh respon katirisan. skor katirisan persen anu diitung ku ngabandingkeun waktos spent sahandapeun bangbarung gerak jeung total waktu pikeun tiap acara, kaasup averaging leuwih sagala nada 10.

Pikeun mastikeun efek tamba éta on udar sieun teu épék antinociceptive, urang ogé ditaksir réaktivitas kana rangsangan aversive, duanana salaku nilai maximal tur salaku hiji nilai rata. Antara subjék salah arah ANOVAs of dosis narkoba on maksimum sarta average shock réaktivitas kapanggih aya béda anu signifikan.

3.What Éta pangaruh kana OL 135?

FAAH Inhibitor OL-135 disrupts mangrupakeun akusisi, tapi teu konsolidasi, tina udar sieun kontékstual
Auditory udar sieun shock réaktivitas tetep unaffected.
Together, data ieu nyarankeun peran husus pikeun endocannabinoids dina sawaréh ti paradigms udar sieun.

parentah 4.Further:

Asam lemak malik amida hydrolase (FAAH) inhibitor OL135 malikkeun allodynia mékanis dina beurit ligation tulang tonggong saraf (SNL) jeung model hampang tatu termal (MTI). Karuksakan anu degradative lemak énzim asam amida hydrolase (FAAH) ngaronjatkeun signalling endogenous tur bisa ngahasilkeun efficacy sarupa tanpa efek samping. Ulikan ayeuna ditalungtik efek low-dosis (5.6 mg / kg) atanapi sedeng-dosis (10.0 mg / kg) dosis of OL-135 (a inhibitor FAAH) dina akuisisi sarta konsolidasi udar sieun Palasik, nu mangrupakeun umum trauma-ngainduksi modél kahariwang. Duanana dosis of OL-135 ancur kontekstual tapi non-karungu udar sieun. Dampak réaktivitas teu kapangaruhan. Kusabab tina circuitry tambahan neural diperlukeun ku kontéks, tapi teu auditory, udar sieun, data ieu nunjukkeun yén endocannabinoid signalling luar tina amygdala meureun krusial pikeun nyangkokkeun sabagian memori fearful. kadarna tinggi jaringan otak anandamide (350 pmol g (-1) jaringan) jeung 60 pmol g (-1) wahana-diperlakukeun kadali nu kapanggih dina uteuk ngeunaan beurit dibikeun OL135 (20 mg kg (-1)) ip. 15 menit méméh suntik intraperitoneal of 20 mg / kg (-1). Cannabinoids. 3 Brain FAAH ieu ditangtayungan tina inactivation teu bisa balik kalawan beurit OL135-dicegah (2-60 mg kg (-1) ip) 30 menit sateuacan administrasi mangrupa inhibitor FAAH teu bisa balik (URB597: 0.3 mg kg (-1) intracardiac). Tingkat perlindungan enzim anu patali jeung konsentrasi OL 135 dina uteuk sami. Di 30 mnt sanggeus dosing, 4OL135 (100 mg kg (-1) ip) ngurangan MTI-ngainduksi allodynia maksimum (MPE) allodynia mékanis dina FATI (+ / +) beurit (diukur dina filaments von Frey). 50%, tapi euweuh pangaruh di FAAH (- / -) beurit. 5 OL135 dikaluarkeun ip nyababkeun hiji ngabalikeun dosis-response ti allodynia mékanis antara ED (50) antara 6 na 9 mg kg (-1) dina MTI na SNL model. Konsentrasi plasma of ED (50) dina duanana model éta 0.7 microM (240 ng ml (-1)). Di beurit modél SNL, ko-administrasi SR2 CB selektif (144528) antagonis reséptor (5 mg kg (-1) ip) kalawan 20 mg / kg OL135 diblokir OL 135-ngainduksi mékanis allodynia inversion Sanajan kitu, dina CB selektif (1 ) antagonis SR141716A (5 mg / kg (ip)) éta teu epektip. Dina modél MTI beurit, mangrupakeun kombinasi antara dua antagonists, SR141716A atanapi SR144528 (duanana dibikeun 5 mg kg (-1) intraperitoneally) atawa dina kombinasi kalayan OL 135 (20 mg / kg), ieu diblokir sanggeus 30 menit tina assessment ngabalikeun dosis allodynia mékanis. 8In beurit modél MTI sarta modél SNL, naloxone (1 mg kg (-1), intraperitoneal suntik 30 mnt sanggeus OL135) bisa ngabalikeun analgesia (15% tina tingkat kontrol dina modél MTI, kalawan enol SNL). OL 135 nawarkeun.

5. OL 135:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

6. OL 135 Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

7. OL 135 Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


III. OL 135 HNMR

Kami Aprepitant bubuk supplie, bubuk Aprepitant pikeun dijual, bubuk Raw Aprepitant (170729-80-3) hplc≥98% | AASraw R & D réagen


IV. Kumaha mésér OL 135 ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Nebak blog produk favorit anjeun:

Kumaha ngagunakeun Clenbuterol pikeun leungitna beurat Naon bubuk nandrolone dipaké pikeun kauntungan / nandrolone?


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

1 review pikeun OL 135 (681135-77-3)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk OL 135 nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *