AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Oxandrolone (Anavar) bubuk

rating:
4.20 kaluar 5 dumasarkeun kana 5 ratings customer
SKU: 53-39-4. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Oxandrolone (Anavar) bubuk (53-39-4), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Oxandrolone / Anavar mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik lisan pang populerna. Ieu ngaronjatkeun kakuatan anjeun sarta énergi. Na ieu téh salah sahiji stéroid anabolik sababaraha nu bisa dipaké ku lalaki jeung awéwé aman. Ieu pangaruh sisi pisan friendly. Oxandrolone / Anavar nyaéta tanpa sual hiji stéroid anabolik pisan mangpaatna.

Panjelasan Produk

Oxandrolone (Anavar) video bubuk


Oxandrolone (Anavar) bubuk dasar Aksara

ngaran: Oxandrolone (Anavar) bubuk
CAS: 53-39-4
Formula molekular: C19H30O3
Beurat molekul: 306.4397
Ngalembereh Point: 235-238 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Oxandrolone (Anavar) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Oxandrolone bubuk ieu ogé nyaho sakumaha éta ngaran merk bubuk Anavar.

Oxandrolone bubuk Dianggo

5-10mg per rentang dinten kalayan 20mg per poé normal keur dosis maksimum. pamakéan sapertos bakal normal panungtungan 2-4weeks kalawan putus alit sanggeus pamakéan saméméh ngalaksanakeun siklus minggu 2-4 salajengna.
Pikeun pagelaran enhancing atlet jalu, 1 20-30mg per poé dosing baris nyadiakeun enhancement athletic, tapi paling bakal manggihan 40-50mg per dinten janten jauh leuwih efisien. 80mg per poé teu ilahar, tapi ieu bakal ngaronjatkeun risiko efek samping.

Dinyana kana bubuk Anavar

effecta samping anu pasti mungkin, tapi keur sawawa cageur maranéhna bisa minimal. Teu kawas dihydrotestosterone diturunkeun stéroid anabolik populér sejen di Anadrol, Anavar téh naon kukituna urang nelepon éfék ramah stéroid anabolik rada sisi.

parentah salajengna

Oxandrolone bubuk nyokot posisi ngarah ti pisan awal na existence.The bahan utama bubuk Anavar disebut bubuk Oxandrolone. Kauntungan utama nyaeta kamampuan ngaganti atom karbon ku oksigén. Hasilna endah dina gim anu ngahontal nuhun ka indéks androgenic leutik jeung ngaronjat kamampuhan éta anabolik.

Atah Oxandrolone (Anavar) bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Oxandrolone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Oxandrolone: ​​Anavar bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 53-39-4 Oxandrolone (Anavar) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan ..

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan ..

resep

Oxandrolone Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon bubuk Oxandrolone dipaké pikeun?

Anavar mangrupakeun salah sahiji pangalusna motong stéroid nu dipaké ku lalaki jeung awéwé