AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Powder panengah bubuk (2701-50-0)

rating:
4.20 kaluar 5 dumasarkeun kana 5 ratings customer
SKU: 2701-50-0. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Kouoterone intermediates Powder (2701-50-0), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Kaleoterone panengah bubuk (2701-50-0) pidéo


Powder panengah bubuk (2701-50-0) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Mediatorone panengah
CAS No.: 2701-50-0
Formula molekular: C24H32O5
Beurat molekul: 382.5
sinonim: Caioterone Acétate EP Kasusihan A
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Powder panengah bubuk (2701-50-0) Description:

Panengah citroterone ogé katelah 6-Deschloro kopioterone Acetate, panengah citroterone mangrupikeun najis tina asetoteroneone.

rujukan:

  • 1.Shapiro, E., et al .: J. Med. Chem., 12, 631 (1969), Shibata, K., dkk. Chem. Parut. Bull., 40, 935 (1992), Centurion, O., et al .: Steroid, 60, 434 (1995),

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 53-39-4 Oxandrolone (Anavar) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan ..

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan ..

resep

Oxandrolone Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Naon bubuk Oxandrolone dipaké pikeun?

Anavar mangrupakeun salah sahiji pangalusna motong stéroid nu dipaké ku lalaki jeung awéwé