AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Oxymetholone (Anadrol) bubuk

rating:
2.75 kaluar 5 dumasarkeun kana 4 ratings customer
SKU: 434-07-1. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Oxymetholone (Anadrol) bubuk (434-07-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Oxymetholone (Anadrol) bubuk geus kapanggih pamakéan paling umum na diantara atlit jeung tukang awakna pikeun sababaraha épék dinya nyadiakeun éta merangsang suplemén téstostéron. Panahan beurat, bubuk Anadrol ieu panginten salaku ubar gain beurat. Salian ngaronjatkeun napsu, éta ogé mantuan di gaining kakuatan ogé count Sél getih beureum.

Panjelasan Produk

Oxymetholone (Anadrol) video bubuk


Atah Oxymetholone (Anadrol) bubuk Karakter dasar

ngaran: Oxymetholone (Anadrol) bubuk
CAS: 434-07-1
Formula molekular: C21H32O3
Beurat molekul: 332.48
Ngalembereh Point: 172-180 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Atah Oxymetholone (Anadrol) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Oxymetholone bubuk ogé disebut salaku bubuk Anadrol, A-bom na A50.

Atah Oxymetholone bubuk Dianggo

Nambahkeun bubuk Anadrol mun 50 mg / poe Dianabol méré saeutik benefit ditambahkeun ka siklus stéroid; kontras, nambahan bubuk Anadrol mun 50-100 mg / dinten trenbolone asétat atawa 60-80 mg / dinten Anavar (oxandrolone) méré pamutahiran dramatis.

pamakéan has nyaeta 50-150 mg / dinten. Dina sababaraha kasus dosis badag kayaning 300 mg / dinten anu dipaké, tapi lamun suitably tumpuk jeung salah sahiji atawa leuwih stéroid anabolik sejen, sering aya saeutik benefit salajengna ti exceeding 150 mg / dinten.

Dinyana kana bubuk Raw Oxymetholone

Balukar bubuk Anadrol ogé bakal dileungitkeun lalaunan sanggeus pamakéan. Naha ganggu ku ubar ieu lamun efek bade lalaunan dileungitkeun? Muhun, bubuk Anadrol nyaeta hebat salaku dorongan samentara pikeun nyirorot ngaronjatkeun pangabisa anjeun bari anjeun ngantosan sanyawa enhancement séjén pikeun kick di. Ieu mundut Anjeun waktos tur ngidinan Anjeun pikeun mimiti karya Anjeun kaluar dina 100%, tinimbang belanja minggu atawa bulan lalaunan bade kana eta.

parentah salajengna

Balukar bubuk Anadrol bisa rupa-rupa ti jalma ka jalma, tapi ilaharna nuturkeun jalur di handap. Anjeun bakal aya bewara gains geulis sizable dina minggu 3 mimiti ngagunakeun suplement nu. Balukar umumna bakal level kaluar sanggeus éta. Pikeun ngurangan potensi efek samping, mertimbangkeun taliti ngukur dosage Anjeun kaluar.

bubuk atah Anadrol

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Oxymetholone bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Oxymetholone; mésér bubuk Anadrol ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Atah Anadrol bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

ulasan Oxymetholone: ​​The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)

resensi 4 pikeun Oxymetholone (Anadrol) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Oxymetholone (Anadrol) bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 3 kaluar ti 5

    Lionel -

    Dupi anjeun ngirim viagra jeung uk?

  3. dipeunteun 2 kaluar ti 5

    Lindsay -

    수원 콜걸
    Kuring keur ngan ngotektak web., Sarta kapanggih article.you impressive ieu guys bener tuh pakasaban hébat, maranéhanana artikel tina web ieu téh éndah, abdi bakal datang ka dieu beuki mindeng pikeun neuleuman leuwih

  4. dipeunteun 1 kaluar ti 5

    Hawa -

    대전 출장 마사지
    blog éndah ngeunaan anadrol! Dupi anjeun ngagaduhan tips for aspiring panulis?
    Kuring hoping pikeun ngamimitian blog kuring sorangan pas tapi Abdi saeutik leungit dina sagalana.

    Dupi anjeun nyarankeun dimimitian ku platform haratis kawas WordPress atawa buka pikeun mayar
    pilihan? Aya kitu loba pilihan kaluar aya tangka simkuring ngaraos tos rengse
    bingung, mungkin abdi terang kumaha anjeun ngalakukeun eta .. Sakur tips? Hatur nuhun pisan!

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *