AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

19-Nor-5(10)-androstene-3,17-dione Powder (3962-66-1)

rating:
2.75 kaluar 5 dumasarkeun kana 4 ratings customer
SKU: 3962-66-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 19-Nor-5 (10) -androstene-3,17-dione Powder (3962-66-1), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

19-Nor-5(10)-androstene-3,17-dione Powder (3962-66-1) video


19-Nor-5(10)-androstene-3,17-dione Powder (3962-66-1) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 19-Nor-5 (10) -androstene-3,17-dione
CAS No.: 3962-66-1
Formula molekular: C18H24O2
Beurat molekul: 272.38
sinonim: ESTRA-5-ENE-3,17-DIONE
neundeun: Garing, gelap · sareng di 0 - 4 C kanggo istilah pondok (dinten ka minggu) atanapi -20 C kanggo jangka panjang (bulan ka taun).
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

19-Nor-5(10)-androstene-3,17-dione Powder (3962-66-1) Description:

19-Nor-androst-5 (10) -ene-3,17-dione (Estr-5 (10) -ene-3,17-dione) ogé disebut Norandrost-5 (10) -Ene-Dione sareng ESTR- 5 (10) -EN-17SS-OL-3-ONE, Éta stéroid diketone anu dianggo salaku konci panengah dina persiapan 17-alpha-fluorosteroid, mibolerone, androgens, dikétals stéroid sareng diénol.

rujukan:

  • [1] Hagiwara, Hikoichi; Noguchi, Shunsaku; Nishikawa, Masamoto. Sintésis 19-nor-3-oxo stéroid. Buletin Kimia & Farmasi. (1960) 8: 84-5.
  • [2] Bednarski, Patrick J .; Nelson, Sidney D. Interaksi régogen anu ngandung thiol sareng aromatase plasenta manusa. Jurnal Kimia ubar. (1989) 32 (1): 203-13.
  • [3] Yang, Qing; Kipas, Bo-lin; Tang, Rui-ren. Sintésis sareng characterization of mibolerone. Journal of Central South University Technology (Édisi Inggris). (2007) 14 (4): 524-527.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 98% Oxandrolone / bubuk atah Anavar mun bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Atah Anadrol bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

ulasan Oxymetholone: ​​The pamungkas Guide of Oxymetholone (Anadrol)