AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Parabolan (Tren Hex) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 23454-33-3. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Parabolan (Tren Hex) bubuk (23454-33-3), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Parabolan (Tren Hex) bubuk ngawakilan sanyawa dominan badag dumasar éster Trenbolone on pasar, handapeun ngaran dagang Parabolan. Parabolan ieu prescribed salila sababaraha taun dina kasus busung lapar, nu bakal nyieun loba akal salaku urang teuleum ka sanyawa nu. Ieu ogé prescribed pikeun ngubaran osteoporosis dina sababaraha kasus, kitu ogé dina pengobatan cachexia.

pdf

Panjelasan Produk

Parabolan (Tren Hex) video bubuk


Parabolan (Tren Hex) Karakter dasar bubuk

ngaran: Parabolan (Tren Hex) bubuk
CAS: 23454-33-3
Formula molekular: C20H24O3
Beurat molekul: 312.4028
Ngalembereh Point: 90-92 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk konéng


Parabolan (Tren Hex) pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

bubuk Trenbolone Tren Hex ilaharna disebut ku bubuk Parabolan (CAS 23454-33-3).

Parabolan bubuk Dianggo

"400mg / minggu tina sanyawa X", atawa "500mg / minggu tina sanyawa Y".

Dinyana kana bubuk Trenbolone Parabolan

stéroid ieu bakal nyandak sababaraha kamungkinan efek samping pisan umum stéroid. Sanajan kitu, eta oge bakal nyandak sababaraha nu bari mungkin condong jadi bit unik kana hormon Trenbolone. épék sapertos anu kacida gumantung response. Dosis bisa maénkeun peran hiji tapi respon nyaeta faktor primér. Kusabab épék ieu bakal diucapkan niatna loba geus dimimitian pikeun inaccurately nganggap yén Trenbolone maranéhanana henteu alus lamun épék misalna teu lumangsung. Ieu mangrupakeun cara waras pikiran. Batur nganggap stéroid kudu teu dipaké iwal mun gaduh taun pangalaman stéroid anabolik.

parentah salajengna

Parabolan téh turun tangan salah sahiji stéroid anabolik greatest sadaya waktos. Salah sahiji hijina stéroid nu jigana bisa ngaleuwihan bakal Trenbolone asétat. Bari duanana keur comprised tina hormon Trenbolone, éta mindeng gampang ngajaga puncak jeung tingkat getih stabil tina hormon sareng versi asétat. Dina boh bisi, anjeun boga stéroid anabolik hebat. Henteu ngan éta kuat, alam serbaguna na saukur misahkeun eta dina cara nu stéroid paling anabolik pernah bisa impian.

Trenbolone Tren Hex Bubuk (CAS 23454-33-3)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Parabolan bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Parabolan (CAS 23454-33-3): mésér bubuk Tren Hex ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw provideds purity 98% Parabolan (trenbolone hexahydrobenzylcarbonate) bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik mun gain bulk dina workout.

AASraw provideds purity 98% Parabolan (trenbolone hexahydrobenzylcarbonate) bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik mun gain bulk dina workout.

resep

Parabolan Resep bubuk:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk