AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 77472-70-9. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Phenylpriracetam (Carphedon) bubuk (77472-70-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Phenylpiracetam (Carphedon) video bubuk


Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk Karakter dasar:

ngaran: Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk
CAS: 77472-70-9
Formula molekular: C12H14N2O2
Beurat molekul: 218.25
Ngalembereh Point: 129.5-130.5 ° C
Temp neundeun: lomari es
warna: Bodas atawa mareuman bubuk bodas


Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk di siklus stéroid

ngaran:

bubuk Phenylpiracetam, bubuk Phenotropil, bubuk Carphedon

phenylpiracetam bubuk Dianggo:

A dosis has powderranges phenylpiracetam ti 100-200 mg per dosis, dicokot nepi ka tilu kali sapoé. Alatan épék potent na, mangka dianjurkeun pikeun ngamimitian dina tungtung handap tina rentang dosage lajeng ngaronjatkeun upami diperlukeun.

Toleransi ka bubuk phenylpiracetam ieu dilaporkeun ngamekarkeun rélatif gancang. Ku sabab eta teu disarankan pikeun nyandak eta salaku suplement poean tapi gantina salaku alat pikeun ngagedekeun abilities anjeun nalika anjeun peryogi eta atawa siklus paling eta périodik.

Paling stimulants sistim saraf pusat condong ngakibatkeun jitteriness, kahariwang jeung sénsitip ka extent sababaraha. Bari bubuk Carphedon bisa ngabalukarkeun ieu efek samping, aranjeunna tebih kurang kamungkinan mibanda suplement ieu ti kalayan stimulants lianna. Carphedon bubuk atawa Phenylpiracetam suplemén bubuk bisa ningkatkeun alertness tur ningkatkeun kabisa kognitif jeung efek samping pangsaeutikna jeung resiko kirang ti paling stimulants lianna.

bubuk Carphedon na Oxiracetam nu dianggap dua anggota paling stimulating tina kulawarga racetam sarta duanana mangrupakeun pilihan hébat lamun hayang ningkatkeun alertness Anjeun.

Naon Rupa-rupa Hasil Kudu I nyangka ti bubuk Phenylpiracetam?

bubuk Phenylpiracetam mangrupakeun salah sahiji nootropics paling potent anu sadia dina pasaran kiwari. Ieu mangrupakeun nootropic kawilang anyar ti kulawarga racetam sarta mangrupakeun versi dirobah tina piracetam nootropic aslina, iwal eta diperkirakeun janten 30 mun 60 kali leuwih kuat, boga sipat neuroprotective hadé, sarta ngaronjatkeun kinerja fisik. Pikeun sakabéh alesan ieu, phenylpiracetam bubuk anu gancang gaining Prévalénsi diantara pamaké nootropic.

Sacara stuktur, phenylpiracetam bubuk mangrupa dasarna piracetam ku grup phenyl napel eta. Anu ngajadikeun eta rada sarupa jeung piracetam, molekul indung na, tapi ditambah grup phenyl ngaronjatkeun deui dina dua cara di handap ieu:

1. Langkung potent - ngaronjat potency jeung épék kuat ku sahingga molekul ka lulus panghalang otak-getih (BBB) ​​gampang.
2. Energizing - épék More stimulating alatan hiji siga ngadeukeutan ka zat phenethylamine, kayaning Adderall.

Di ngabandingkeun kana racetams sejen, phenylpiracetam bubuk anu cukup potent sarta ngabogaan bioavailability tinggi sanajan ingested oral. Na satengah hirup téh sabudeureun 3-5 jam dina manusa.

Dinyana kana bubuk (Carphedon bubuk) Phenylpiracetam:

Kawas nootropics lianna di kelas racetam, aya sababaraha dilaporkeun efek samping tina supplementing bubuk phenylpiracetam lamun dicokot di dosages dianjurkeun. Upami Sadérék pangalaman headaches, nya meureun tanda anu sakuduna anjeun tambahkeun atawa ningkatkeun supplementation kolin anjeun, anu biasana dianjurkeun sawaktos nyandak racetams.

bubuk Phenylpiracetam naek memori sareng kognisi sakabéh leuwih éféktif batan piracetam, ngajaga uteuk, sarta geus dilaporkeun ka ningkatkeun kinerja fisik. bubuk Phenylpiracetam mangrupakeun tambahan hébat kana sagala tumpukan nootropic alatan épék na jeung alam potent. Husus, atlit jeung siswa bisa nguntungkeun nu paling alatan stimulating sarta sipat motivating. Teu nyebut, éta nyadiakeun mangrupa kasabaran ngaronjat ka stress nu bonus berharga.

bubuk Phenylpiracetam geus sanajan geus dibikeun ka prajurit Rusia jeung astronot keur alatan kamampuhna pikeun ningkatkeun kinerja duanana pikiran jeung awak.

Dina studi, phenylpiracetam bubuk geus ditémbongkeun efek handap.

Ningkatkeun memori, perhatian-switching, sarta keterampilan masalah-ngarengsekeun di penderita asthenia.
Ningkatkeun locomotor sarta aktivitas antidepressant tur ningkatkeun memori dina beurit.
Ditémbongkeun keur mencegah jeung ngurangan efek tina Karinding.
Kamampuhan pikeun ngurangan nu kahariwang jeung sieun response di beurit jeung stress imun ngainduksi.
Dilaporkeun pikeun ngurangan efek tina deprivation saré pikeun durasi épék na ku loba pamaké.
Ngurangan efek tina tiis kana awak urang ku cara ningkatkeun kasabaran salah urang keur eta.
Pikeun guguru jeung pangajaran
Mangpaat bubuk phenylpiracetam téh hususna kapaké pikeun diajar jeung diajar. alam stimulating nyaeta gede pikeun hiji disebutkeun bobo sési dicabut cram, bantuan fokus pretés, atanapi ngan hiji kognitif enhancer ulikan umum. Na épék on memori ngawenangkeun keur enhancement ingetan lengkep. Motivasi jeung enhancement wanda ngawenangkeun keur umum ulikan hadé ogé. Tungtungna, alatan kamampuhna pikeun ngurangan épék stres sarta kahariwang kedah ngawenangkeun keur hadé diajar dina tekenan.

pikeun atlit
bubuk Phenylpiracetam oge gede pikeun digawé kaluar na enhancing kinerja athletic. Ieu ngurangan éfék négatif stres dina awak anjeun, nu invaluable pikeun hiji atlet, ngaronjatna stamina, recovery, sarta daya tahan. Ieu ngaronjat kasabaran ka stress ogé ngawengku ngaronjatkeun kasabaran awak anjeun keur tiis.

bubuk Phenylpiracetam ogé nyadiakeun energi sarua jeung nu hiji amphetamine. Bersih, fokus, tanaga ngamotivasi tanpa jitters kafein mangrupa idéal di sanyawa pikeun mantuan ngaoptimalkeun kinerja Anjeun salami workouts atawa kompetisi. Aya ogé anu saeutik mun euweuh kacilakaan, sanajan dibandingkeun kafein.

atlit profésional kedah dicatet yén bubuk phenylpiracetam nyaeta dina daptar zat ngalarang ka Dunya Anti nambahkeun atawa doping urang jeung kudu mutuskeun dina bubuk supplementation phenylpiracetam sasuai.

parentah salajengna:

CARPHEDON bubuk bobodoran bubuk PIRACETAM
Struktur Carphedon pisan sarupa Piracetam sarta duanana ampir 100% bioavailable lamun dicokot ku sungut jeung maranéhna mibanda sarupa satengah nyawa. Ku kituna naha ieu Carphedon (Phenylpiracetam) bubuk dianggap hade keur piracetam?

bubuk Carphedon dianggap saloba 60 kali leuwih kuat batan piracetam, hartina nu diperlukeun nyata kirang bubuk Carphedon ningali hasilna. Ieu henteu hartosna yén nyokot dosis luhur Piracetam bakal nawiskeun hasil sarua salaku bubuk Carphedon. Kanyataanna, nyokot deui Piracetam bakal nawiskeun hasil sabagean gede sanggeus hiji titik nu tangtu, tapi bakal nambahan Chances nu bakal ngalaman efek samping.

Grup phenyl ditambahkeun kana Piracetam mun nyieun bubuk Carphedon ngamungkinkeun ka boga rentang lega tina épék jeung ngajadikeun eta leuwih efisien dina Asah fokus jeung ngaronjatkeun kali réaksi.

CARPHEDON bubuk bobodoran bubuk NOOPEPT
Hese pikeun ngabandingkeun bubuk Carphedon mun Noopept sabab dua zat pisan béda jeung pro individu maranéhanana jeung kontra. Bener gumantung kana kimia otak individu jeung kumaha eta mangaruhan anjeun.

Noopept dianggap 1,000 kali leuwih kuat batan Piracetam, sabalikna Carphedon urang bubuk 60 kali. Ieu ngan saukur ngandung harti yén nu diperlukeun kirang ti ka masihan hasil, tapi lamun teu boga épék nu ditéang, éta henteu bener masalah kumaha potent éta.

Noopept jeung bubuk Carphedon duanana mibanda potensi kasabaran ngawangun up. Aya tacan loba studi ngabandingkeun dua zat, jadi éta hésé ngagambar kacindekan subjektif sakumaha nu geus hadé.

CARPHEDON bubuk bobodoran bubuk PRAMIRACETAM
Di dieu dua zat nootropic nu bisa dibandingkeun. Hiji anu ogé dipikawanoh salaku nootropic ulikan, anu séjén mangrupa fokus suplement ekstrim. Duanana aya well-dipikawanoh diantara pamaké nootropics sarta duanana aya di sisi mahal.

laporan pamaké bubuk Carphedon sarta pangaruh bubuk Phenylpiracetam urang rupa-rupa nyirorot. Sababaraha pamaké ngalaporkeun ningali hasil kuat. laporan pamaké séjén ngomong boga saeutik mun euweuh pangaruh atanapi goreng, nu eta daun aranjeunna capé sarta maranéhanana mikir kasaput halimun. Pariksa pituduh lengkep urang dina cara anu pangalusna pikeun nyandak bubuk Phenylpiracetam.

pamaké bubuk Carphedon ulah sigana ngawangun nepi kasabaran rada gancang, dina sababaraha kasus dina sababaraha poé. Dumasar laporan, sabaraha lila waktu nu diperlukeun nepi ka ngawangun kasabaran sigana unpredictable. Ieu rada mungkin yen bagian tina alesan keur sajalan dina laporan pamaké téh boga sawatara suppliers nu ngajual tiruan Carphedon bubuk.

Pramiracetam, di sisi sejen, sigana nawiskeun pamaké hasilna leuwih bisa diandelkeun. Pramiracetam diwangun taun saméméh bubuk Carphedon na sarta geus kabuktian sorangan diantara nootropics. Tangtu, sababaraha isu kalayan bubuk Carphedon bisa jadi alatan isu supplier. Ayeuna nu leuwih jalma anu jadi sadar eta na nanyakeun keur éta, retailers nootropic langkung reputable anu dimimitian mawa eta.

Masihan duanana bubuk Carphedon na Pramiracetam hiji try, ngan pastikeun anjeun meuli ti distributor reputable sangkan nu nyaho anjeun lalaki hiji produk kualitas luhur. Anjeun bisa mungkas nepi preferring salah leuwih sejen, atawa anjeun bisa mungkas nepi ngagunakeun duanana sarta Ngabuburit antara dua ulah numuwuhkeun kasabaran. Teangan hiji tumpukan alus pikeun masihan anjeun hasil rék.

Phenylpiracetam Raw Bubuk:

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Phenylpiracetam bubuk Marketing:

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Carphedon: mésér Phenylpiracetam bubuk ti AASraw?

1.To ngahubungan kami ku email urang email AASRAW Sistim panalungtikan, atanapi online skype Skype AASRAWwawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 77472-70-9 Phenylpiracetam Carphedon bubuk AASRAW

HNMR

Phenylpiracetam (Carphedon) HNMR bubuk

Kami Phenylpiracetam bubuk supplie bubuk Carphedon pikeun diobral Phenylpriracetam (Carphedon) bubuk (77472-70-9) hplc≥98% | AASraw

resep

Carphedon Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Phenylpiracetam (Carphedon) bubuk nyaéta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *