AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Proviron (Mesterolone) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1424-00-6. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Proviron (Mesterolone) bubuk (1424-00-6), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Mesterolone bubuk (bubuk Proviron) video


Atah Mesterolone bubuk (bubuk Proviron) dasar Aksara

ngaran: Proviron (Mesterolone) bubuk
CAS: 1424-00-6
Formula molekular: C20H32O2
Beurat molekul: 304.47
Ngalembereh Point: 208 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Atah Mesterolone bubuk (Proviron bubuk) pamakéan dina siklus stéroid

Atah Mesterolone bubuk (Proviron bubuk) Ngaran

Mesterolone ogé disebut salaku Proviron.

Atah Mesterolone bubuk (Proviron bubuk) Dianggo

Proviron dosis ilaharna dibasajankeun 50-150mg per poé. Paling lalaki, kumaha oge, bakal manggihan 100mg per poé jadi dosis mangpaat minimum jeung duanana 100mg na 150mg keur kacida mujarab. Total pamakéan sacara normal bakal lepas antara minggu 8-12. Sanajan kitu, dina upaya narabas hiji titik nempel di siklus hiji, sebutkeun nuju ka ahirna hiji siklus tangtu minggu 6 of Proviron mungkin ngalakukeun trik nu.

Dinyana kana bubuk Raw Mesterolone (bubuk Proviron)

Aya kamungkinan efek samping tina pamakéan Proviron; kumaha oge, stéroid ieu mawa salah sahiji ratings kaamanan pangluhurna diantara sakabeh stéroid anabolik. Paling lalaki bakal tiasa make stéroid ieu tanpa masalah négatip, tapi mungkin efek samping ulah aya sanajan kamungkinan low. Lamun datang ka pamakéan bikang, dina kapasitas terapi atawa kinerja stéroid ieu teu bisa jadi dianjurkeun. Laju virilization téh jauh kana luhur sarta kudu dihindari ku bikang anu hayang ngajaga feminitas maranéhanana.

Atah Mesterolone bubuk (bubuk Proviron) parentah Salajengna

Salaku agén terapi, Proviron mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik loba dipaké pikeun ubar modern. Sanajan kitu, hormon Mesterolone geus kungsi disatujuan ku FDA AS. Bakal utamina kapanggih di ubar Éropa, utamana di Éropa Kulon. Tujuan utama pamakéan ieu nyampurkeun deficiencies androgén, umur keur penjahat paling umum tina kondisi. Eta kitu, ogé dipaké lalaki pre-pubescent ogé. hormon ogé dipaké salaku bantuan kasuburan di lalaki sarta kieu nyalira ngajadikeun hiji stéroid anabolik pisan unik sakumaha paling stéroid anabolik condong boga pangaruh sabalikna.

Tanpa sual wayah pangalusna pikeun ngagunakeun Proviron bakal salila fase motong. stéroid Ieu mibanda kamampuhan pikeun nyadiakeun saeutik pangaruh hardening sarupa Masteron, tapi beuki importantly efek hardening of stéroid sejenna bakal ditingkatkeun. Lajeng anggap we ngariung na kuat ka reséptor androgén nu dina kanyataanana moal ngaktipkeun individual pikeun ngaduruk gajih awakna dina laju jauh leuwih efisien. Ti dieu urang kudu mikirkeun efek anti éstrogén of Proviron. Ieu bakal mastikeun individu URANG SUNDA rawan ingetan cai jeung salaku dibahas, gumantung kana total siklus, éta bisa negate perlu pikeun anti éstrogén tradisional. Teras we nuju sakali deui ditinggalkeun jeung enhancement of sirkulasi téstostéron gratis. Ieu tiasa janten manfaat tremendous lamun tingkat téstostéron téh mindeng leuwih handap nalika fase ieu pamakéan stéroid anabolik. Kanyataanna, ku siklus téstostéron low dosed nu ngawengku stéroid anabolik sejen, urang tiasa confidently Ngucapkeun total hasilna bakal leuwih gede pikeun individu anu ngawengku Proviron dibandingkeun hiji anu henteu. Tungtungna, manfaat base primér teh androgenicity ngaronjat tina stéroid lianna dipake dina raraga ngamajukeun hiji physique loba harder jeung jauh leuwih tangtu. Ieu kudu dicatet bari Proviron paling pasti bisa nyadiakeun Tret ieu aranjeunna moal bisa noticeable iwal anjeun lean.

Atah Mesterolone bubuk (bubuk Proviron)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Mesterolone bubuk (Proviron bubuk) Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Mesterolone (mésér bubuk Proviron) ti AASRAW

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


=

KoA

HNMR

1424-00-6, Proviron, Mesterolone, HNMR

resep

Atah Mesterolone bubuk (bubuk Proviron) Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus