AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

17� � -Hydroxyprogesteron caproate (211-138-8)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 211-138-8. kategori: ,

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa tina 17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Pidéo 17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8) video


17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: 17α-Hydroxyprogesterone caproate
CAS No.: 211-138-8
Formula molekular: C27H30Cl2O6
Beurat molekul: 428.6
standar: USP
neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

17α-Hydroxyprogesterone caproate (211-138-8) Description:

Suplemén progesteron dina bentuk bubuk caproat 17α-hydroxyprogesterone (211-138-8) ngirangan résiko kalahiran preterm di awéwé kalayan panyebaran préparasi spontan sateuacanna

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

1424-00-6, Proviron, Mesterolone, HNMR

resep

Atah Mesterolone bubuk (bubuk Proviron) Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Atah Proviron (Mesterolone) dina bodybuilding, dosage, sarta siklus