AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one (88247-84-1)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 88247-84-1. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa 7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5 (10) -estrene-17-one (88247-84-1), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one (88247-84-1) video


7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one (88247-84-1) Specification:

Struktur kimia: barang nami: 7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one
7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one (88247-84-1) CAS No.: 88247-84-1
Formula molekular: C21H32O3
Beurat molekul: 332.5
Sinonim :: 88247-84-1

7a-Methyl-3,3-Dimethoxy-5(10)-Estrene-17-One

7 a-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one

7alpha-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

7α-Methyl-3,3-dimethoxy-5(10)-estrene-17-one (88247-84-1) Description:

rujukan:

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

KoA 1416133-89-5 punjul 642 AASRAW

HNMR

resep

Punjul 642 Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

MAGL inhibitor na FAAH Inhibitor: punjul-642 & OL-135 & PF-750