AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Raloxifene

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 84449-90-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Raloxifene (84449-90-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Raloxifene mangrupakeun modulator reséptor éstrogén selektif (SERM). Gawéna di osteoporosis ku nurunna ngarecahna tulang jeung thinning nu mungkin kajadian dina awéwé sanggeus ménopause. Gawéna ngurangan résiko kangker payudara invasif ku blocking éstrogén dina jaringan payudara sarta uterus.

Panjelasan Produk

Raloxifene bubuk video


bubuk atah Raloxifene Karakter dasar

ngaran: Raloxifene
CAS: 84449-90-1
Formula molekular: C28H27NO4S
Beurat molekul: 473.58
Ngalembereh Point: 143-147 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk konéng bulak


Atah pamakéan bubuk Raloxifene dina siklus stéroid

Ngaran bubuk atah Raloxifene

Ngaran umum: raloxifene (ral-sapi-i-feen)
Brand Nami: Evista, bubuk Raloxifene (CAS 84449-90-1)

Atah Raloxifene bubuk Dianggo

dosage nu dianjurkeun hiji 60 mg oral per poé.

Dinyana kana bubuk Raw Raloxifene

Raloxifene bubuk (CAS 84449-90-1) hususna bisa jadi categorized kana tilu tiers pamaké (pemula, panengah, jeung canggih) sakumaha ilaharna outlined na didaptarkeun dina propil umum tina sanyawaan béda jeung ubar. Ieu alatan kanyataan yén Raloxifene mangrupa obat ancillary moal utamana dipaké pikeun kaperluan enhancement kinerja, tapi gantina ieu garapan pikeun merangan atawa mitigate rupa efek samping nu patali éstrogén nalika stéroid anabolik aromatizable aya garapan.

parentah Salajengna atah Raloxifene bubuk

Raloxifene mangrupakeun salah sahiji anyar anti estrogens dina pasaran keur pengobatan indikasi médis éstrogén nu patali. Salaku kalawan SERMs sarupa séjénna kayaning Nolvadex (Tamoxifen), pamakéan na manjangan kaliwat indikasi médis primér sarta remen dilarapkeun ku stéroid anabolik maké bodybuilders salaku ubar ancillary pikeun merangan jeung / atawa nyegah éstrogén efek samping patali jeung isu.

Raloxifene Bubuk (CAS 84449-90-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Raloxifene bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Raloxifene (CAS 84449-90-1) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 98% Raloxifene bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

Aas atah nyadiakeun purity 98% Raloxifene bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Raloxifene Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk Raloxifene

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Raloxifene bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *