AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Sorafenib (284461-73-0)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 284461-73-0. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Sorafenib (CAS 284461-73-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Sorafenib ieu dipaké pikeun ngubaran carcinoma canggih renal sél (RCC; a tipe kangker anu dimimitian dina ginjal). Sorafenib ogé dipaké pikeun ngubaran carcinoma utamana hepatocellular (a jenis kanker haté) nu teu bisa ngarawat jeung bedah sarta tipe tangtu kanker tiroid nu geus sumebar ka bagian séjén awak sarta teu bisa ngarawat uku radioaktif.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Sorafenib


Sorafenib Karakter dasar

ngaran: Sorafenib
CAS: 284461-73-0
Formula molekular: C21H16ClF3N4O3
Beurat molekul: 464.83
Ngalembereh Point: 202-204 ° C
Temp neundeun: -20 ° C freezer
warna: Lampu Konéng padet


Sorafenib (284461-73-0) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Sorafenib (284461-73-0), ngaran Trade nyaeta Nexavar.

Sorafenib Dianggo

1) Salaku tablet ku sungut.
2) Ieu Dianjurkeun yén tablet nu dicokot tanpa dahareun (sahanteuna 1 sajam saméméh atawa jam 2 sanggeus dahar).
3) Jumlah sorafenib nu bakal nampa gumantung ka sababaraha faktor. dokter anjeun bakal nangtukeun dosage pasti anjeun sareng jadwal.
4) tablet ngandung sorafenib tosylate (274 mg) sarua jeung 200 mg Sorafenib (CAS 284461-73-0).

Dinyana dina Sorafenib

Ngabejaan dokter Anjeun lamun aya bewara masalah kulit (kayaning baruntus, bisul, redness, bareuh, nyeri), hususna dina palem tina leungeun Anjeun atawa Soles tina suku anjeun bari maké Nexavar.

parentah salajengna

Terapi sasaran mangrupa hasil ngeunaan 100 taun panalungtikan dedicated ka pamahaman béda antara sél kanker jeung sél normal. Pikeun tanggal, perlakuan kanker geus fokus utamana dina killing sél ngabagi gancang lantaran salah fitur tina sél kanker téh ngabagi nu gancang. Hanjakal, sababaraha sél normal kami ditilik gancang teuing, ngabalukarkeun sababaraha efek samping.

Terapi sasaran nyaéta ngeunaan identifying fitur sejenna tina sél kanker. Élmuwan néangan Bedana husus dina sél kanker sarta sél normal. Inpo ieu dipake pikeun nyieun hiji terapi sasaran pikeun nyerang sél kanker tanpa ngarusak sél normal, sahingga ngarah kana efek samping pangsaeutikna. Unggal jenis terapi sasaran jalan saeutik saeutik béda tapi kabeh ngaganggu kamampuh sél kanker tumuwuh, ngabagi, perbaikan jeung / atawa komunikasi sareng sél lianna.

Aya tipena béda therapies sasaran, diartikeun di tilu kategori lega. Sababaraha therapies sasaran difokuskeun komponén internal tur fungsi sél kanker. therapies The sasaran nganggo molekul leutik nu bisa meunang kana sél jeung ngaruksak fungsi sél, ngabalukarkeun ka maot. Aya sababaraha jenis terapi sasaran anu difokuskeun bagian jero sél. therapies sasaran sejen sasaran reséptor anu dina luar sél. Therapies yen sasaran reséptor nu ogé katelah antibodi monoclonal. sambetan Antiangiogenesis sasaran pembuluh darah nu nyadiakeun oksigén jeung sél, pamustunganana ngabalukarkeun sél ka kalaparan.

Sorafenib dirancang pikeun meungpeuk kamekaran sél tumor dina sababaraha cara. Sorafenib (284461-73-0) nargétkeun sababaraha énzim dina beungeut sél kanker, kitu ogé target dina cell.Several tina target ieu téh panginten bisa aub dina angiogenesis (pembuatan pembuluh darah).

Panalungtikan terus ngaidentipikasi nu kangker bisa jadi pangalusna diperlakukeun kalayan therapies sasaran sarta pikeun ngaidentipikasi target tambahan pikeun jenis langkung kanker.


Kumaha mésér Sorafenib ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Sorafenib (284461-73-0)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Sorafenib bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *