AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk SR9009

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1379686-30-2. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk SR9009 (1379686-30-2), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

video bubuk SR9009


bubuk SR9009 Karakter dasar

ngaran: bubuk SR9009
CAS: 1379686-30-2
Formula molekular: C20H24CIN3O4S
Beurat molekul: 437.94
Ngalembereh Point: 80 - 81 ℃
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


pamakéan bubuk SR9009 atah dina siklus stéroid

ngaran

bubuk SR9009 (CAS 1379686-30-2) ieu ogé dipikawanoh minangka Stenabolic.

Atah SR9009 bubuk Dianggo

Jumlah katuhu pamakéan anu 20-30mg per poé dianjurkeun, anjeun tiasa nyandak 10 mgs unggal 4 jam.

Dinyana kana bubuk Raw SR9009

masalahna teh bubuk Raw SR9009 (CAS 1379686-30-2) mibanda satengah hirup pisan pondok tur ieu bakal merlukeun anjeun leres spasi kaluar dosages anjeun ku kituna pikeun ngahontal kasaimbangan ditangtoskeun dina awak urang. Stenabolic bisa dianggap narabas utama di Farmakologi modern, saperti eta ngagabungkeun hiji angka luar biasa tina kauntungan kaséhatan. Acan, eta boga efek samping bisa merhatikeun ngeunaan.

parentah salajengna

Nepi ka kiwari, teu efek samping geus katalungtik mibanda bubuk Raw SR9009 atah, jadi eta bisa ditempo salaku hiji sanyawa pisan aman. Kusabab Stenabolic teu ubar hormonal, teu aromatize kana esterogen jeung euweuh suprési produksi téstostéron alam. Leuwih ti éta, kawas dina kasus SARMS sejen, bubuk SR9009 atah teu ati toksik, tapi aya anu peryogi kanggo ati ngarojong suplemén lamun ngagunakeun eta.

bubuk SR9009 (CAS 1379686-30-2)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah SR9009 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Raw SR9009 bubuk (CAS 1379686-30-2) bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 1379686-30-2 SR9009 bubuk AASRAW

HNMR

resep

Resep bubuk SR9009 Raw

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk SR9009

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Dr Patrick Young -

    The powders SR9009 dibeuli éta hébat

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *