AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Stanozolol / Winstrol / winny bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 10418-03-8. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Stanozolol (Winstrol) bubuk (10418-03-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Stanozolol / Winstrol / winny bubuk video


Stanozolol / Winstrol / winny bubuk dasar Aksara:

ngaran: Stanozolol / Winstrol / winny bubuk
CAS: 10418-03-8
Formula molekular: C21H32O3
Beurat molekul: 332.48
Ngalembereh Point: 172-180 ° C
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Stanozolol / Winstrol / winny pamakéan bubuk di siklus stéroid

ngaran

Stanozolol bubuk ogé disebut salaku bubuk Winstrol, bubuk winny.

Stanozolol / Winstrol / winny bubuk Dianggo

Pikeun pagelaran Ningkatkeun atlet 25-50mg / dinten anu paling ilahar dipimilik ku atlit jalu.
Bodybuilders bakal ilaharna di 50mg.
5mg bubuk Stanozolol lisan teh dosis bikang paling umum, 20mg unggal 3-4 poé.

Dinyana kana bubuk Stanozolol

Aya sababaraha efek samping mungkin bubuk Stanozolol nu kudu kajawab. Ieu teu naon kukituna urang nelepon hiji stéroid pikareueuseun dina watesan efek samping, tapi bisa ngamajukeun sababaraha réaksi négatip upami ieu teu leres dipaké. Loba efek samping mungkin, utamana severity bakal revolve sabudeureun respon genetik.

parentah salajengna

Eta bisa mawa ambéh hormon lianna anu leuwih éféktif, tapi ieu teu prakték pisan pinter. Stanozolol bubuk teu naon kukituna urang nelepon ka stéroid paling bahaya ku cara naon baé, tapi éta henteu paling sisi pangaruh ramah boh. Paké ieu pangalusna disimpen keur nalika hormon bakal nyadiakeun paling kaunggulan. Bikangna pamakéan kaluar-musim tiasa leuwih éféktif batan jalu pamakéan kaluar-usum.

bubuk winny

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Stanozolol bubuk bubuk atah Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Stanozolol / Winstrol / winny bubuk ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skype wawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.

Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

HNMR

Kami Stanozolol bubuk suppliers, bubuk Winstrol pikeun dijual, winny bubuk (10418-03-8) hplc≥98% | AASraw HNMR

Aas atah nyadiakeun purity 99% Stanozolol / Winstrol / bubuk atah winny mun Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik gain bulk ..

resep

Resep Winstrol bubuk:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Dimana meuli tinggi purity stanozolol bubuk?

Stanozolol- Top ngajual stéroid pikeun bodybuilding !!!

Lima kauntungan utama anjeun kudu nyaho ngeunaan Stanozolol !!!

bubuk Stanozolol pikeun bodybuilding: fakta 16 anjeun kudu nyaho !!!

1 review pikeun Stanozolol / Winstrol / winny bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Stanozolol / Winstrol / winny bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *