AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron asétat

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1045-69-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk asétat Téstostéron (1045-69-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron asétat bubuk video


I. Raw Téstostéron asétat bubuk BKarakter asic:

ngaran: bubuk téstostéron asétat
CAS: 1045-69-8
Formula molekular: C22H30O4
Beurat molekul: 358.4712
Ngalembereh Point: 228-230 ° C
Temp neundeun: RT
warna: kristalin bubuk bodas


Téstostéron siklus asétat bubuk

ngaran

Ngaran kimia: Téstostéron asétat bubuk, Test ngajempolan bubuk (CAS 1045-69-8)

Téstostéron asétat bubuk Dianggo

Téstostéron asétat bubuk mangrupa stéroid androgenic kalawan éfék anabolik diucapkan. Paling perlakuan asétat nganteurkeun nginum obat pikeun awak rélatif gancang. Téstostéron asétat bubuk boga résiko pisan low tina ingetan cai. Individu anu ngagunakeun formulir ieu Téstostéron ogé ngaku yén éta téh arguably bentuk paling henteu aya rasa nyeri tina Téstostéron.

Téstostéron bubuk asétat éster nyaeta lakonan leuwih gancang, sahingga merlukeun jadwal langkung sering dina urutan tetep tingkat getih salaku stabil jéntré. Kauntungan keur kieu kitu, nu stéroid nu bisa diberesihan tina awak leuwih gancang sanggeus pamakéan ieu dilanjutkeun, sahingga sahingga hiji pilihan leuwih hade pikeun atlit diuji. Atlit nganggo Téstostéron asétat bubuk ningali gain dramatis dina ukuran otot jeung kakuatan, kitu ogé hiji rasa sakabéh ogé mahluk tur ngaronjatkeun libido sarta drive kelamin.

What is the dosage bubuk asétat Téstostéron

Téstostéron asétat bubuk (CAS 1045-69-8) mangrupa androgén, ilahar dipaké pikeun bodybuilding, fisik ngajaga tur promosi ngembangkeun masculinity jeung organ seksual.

Pikeun lalaki, anu dianjurkeun dosageis 250 - 1000 mg per minggu, sarta henteu dianjurkeun pikeun awéwé make. siklus ka bisa lepas ti minggu 8-12. dosis ieu cukup pikeun ngahontal hasil tinggi, duanana kakuatan jeung nambahanana massa.

Mun anjeun dina gram sarta satengahna test kawas bodybuilder kalapa, anjeun bade salawasna mibanda tingkat getih kacida luhurna tina test. Tapi tangtu, yen teu pisan séhat. Pikeun maranéhanana anu leuwih kaséhatan sadar, tingkat leuwih handap nu dipilih. Hiji siklus rélatif tengtrem kudu 4-500 mgs tina test saminggu. Hiji dosis HRT tina test sahandapeun 250 minggu mgs. Terus di pikiran, anjeun aya di HRT babak sataun ampir, sarta yén nyaéta naha anjeun shoul cicing di atawa handap 250. Test ngajempolan bubuk méré Anjeun hiji dorongan istilah pondok mun anjeun peryogi eta.

Kumaha Téstostéron asétat bubuk karya

Téstostéron asétat bubuk mangrupakeun molekul lipid stéroid. Téstostéron asétat bubuk jalan ku ngaganti téstostéron yén awak geus leungit. Téstostéron asétat bubuk kedah ngan dipaké lamun kakurangan téstostéron geus dikonfirmasi ku gejala jeung tests.Testosterone getih nyaéta hormon jalu, digolongkeun kana agén métabolik androgén atawa éndokrin, sarta tanggung jawab ngembangkeun tina ciri kelamin sekundér di lalaki kaasup ngembangkeun tur pamaliharaan organ seksual, tumuwuhna bulu raray, ngembangkeun otot, sarta atribut sejenna. Dina formulir resép, mangka dipaké pikeun ngubaran isu téstostéron keur lalaki, kaasup tingkatan téstostéron low (hypogonadism). Téstostéron asétat bubuk mangrupa ngan hiji bentuk ester.Numerous bentuk téstostéron téh aya poé dina pasaran. Sababaraha nu leuwih potent ti batur, kayaning Téstostéron asétat bubuk. Téstostéron asétat injections bubuk mangrupakeun salah sahiji bentuk pang populerna pengobatan pikeun tingkat téstostéron low atanapi hypogonadism di males.Injections sawawa ogé ilahar dipake ku bodybuilders pikeun ningkatkeun pidangan gains otot.

pangeling-eling

Téstostéron asétat bubuk (CAS 1045-69-8) boga reputasi tina salah sahiji bentuk paling potent tur kuat injections stéroid.

Sababaraha bentuk stéroid injectable kieu datangna dina olahan tina 100 mg per milliliter. Dijieun ku Gen Sys Atikan, labél sorangan nyebutkeun yen bahan kimia téh pikeun panalungtikan wungkul.

Téstostéron asétat bubuk presents tangtangan pikeun jalma anu nyieun eta. Sacara umum, pondok éster nu beuki dipikaresep yen bakal aya PIP. Asétat kami geus ogé bisa ditolerir / henteu aya rasa nyeri. benefit sejen nyaéta laju clearance of éster ieu nguntungkeun pikeun atlit diuji. Hiji catetan penting pikeun nyandak éta Téstostéron bubuk asétat ogé bakal aromatize pisan gancang batan Éster sejenna sahingga anjeun bakal kudu nyandak precautions lamun nyobian pikeun ngatur efek samping dumasar éstrogén. 100mg of asétat téh pisan kuat lajeng Enanthate kitu ngasupkeun hiji SERM atanapi anti aromatase ditéang jeung bubuk Test ngajempolan.

Ieu aya rusiah nu injections pisan populer di kalangan bodybuilders, kalayan atawa tanpa resep. Ogé kudu dicatet yén bari injections stéroid anu populér pikeun bodybuilders di gains otot jeung tujuan strengthening, hasilna sapertos condong laun ngaleungit nalika tamba ieu dilanjutkeun. Sababaraha solusi anu pondok dina hal ka satengah hirup ti others.The Téstostéron asétat bubuk satengah hirup bisa ngahasilkeun nambahan gancang dina tingkat anu kick di, tapi maranéhanana épék ngagem kaluar sanggeus salah mun dua poé.

Ogé kudu dicatet yén sanajan injections stéroid kauntungan tina gain otot jeung nguatkeun gol di bodybuilders, hasil condong ngaleungit nalika tamba ieu dilanjutkeun. Sababaraha solusi anu pondok dina watesan satengah hirup ti methods.The satengah hirup lianna bubuk Téstostéron asétat bisa ningkatkeun gancang, tapi épék ieu bakal ngaleungit sanggeus 1-2 days.so cara pangalusna nu peryogi tetep.

Téstostéron asétat Bubuk (CAS 1045-69-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Téstostéron asétat bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu Téstostéron asétat bubuk ngagaduhan efek samping

Téstostéron asétat bubuk boga reputasi tina salah sahiji bentuk paling potent tur kuat stéroid injections.A Test siklus ngajempolan powdertate bisa méré sababaraha efek samping kaduga kayaning shrinkage of testicles, bulu rugi, rugi libido, nyeri sirah, kahariwang, sarta keur sababaraha, wanda swings.It mangrupakeun hormon kuat nu bisa mangaruhan kaséhatan fisik, mental, jeung emosional tur wellness. Salaku misalna, nya kudu dimangfaatkeun sarta dipaké sacara saksama. bubuk téstostéron asétat munggaran didadarkeun sabaraha puluh katukang, nalika androgens injectable anu munggaran keur dimekarkeun. stéroid Ieu indit jauh ti prakték klinis cukup gancang, sarta meureun pikeun alesan alus. Eta diganti ku agén nu leuwih nyaman, lakonan laun, kapaksa kaleyuran minyak luhur, leuwih kentel jeung ditawarkeun poténsi terapi gede. Pondokna, Téstostéron asétat bubuk ngalakukeunana "karya" kawas naon ubar téstostéron sabab nyadiakeun téstostéron. Tapi kabeh dina sakabéh, teu desirable iwal mun hayang a gancang-lakonan sarta ubar kamungkinan pisan irritating pikeun sababaraha alesan.

Asétat teh éster pangleutikna nu bisa dipaké pikeun nyieun hiji téstostéron injectable. Sakali dibeulah, asam karboksilat pondok-ranté ieu tiasa kacida irritating ka jaringan di loka injection- pisan nyeri dina sababaraha kasus. The asétat éster ogé slows sékrési téstostéron ngan saeutik. pharmacokinetics na teu kabeh nu leuwih hadé ti gantung téstostéron lempeng, anu ogé kajadian janten kirang nyeri for sabaraha jelema.

Kalolobaan jalma anu unaware tina hambalan dicandak ka sanyawa nu nginum obat injectable steril nu lengkep bébas tina racun sarta logam. Loba pasar hideung hormon stériod geus diuji positif pikeun logam toksik sarta kapanggih janten boh sahandapeun-dosed atanapi henteu ngandung jumlah salah sahiji nginum obat didaptarkeun. pangobatan Hideung pasar injectable ilaharna teu digawe dina perda ngeunaan apoték sarta bisa kurang di hambalan kritis diperlukeun pikeun mastikeun kasalametan sabar. Médis di Defy Médis pribadi nalungtik sagala apoték dipaké pikeun nulis resep hormon injectable jeung zat gizi. Kadé pikeun ngonfirmasi yén protokol husus nu dituturkeun jeung nu unggal tumpak nginum obat dihasilkeun geus bebas dites pikeun ngonfirmasi potency, sterility, sarta henteuna endo-toxins.If mutuskeun ngagunakeun sumber jalan tina téstostéron keur otot enhancing, sahenteuna ngadidik diri pikeun mastikeun Anjeun ngamaksimalkeun kauntungan na ngaleutikan efek samping. Aya loba informasi ngabingungkeun sarta nyasabkeun ngeunaan téstostéron jeung téstostéron teu epektip boosters di internet. Ogé, sababaraha lalaki pikir nu luhur dosis, anu hadé. Batur malire resiko tina shutting handap produksi awakna urang sorangan atawa teu nyaho kumaha carana ngatur efek samping poténsial.

Henteu ngagunakeun dosis katuhu: Lalaki anu ngamimitian téstostéron kedah gaduh tingkat getih téstostéron maranéhna rechecked dua minggu atanapi sabulan sanggeus maranehna mimiti terapi (gumantung kana rumusan téstostéron), katuhu saméméh maranéhna administer nu dosis saluyu keur sapoe atawa minggu. Ieu kritis saprak hasilna ieu penting pikeun mutuskeun lamun dosis nyaeta katuhu pikeun anjeun.


III. Atah Téstostéron asétat bubuk HNMR

Atah Téstostéron bubuk asétat (1045-69-8) hplc≥98% | AASraw


Kumaha mésér bubuk asétat Téstostéron (CAS 1045-69-8) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk purity 99% Téstostéron asétat Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

bubuk purity 99% Téstostéron asétat Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Téstostéron asétat Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Téstostéron asétat bubuk: punten teu nganggo deui lamun anjeun teu nyaho hal ieu!

1 review pikeun bubuk téstostéron asétat

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Téstostéron asétat bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *