AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 58-20-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk (58-20-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) video bubuk


Atah Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk dasar Karakter

ngaran: Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar)
CAS: 58-20-8
Formula molekular: C27H40O3
Beurat molekul: 412.6
Ngalembereh Point: 98 - 104ºC
Temp neundeun: 2-8ºC
warna: Bodas atawa mareuman bodas Kristal Bubuk


Atah Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk Dianggo di siklus stéroid

ngaran

Téstostéron Cypionate ilaharna disebut ku Test Citakan: SDchar, Cypionate, Depo-téstostéron, ku bodybuilders atawa boga UGL.

Atah Téstostéron Cypionate bubuk Dianggo

Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk ilahar dipaké minangka minyak nyuntik. Di pasar, aya 200mg / ml, 250mg / ml, 300mg / ml, sababaraha UGL malah dijieun 350mg / ml na 400mg / ml. Tapi, éta bakal saeutik kuat teuing

Dinyana kana bubuk Cypionate Raw Téstostéron

Salaku hiji hormon pisan well-bisa ditolerir pikeun kalolobaan lalaki, efek samping tina Téstostéron Cypionate téh ku sababaraha cara gampang pikeun dikadalikeun. Lamun datang ka réaksi ngarugikeun misalna, tetep dina pikiran maranéhna sakitu legana digolongkeun kana realm of mungkin jeung anu ku euweuh hartosna dijamin. Jalaran kitu, total dosing, predispositions genetik na kaayaan sakabéh anjeun kaséhatan bakal maén peran hiji.

Test parentah Citakan: SDchar powder.Further

Téstostéron Cypionate bisa ngamajukeun dihydrotestosterone (DHT) efek samping patali kayaning jerawat, bulu leungitna sarta enlargement prostat; kumaha oge, eta kudu indit tanpa kudu nyebutkeun stéroid DHT bakal culprits perdana. Dina-guna méré panangtayungan, a 5-alfa réduktase inhibitor kayaning Finasteride tiasa mangpaat sakumaha eta mangrupa pakakas panekannan androgén jeung DHT androgén ieu ngabalukarkeun masalah. Ieu kudu nyatet; bulu leungitna téh ngan mungkin di lalaki predisposed mun baldness pola jalu.

Téstostéron Cypionate Raw Bubuk

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Atah Téstostéron Cypionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Téstostéron bubuk Cypionate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skype wawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASRAW Loba atlit nembongkeun gains kakuatan masif bari maké Téstostéron Cypionate di workout.

AASRAW Loba atlit nembongkeun gains kakuatan masif bari maké Téstostéron Cypionate di workout.

resep

Test Citakan: SDchar bubuk Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Tinjauan di-jerona Téstostéron Cypionate

Kumaha Jieun réngsé Téstostéron Cypionate Ti Raw stéroid powders

Téstostéron cypionate bubuk atah: Sagala kudu nyaho ngeunaan stéroid endah !!!

resensi 2 pikeun Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    aasraw -

    Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk mangrupa genius

  2. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    admin -

    Téstostéron Cypionate (Test Citakan: SDchar) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *