AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron decanoate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5721-91-5. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk decanoate Téstostéron (5721-91-5), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron decanoate bubuk video


bubuk téstostéron decanoate dasar Aksara

ngaran: bubuk téstostéron decanoate
CAS: 5721-91-5
Formula molekular: C29H46O3
Beurat molekul: 442.67
Ngalembereh Point: 49-51 ° C
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


pamakéan bubuk téstostéron decanoate dina siklus stéroid

ngaran

Téstostéron decanoate bubuk ilaharna disebut ku Neotest 250.

2. Téstostéron decanoate bubuk (CAS 5721-91-5) Dianggo:

Téstostéron dosis decanoate bubuk of 200-250mg per minggu bakal paling umum.

Dinyana kana bubuk decanoate Téstostéron

Aya kamungkinan efek samping tina Téstostéron decanoate bubuk, tapi hormon téstostéron sacara umum salah sahiji hormon langkung well-bisa ditolerir pikeun lalaki sawawa cageur. Hiji lalaki sawawa cageur ieu kaasup isu téstostéron low, sabab bakal éfék samping pisan ramah didieu ogé.

Keur sabar testosteron low, komplikasi anu langka anjeun bakal saukur jadi ngaganti naon awak anjeun kurang. Efek samping tina Téstostéron decanoate bubuk masih bakal mungkin tapi naek probabilitas jeung dosis supraphysiological. Sanajan kitu, paling lalaki bisa sabar tingkat téstostéron tinggi cukup ogé.

parentah salajengna

bubuk atah téstostéron decanoate mangrupakeun ngaran mérek paling ilahar pakait jeung téstostéron decanoate produk bubuk atah. Ieu hiji hormon téstostéron injectable napel na badag / éster Decanoate panjang. The éster sorangan henteu mangaruhan sanyawa fungsi na Tret; euweuh éster boga kabisa ieu. Sanajan kitu, éta Decanoate éster napel teu mangaruhan waktos siaran hormon téstostéron urang. Ieu bakal téstostéron lakonan pisan slow, sarta eta bakal nyadiakeun slow, sékrési ajeg tina hormon sanggeus hiji suntikan tunggal.

Téstostéron decanoate bubuk atah (CAS 5721-91-5)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Téstostéron decanoate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk decanoate Téstostéron (CAS 5721-91-5) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

bubuk purity 99% Téstostéron decanoate Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

bubuk purity 99% Téstostéron decanoate Aas Raw provideds atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan suntik.

resep

Téstostéron decanoate Resep bubuk atah

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk téstostéron decanoate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Téstostéron decanoate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *