AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron Enanthate

rating:
3.50 kaluar 5 dumasarkeun kana 2 ratings customer
SKU: 315-37-7. kategori: ,

Téstostéron Enanthate mangrupakeun salah sahiji loba varian esterified tina téstostéron aya. Ieu mangrupa sanyawa injectable kalayan laju slow release alatan éster Enanthate badag nu napel na molekul Téstostéron.

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Enanthate Téstostéron (315-37-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron Enanthate bubuk video


Atah Téstostéron bubuk Enanthate Karakter dasar

ngaran: bubuk téstostéron Enanthate
CAS: 315-37-7
Formula molekular: C21H28O3
Beurat molekul: 400.59
Ngalembereh Point: 34-39 ℃
Temp neundeun: 2-8 ℃
warna: kristalin bubuk bodas


pamakéan bubuk atah Téstostéron Enanthate dina siklus stéroid

Téstostéron Enanthate Ngaran bubuk atah

Ngaran umum lianna nyaéta Test E, Testo E, Enanthate, jsb

Téstostéron Enanthate mangrupakeun salah sahiji loba varian esterified tina téstostéron aya. Ieu mangrupa sanyawa injectable kalayan laju slow release alatan éster Enanthate badag nu napel na molekul Téstostéron. Ieu augments laju sékrési jeung satengah kahirupan Téstostéron ka nu sahiji siaran laun. Mayoritas produk Téstostéron anu geus dirancang mangrupakeun produk tunggal nu ngandung bentuk esterified tunggal, sabalikna produk Téstostéron nu diwangun ku adun tina sababaraha varian esterified béda dina cairan (kayaning Sustanon 250, contona). Téstostéron nyaéta un-esterified nyepeng hiji satengah hirup pisan pondok, sahingga dipaké na pisan pikaresepeun tur praktis (gantung Téstostéron nyaéta salah sahiji produk téstostéron sapertos nu diwangun ku murni un-esterified téstostéron, sarta teu boga éster kabeungkeut struktur na). The Enanthate éster expands satengah hirup Téstostéron urang ka nu sahiji 10 poé, sarta kadar plasma getih tina hormon tetep elevated periode total kira 2 - 3 minggu. Téstostéron sorangan dianggap stéroid anabolik paling alam na safest sagala individu tiasa nganggo, sarta eta gampang paling serbaguna sarta fléksibel stéroid anabolik dina watesan kumaha eta bisa garapan dina siklus jeung tujuan jeung tujuan béda.

Atah Téstostéron Enanthate bubuk Dianggo

suntik Intramuscular: biasana 50-250mg unggal waktu, unggal 2-4weeks. fungsi seksual panurunan, 100-400mg unggal waktu, 1-2 kali unggal poe. Kasakit konsumtif, 100-200mg unggal waktu, unggal 3-4weeks.

siklus Enanthate téstostéron téh biasana nu hiji bulking atawa massa gaining alam, sanajan bisa ogé garapan di luhur pisan husus di motong atawa siklus leungitna gajih. Pikeun massa gaining atanapi bulking, Téstostéron Enanthate biasana padamelan dina dosage luhur (biasana hiji minimum 500mg per minggu), sarta alatan mangrupa stéroid anabolik ku éster lila affixed ka dinya, éta baris némbongkeun hiji panjang satengah kahirupan sabudeureun 7 - dinten 10, sarta ku kituna Téstostéron Enanthate siklus anu biasana ngajalankeun pikeun période 10 - minggu 12 atawa panjang.

Dina duanana bulking sarta motong siklus, Téstostéron Enanthate ilahar tumpuk jeung sanyawaan séjén alam anu bakal mempermudah gawang tungtungna pamaké urang (bulking, massa gaining, atawa leungitna gajih). Contona, Téstostéron Enanthate siklus keur kaperluan bulking biasana ngawengku pamakéan Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) jeung / atawa Dianabol (Methandrostenolone), dimana Dianabol biasana ngajalankeun keur minggu 6 kahiji salaku sanyawa tajongan-dimimitian.

Dina acara anu Téstostéron Enanthate siklus anu motong atawa rugi gajih siklus, Téstostéron Enanthate biasana ngajalankeun dina TRT pisan low (Téstostéron ngagantian Terapi) dosage tina sabudeureun 100mg per minggu whilst sanyawaan lianna nu leuwih hade pikeun motong sarta leungitna gajih anu emphasized salila siklus nu . Pamakéan Téstostéron Enanthate di dosage ieu saukur pikeun mulasara fungsi ragana normal tinimbang ka ngantebkeun gains na enhancement kinerja.

Dinyana kana bubuk Raw Téstostéron Enanthate

dosage ageung atanapi pamakéan jangka panjang, bisa ngabalukarkeun natrium cai ingetan jeung busung lapar. Awéwé bisa mibanda gejala masculinity sanggeus pamakéan.

Téstostéron Enanthate bubuk parentah Salajengna

Téstostéron Enanthate mangrupa stéroid anabolik nu sampurna pikeun sakabéh tingkatan pamakéan. Ieu teh stéroid anabolik sampurna pikeun pertama kalina pamaké stéroid jeung bakal disarengan mujarab pikeun individu jeung loba waktu di sela nu. Bakal mawa kalawan mungkin efek samping tapi urang ogé bakal manggihan maranéhna pisan gampang pikeun dikadalikeun. Lamun ieu téh héran bener teu kudu. Barina ogé, najan sintétik éta saukur téstostéron, hormon awak manusa teu ukur well-biasa tapi anu penting pikeun kaséhatan sarta wellbeing urang.

bubuk atah Téstostéron Enanthate

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Sakumaha didadarkeun di, Téstostéron Enanthate téh saukur Téstostéron jeung éster Enanthate kabeungkeut kana struktur kimiana Téstostéron. Husus 'Enanthate' nyaeta Enanthoic Asam, tapi sakali kabeungkeut téstostéron eta leres disebut kimia salaku hiji beungkeut éster (atawa éster beungkeut). asam Enanthoic kabeungkeut kana gugus hidroksil 17-béta dina struktur Téstostéron. Esterified stéroid anabolik nu leuwih gajih leyur, jeung ngaleupaskeun lalaunan tina situs suntik - kumaha oge, ieu teu alesan utama sakumaha keur naha éster manjangkeun laju pelepasan ti stéroid anabolik. Alesan primér pikeun augmentation of paruhna sarta ngaleupaskeun laju sabab sakali Téstostéron Enanthate asup aliran getih, énzim gawé pikeun megatkeun beungkeut antara éster sarta hormon, nu nyokot jumlah varying waktu. Hasil tungtung éta éster nu geus dikaluarkeun tina hormon ku énzim, sarta naon anu ditinggalkeun téh Téstostéron murni anu aya bébas ngalakukeun pagawean na dina awak urang. proses ieu énzim cleaving kaluar éster ti molekul Téstostéron nyaéta naon jawab ongkos release laun. Téstostéron nyalira kalayan henteu éster kabeungkeut eta mibanda satengah-umur kurang 2 - jam 4. Sabot éster Enanthate geus napel ka dinya, nyieun Téstostéron Enanthate, anu satengah-umur Téstostéron ayeuna ngalegaan ka 10 poé, nyadiakeun siaran laun sarta aktivitas hormon.

Catetan: Test E titik lebur = 90-96 F / 34-39 ℃. Ieu rada gampang pikeun manggihan lamun bubuk atah test e anjeun purity tinggi atawa henteu.

Téstostéron Enanthate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Téstostéron bubuk Enanthate ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang email AASRAW Sistim panalungtikan, atanapi online skype Skype AASRAWwawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Enanthate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Enanthate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

bubuk atah téstostéron Enanthate téstostéron E

nanthate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

1) Test Enanthate bubuk atah 5 konversi gram 20ml @ 250mg / ml
5 gram test E
1ml Benzyl Alkohol = 5% BA
15.25 ml minyak wijen
2) Téstostéron Enanthate bubuk atah 100g 500ml @ 200mg / ml
325ml Grapeseed Minyak
10ml of benzyl alkohol
90mls benzyl bénzoat

3) Téstostéron Enanthate bubuk atah 12g 40mls @ 300mgs / ml
bubuk 12g
11.8ml EO
10ml GSO
1.2ml BA (3%)
8ml BB (20%)

Rujukan & citations produk

Toko Téstostéron bubuk Enanthate di PCplus

Dimana meuli Téstostéron Enanthate bubuk atah online?

Rujukan

  1. Stéroid anabolik jeung nyieun eta, Professor Frank, kaca 1-42
  2. Téstostéron: Aksi-kakurangan-substitusi, Eberhard Njeschlag, Hermann M. Behre, kaca 330-339
  3. TTFB; Téstostéron, Total, Bio, Free, S. Séptémber 19, 2017