Pangalusna Téstostéron Enanthate (test e) pabrik bubuk pabrik
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

bubuk téstostéron Enanthate

rating: SKU: 315-37-7-1. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Enanthate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron Enanthate bubuk video

 

 


 

Téstostéron atah Enanthate bubuk Karakter dasar

Ngaran Produk: bubuk téstostéron Enanthate
Nomer CAS: 315-37-7
Formula molekular: C26H40O3
Beurat molekul: 400.6 g / mol
Ngalembereh Point: 34-39 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

Téstostéron Enanthate Bubuk

Téstostéron bubuk Enanthate, ilahar disebut "Test E bubuk".

Téstostéron Enanthate mangrupa formulir injectable tina téstostéron Peta slow. Suntikan intramuskular jero, ubar dimaksudkeun pikeun nyayogikeun sékrési téstostéron anu tetep kana getih sakitar dua dugi ka tilu minggu. Dina raraga ngajaga tingkat fisiologis normal téstostéron dina terapi gaganti androgén, heptanate ieu favored ku atlit dina promosi kakuatan otot jeung kakuatan.

Téstostéron Enanthate ieu paling ilahar dipake dina percobaan klinis pikeun ngaganti tingkat normal téstostéron dina lalaki sawawa. Ieu bisa jadi manifested dina leungitna libido, massa otot jeung énergi normal jeung énergi. Téstostéron Enanthate ogé dipaké pikeun ngubaran cryptorchidism sarta nyangsang pubertas di lalaki rumaja jeung ubar adjuvant kalana pikeun awéwé anu teu bisa beroperasi kanker payudara. Bentuk téstostéron ogé parantos diulik kalayan suksés salaku pilihan kontrol kalahiran jalu. The 446, 200 mg suntik mingguan geus ditémbongkeun ka éféktif ngurangan produksi spérma, nu bakal diadopsi dina praktekna médis barat. Kiwari, sanajan jumlah tumuwuh tina therapies alternatif, Téstostéron Enanthate masih bentuk paling lega prescribed téstostéron di dunya.

Téstostéron Enanthate mangrupakeun formulir release slow akting tina hormon téstostéron sarta bakal jadi kahiji badag / panjang formulir téstostéron éster dipaké. Téstostéron Enanthate nyaéta sanyawa téstostéron basa éster badag tunggal. Ieu hormon téstostéron sintétik murni nu mibanda éster asam karboksilat napel dina Enanthate (asam enantoic). Éster sorangan napel kana hormon dina gugus hidroksil 17-béta. Ku ngalampirkeun éster Enanthate, ieu ngamungkinkeun pikeun ngadalikeun hormon durasi aktif jeung total waktu release. Sakali disuntik, téstostéron teu jadi aktip dugi éster mimiti coplokkeun tina hormon. Total detachment teu lumangsung sakaligus tapi ngamungkinkeun pikeun slow, sékrési ajeg tina hormon aktif kana awak. Sakali nyuntik, bakal aya spike seukeut dina téstostéron dina munggaran 24-48 jam sanggeus suntik. Ti dieu hormon bakal terus misah jeung dissipate ngaliwatan awak. Ku pigura waktos na, Téstostéron Enanthate mawa satengah hirup ngeunaan 8 poé, nu bakal ngidinan pikeun jadi saeutik jadi hiji suntik unggal 2 minggu dina setting terapi. Sanajan kitu, unggal 7-10 poé bakal ngabuktikeun jauh leuwih éféktif dina ngajaga stabilitas.

 

Téstostéron Enanthate bubuk Dianggo

Suntikan intramuskular: biasana 50-250mg unggal waktos, unggal 2-4 minggu. Fungsi seksual turun, 100-400mg unggal waktos, 1-2 kali unggal dinten. Kasakit konsumtif, 100-200mg unggal waktos, unggal 3-4 minggu.

Siklus téstostéron Enanthate biasana mangrupa bulking atanapi massa gaining alam, sanajan eta oge bisa garapan dina ragam pisan husus dina motong atawa leungitna gajih siklus. Pikeun gaining massa atawa bulking, Téstostéron Enanthate biasana padamelan dina dosage luhur (biasana minimum 500mg per minggu), sarta ku sabab mangrupa stéroid anabolik kalawan éster panjang affixed ka dinya, éta bakal némbongkeun hiji satengah-umur panjang sabudeureun. 7 - 10 poé, sarta ku kituna siklus Téstostéron Enanthate biasana ngajalankeun pikeun période 10 - 12 minggu atawa panjang.

Dina duanana bulking sarta motong siklus, Téstostéron Enanthate ilahar tumpuk jeung sanyawaan séjén alam anu bakal mempermudah gawang tungtungna pamaké urang (bulking, massa gaining, atawa leungitna gajih). Contona, Téstostéron Enanthate siklus keur kaperluan bulking biasana ngawengku pamakéan Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) jeung / atawa Dianabol (Methandrostenolone), dimana Dianabol biasana ngajalankeun keur minggu 6 kahiji salaku sanyawa tajongan-dimimitian.

Dina acara anu Téstostéron Enanthate siklus anu motong atawa rugi gajih siklus, Téstostéron Enanthate biasana ngajalankeun dina TRT pisan low (Téstostéron ngagantian Terapi) dosage tina sabudeureun 100mg per minggu whilst sanyawaan lianna nu leuwih hade pikeun motong sarta leungitna gajih anu emphasized salila siklus nu . Pamakéan Téstostéron Enanthate di dosage ieu saukur pikeun mulasara fungsi ragana normal tinimbang ka ngantebkeun gains na enhancement kinerja.

 

Téstostéron Enanthate bubuk Dosage

Téstostéron enanthate mangrupakeun cairan jelas atawa yellowish nu asalna dina 5-milliliter (ml) vial kaca. Éta disuntik kana otot imbit unggal hiji dugi ka opat minggu. Pikeun ngahindarkeun parobihan ageung dina tingkat hormon, sareng swings wanda anu tiasa dibarengan ku aranjeunna, dosis anu langkung handap sering dianggo dina interval anu langkung pondok.

Ubar aktif, anu ditunda dina minyak wijen, gaduh période sékrési anu tetep dua dugi ka tilu minggu.

Dosisna tiasa bénten-béda ku individu tapi biasana dianggo sapertos kieu:

  • Hipogonadisme jalu: 50 dugi ka 400 miligram (mg) unggal dua dugi ka opat minggu
  • Tunda pubertas lalaki: 5 ka 200 mg unggal dua dugi ka opat minggu, salami opat dugi ka genep bulan
  • Kanker payudara métastatik: 200 ka 400 mg unggal dua dugi ka opat minggu
  • Terapi hormon transgender: 50 dugi ka 200 mg per minggu atanapi 100 dugi ka 200 mg unggal dua minggu.

 

bubuk téstostéron Enanthate tips haneut

  • Nyandak téstostéron enanthate dina dosis anu langkung ageung tibatan anu diresmikeun tiasa nyababkeun nyiksa atanapi nyalahgunakeun. Ieu tiasa nyababkeun efek samping anu serius, sapertos serangan jantung, gagal jantung, stroke, depresi, halusinasi, sareng delusi. Candak nginum obat sakumaha prescribed ku panyadia Anjeun pikeun nyegah resiko tina nyiksa.
  • Téstostéron enanthate teu matak dipaké pikeun bodybuilding atawa ngaronjatkeun pangabisa athletic anjeun kusabab resiko efek samping serius ti nyiksa. FDA ngan ukur disatujuan nginum obat ieu pikeun pengobatan téstostéron rendah sareng ngalambatkeun pubertas di lalaki sareng kanker payudara dina awéwé anu tangtu. Candak téstostéron enanthate sakumaha prescribed ku panyadia Anjeun.
  • Upami anjeun awéwé anu nyandak téstostéron enanthate pikeun kanker payudara, pangobatan tiasa nyababkeun pangembangan fitur lalaki, sapertos sora anu langkung jero, jarawat, henteuna haid, sareng seueur rambut dina raray sareng awak. Pikeun nyegah hal ieu jadi permanén, eureun nginum obat sawaktos Anjeun pertama perhatikeun fitur ieu. Diskusikeun sareng panyadia anjeun upami anjeun prihatin ngeunaan efek samping ieu.
  • Téstostéron enanthate mindeng bisa ngabalukarkeun wewengkon payudara di lalaki jadi leuwih badag, nyeri, atawa lembut. Ieu bisa neruskeun sapanjang perlakuan jeung téstostéron enanthate. Hayu panyadia anjeun terang upami ieu janten ngaganggu.
  • Téstostéron enanthate tiasa nurunkeun gula getih anjeun. Upami anjeun ngagaduhan diabetes, anjeun panginten kedah ngawas gula getih anjeun langkung sering nalika nyandak ubar ieu. Pastikeun anjeun terang kumaha ngakuan sareng ngubaran gula darah rendah. Taroskeun ka panyadia anjeun upami anjeun ngagaduhan diabetes sareng ngalaman gejala gula darah rendah, kalebet geger, késang, keteg jajantung gancang, sareng kabingungan, sabab anjeun panginten peryogi parobihan kana pangobatan anjeun.
  • Téstostéron enanthate tiasa nurunkeun jumlah spérma anjeun, anu tiasa mangaruhan kamampuan anjeun gaduh orok (kasuburan). Ieu langkung kamungkinan kajantenan upami anjeun nganggo dosis téstostéron enanthate anu langkung ageung sareng aya kamungkinan épék ieu tiasa permanén. Béjakeun ka panyadia anjeun upami anjeun badé gaduh orok sateuacan ngamimitian téstostéron enanthate.
  • Disarankeun anjeun nyimpen téstostéron enanthate dina suhu kamar. Pastikeun pikeun mariksa vial sateuacan suntikan pikeun partikel atanapi parobahan warna. Lamun ningali kristal dina vial nu, haneut tur gently muterkeun vial antara palem leungeun Anjeun pikeun redissolve kristal maranéhanana.

 

Téstostéron Enanthate injectable resep

Biasa 250mg / mL Resep pikeun 100mL No BB

25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)

5mL BA (5%)

Minyak 76.25 ml

 

Biasa 250mg/mL Resep pikeun 100mL No BB #2

25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)

3mL BA (3%)

Minyak 78.25 ml

 

Resep 250mg / mL umum pikeun 100mL

25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)

2mL BA (2%)

10mL BB (10%)

Minyak 69.25 ml

 

Resep 300mg / mL umum pikeun 100mL

30 gram Téstostéron Étanat bubuk (22.5mL)

2mL BA (2%)

15mL BB (15%)

Minyak 60.5 ml

 

(ogé tiasa dianggo dugi ka 350mg, bahkan langkung seueur)

Resep 400mg / mL umum pikeun 100mL

40 gram Téstostéron Étanat bubuk (30mL)

2mL BA (2%)

20mL BB (20%)

Minyak 48 ml

 

meuli téstostéron Enanthate bubuk

Aya seueur panyadia Téstostéron Enanthate sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin hasil kualitas anjeun dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén téstostéron enanthate anu anjeun mendakan online asli, aya anu ngan ukur aya pikeun artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan Anjeun meuli téstostéron enanthate, mimiti ngalakukeun panalungtikan Anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha supplier téstostéron enanthate jalan sateuacan anjeun ngadamel pesenan naon waé. Baca ulasan customer béda ogé nempo ratings parusahaan.

Kami mangrupikeun panyadia téstostéron enanthate sareng produsén di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron enanthate di bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Nieschlag E, Behre HM, Nieschlag S (26 Juli 2012). Téstostéron: Peta, Kakurangan, Substitusi. Cambridge Universitas Pencét. kaca 315–. ISBN 978-1-107-01290-5.

[2] Nieschlag E, Behre HM, Nieschlag S (13 Januari 2010). Andrology: Kaséhatan réproduktif jalu jeung disfungsi. Springer Élmu & Media Usaha. kaca 442–. ISBN 978-3-540-78355-8.

[3] Irwig MS (April 2017). "Terapi téstostéron pikeun lalaki transgender". Lancet. Diabetes & Éndokrinologi. 5 (4): 301–311. Doi: 10.1016 / S2213-8587 (16) 00036-X. PMID 27084565.

[4] Becker KL (2001). Prinsip sareng Praktek Éndokrinologi sareng Métabolisme. Lippincott Williams & Wilkins. pp 1185, 1187. ISBN 978-0-7817-1750-2.

[5] Kicman AT (Juni 2008). "Farmakologi stéroid anabolik". British Journal of Farmakologi. 154 (3): 502–21. doi: 10.1038/bjp.2008.165. PMC 2439524. PMID 18500378.