Pabrik bubuk Téstostéron Isocapronate pangsaéna
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

bubuk téstostéron Isocapronate

rating: SKU: 15262-86-9. Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Isocapronate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron Isocapronate bubuk video

 

 


 

bubuk téstostéron Isocapronate Karakter dasar

Ngaran Produk: bubuk téstostéron Isocaproate
Nomer CAS: 15262-86-9
Formula molekular: C25H38O3
Beurat molekul: 386.576 g / mol
Ngalembereh Point: 188.6 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

Téstostéron Isocaproate Bubuk

Téstostéron Isocaproate mangrupa hormon anabolik nu ngatur ngembangkeun otot, tulang, jeung organ séks. Sanaos penting pisan pikeun kamekaran lalaki sareng seueur ciri maskulin, éta ogé kapanggih dina tingkat anu langkung handap dina awéwé. Tingkat téstostéron ningkat nalika pubertas, teras mimiti turun saatos dewasa awal. Hypogonadism, atawa tingkat pisan low of Téstostéron, umumna mangaruhan lalaki, tapi awéwé ogé bisa kakurangan tina kondisi. Téstostéron low geus numbu ka turun massa otot, libido low, sarta résiko gede panyakit cardiovascular. Kusabab ieu, aya sababaraha mangpaat pikeun naekeun Téstostéron Isocaproate.

Diantara seueur fungsina dina awak, Téstostéron Isocaproate ngarangsang produksi sél getih beureum, anu ngabantosan nyayogikeun oksigén kana otot sareng organ. Sanaos seueur teuing sél getih beureum tiasa nyababkeun résiko sorangan, jumlah anu teu normal, atanapi anémia, tiasa nyababkeun karusakan organ atanapi masalah kaséhatan sanés. Panaliti mendakan yén terapi Téstostéron Isocaproate tiasa ngabantosan anemia.

Téstostéron terapi Isocaproate kawas ngagantian hormon alam ogé geus kapanggih pikeun ngaronjatkeun dénsitas tulang-mineral. Kapadetan tulang ngirangan umur, ningkatkeun résiko osteoporosis. Ngaronjatkeun Téstostéron Isocaproate anjeun tiasa nguatkeun tulang anjeun, anu ogé nyayogikeun struktur sareng perlindungan pikeun organ anjeun.

Aya alesan naha stéroid sacara umum populer di kalangan atlit. Téstostéron Isocaproate nyaéta stéroid alami anu tiasa ningkatkeun sareng ngajaga massa otot. Salajengna, éta ogé nyababkeun langkung énergi sareng ngirangan massa lemak. Ngalaksanakeun program latihan kakuatan biasa tiasa langkung ningkatkeun kauntungan, sabab ieu sacara alami ningkatkeun tingkat Téstostéron. Ieu nyumbang kana latihan anu langkung produktif anu tiasa nyandak kauntungan kaséhatan salajengna.

Massa awak anu langkung séhat sareng tingkat énergi anu ningkat ogé tiasa gaduh pangaruh anu positif kana kaséhatan méntal anjeun. Hypogonadism umumna dicirikeun ku kacapean, leungitna libido, sarta gejala depresi utama. Studi geus kapanggih yén perlakuan terapi Téstostéron Isocaproate ngurangan gejala ieu, sarta malah bisa jadi hiji perlakuan anti depressant éféktif.

Salian kaséhatan méntal anjeun sarta sakabéh wanda, Téstostéron Isocaproate bisa nguntungkeun otak ku cara séjén. Panalitiyan mendakan hubungan antara tingkat téstostéron anu langkung luhur sareng ngirangan résiko panyakit Alzheimer. Konsentrasi Téstostéron Isocaproate anu langkung luhur ogé tiasa nyumbang kana ningkat mémori sareng fungsi kognitif, kalebet kamampuan spasial.

Sanaos panilitian masih dilaksanakeun, bukti nunjukkeun yén Téstostéron Isocaproate tiasa ngabantosan pikeun ngubaran sareng nyegah panyakit kardiovaskular anu tangtu. Tingkat Téstostéron handap umumna geus pakait sareng resiko gede panyakit cardiovascular. Ieu bisa jadi alatan faktor séjén, kayaning obesitas, ogé numbu ka tingkat handap Téstostéron. Sanajan kitu, peneliti ayeuna nyobian pikeun ngonfirmasi efek terapi Téstostéron Isocaproate on kaséhatan cardiovascular.

Sanaos aya sababaraha kaunggulan pikeun naekeun Téstostéron Isocaproate, penting pikeun mastikeun dosisna aman pikeun nyegah épék ngarugikeun. Salian gels, patches kulit, sarta injections, aya sababaraha perbaikan Téstostéron Isocaproate sadia, kaasup suplemén creatine, nu teu merlukeun resép a. Kadaharan sareng vitamin anu tangtu ogé tiasa ngabantosan anjeun sacara alami ningkatkeun tingkat Téstostéron anjeun, kalebet vitamin D, séng, tuna, sareng endog. Sacara umum, diet wijaksana sareng rezim latihan kakuatan dasar tiasa ngabantosan anjeun naekeun sareng ngajaga jumlah Téstostéron Isocaproate anu séhat. Sanajan kitu, lamun nyangka hypogonadism, ngobrol dokter Anjeun ngeunaan perlakuan terapi Téstostéron Isocaproate.

 

Téstostéron Isocaproate bubuk Mangpaat

  • Tingkat Énergi Langkung Luhur

Téstostéron Isocaproate mangrupakeun faktor signifikan dina tingkat énergi sapopoé alatan peranna dina produksi sél getih beureum. Sél vital ieu nyayogikeun oksigén ka awak sareng ngabantosan ngarobih lemak sareng karbohidrat janten énergi. Hasilna, lalaki kalawan tungtung Téstostéron low ngalaman kacapean méntal sarta fisik ekstrim. Sanaos anjeun kadang-kadang ngarasa capé kusabab dinten anu stres atanapi kurang sare, penting pikeun dicatet yén upami anjeun ngalaman kacapean kronis, tingkat téstostéron anu rendah tiasa disalahkeun. Sanajan kitu, terapi ngagantian bisa mawa tingkat low deui normal, boosting énergi jeung vigor. Nalika anjeun ngalaman épék anu kuat, anjeun bakal nyarios "enya" kana sési latihan atanapi babak golf dina waktos anu sanés!

 

  • Ningkatkeun Kahayang Seksual sareng Kinerja

Upami anjeun parantos ngalaman dorongan séks anu langkung handap tibatan biasa, anjeun panginten badé milarian terapi penggantian Téstostéron Isocaproate pikeun meunangkeun deui libido anu optimal. Tingkat Téstostéron anu rendah tiasa ngabahayakeun kaséhatan séksual lalaki, nyababkeun panurunan kahayang sareng disfungsi érectile. Panalitian anu ditampilkeun dina The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism, mendakan yén tingkat libido sareng Téstostéron dihubungkeun pisan. Papanggihan manggihan yén subjék anu dijelaskeun ngalaman kahayang seksual handap miboga kasempetan luhur ngabogaan Téstostéron low. Nalika tingkat low dibalikeun ka normal, éta lalaki ngalaman kahayang seksual ningkat jeung fungsi, sahingga maranéhna pikeun meunangkeun deui hirup kelamin maranéhanana dina jalur!

 

  • Ningkatkeun Kakuatan Otot

pilari ka ngawangun otot sareng ngukir awak anjeun? Nu bisa jadi hiji karya hésé lamun anjeun hirup kalawan low T. Téstostéron Isocaproate muterkeun hiji faktor utama dina sintésis protéin otot, nu ngalereskeun karuksakan otot disababkeun ku ngangkat beurat jeung latihan ngarah kana ngaronjat massa otot. Hiji studi ngukur pangaruh Téstostéron Isocaproate on kakuatan, kapanggih yén massa otot ngaronjat ku rata-rata 20% dina sakabéh salapan subjék tés sanggeus narima dosis tina hormon jalu. Lamun digabungkeun jeung diet katuhu jeung latihan, Anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngawangun otot leuwih lean sanggeus mulangkeun tingkat Téstostéron Anjeun.

 

  • Rugi gajih

Naha anjeun terang yén salian ningkatkeun kakuatan otot, Téstostéron Isocaproate ogé tiasa ngabantosan leungitna gajih? Numutkeun kana panilitian, lalaki anu kakurangan Téstostéron Isocaproate anu nampi terapi gaganti ngalaman pangurangan dina kuriling cangkéng sareng BMI. Ieu kamungkinan alatan kanyataan yén lalaki jeung ngaronjat massa otot jeung jaringan kaduruk leuwih kalori, komo dina sésana.

Lalaki anu kaleuwihan beurat atawa obese leuwih gampang boga tingkat Téstostéron low saprak sél gajih bisa ngarobah Téstostéron Isocaproate kana éstrogén (hormon séks bikang). Kusabab anjeun aya dina ngaronjat résiko tina T low lamun anjeun dina beurat luhur, éta pangalusna pikeun meunangkeun tingkat Anjeun dipariksa pikeun nempo lamun Téstostéron low mangrupakeun faktor contributing.

 

  • Fungsi Mental maksimal

Téstostéron Isocaproate maénkeun peran utama dina kinerja kognitif. Numutkeun kana panilitian, ngagantian Téstostéron Isocaproate parantos nyababkeun paningkatan fungsi méntal dina daérah penalaran matematika, memori verbal, sareng konsentrasi. Tambih Deui, terapi Téstostéron Isocaproate geus ditémbongkeun pikeun ngurangan résiko ngembang pikun sarta Panyakit Alzheimer di lalaki sepuh. Ku alatan éta, penting pisan pikeun ngajaga tingkat Téstostéron anjeun pikeun ngajaga kaséhatan otak anjeun.

 

  • Relief Stress jeung Mood Perbaikan

Bertentangan jeung kapercayaan popular nu Téstostéron Isocaproate ngajadikeun lalaki leuwih agrésif jeung ambek, hormon sabenerna ngaronjatkeun wanda lalaki. Numutkeun kana panilitian ilmiah, disimpulkeun yén Téstostéron Isocaproate nyababkeun parasaan positip sareng ramah sareng ngirangan perasaan sénsitip, setrés, amarah, sareng gugup. Malahan panginten yén terapi gaganti Téstostéron Isocaproate tiasa berpotensi dianggo salaku pangobatan antidepresan pikeun lalaki.

 

  • Ngurangan Résiko Serangan Jantung, Stroke, sareng Maot

Naha anjeun terang yén Téstostéron Isocaproate tiasa ningkatkeun kaséhatan jantung di lalaki? Sakumaha didadarkeun di saméméhna, Téstostéron Isocaproate muterkeun hiji peran krusial dina produksi sél getih beureum. Tingkat low sél konci ieu négatip mangaruhan kaséhatan cardiovascular, ngarah kana ngaronjat résiko tina rupa-rupa kaayaan kaséhatan jantung sarta panyakit kayaning kasakit arteri koronér sarta serangan jantung.

Untungna, studi ilmiah geus ditémbongkeun jangji dina ngurangan résiko ieu ngagunakeun terapi gaganti Téstostéron Isocaproate mulangkeun tingkat low deui normal. Kanyataanna, ulikan Éropa Heart Journal of leuwih 83,000 penderita kapanggih yén lalaki anu Téstostéron low ieu disimpen maké Téstostéron terapi gaganti Isocaproate miboga résiko handap serangan jantung, stroke, komo maot dibandingkeun lalaki anu teu dirawat. Ngaganti tingkat Téstostéron low diperlukeun pikeun hirup panjang tur cageur.

 

meuli téstostéron Isocaproate bubuk

Aya seueur panyadia téstostéron phenylpropionate anu sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin hasil kualitas anjeun dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén phenylpropionate téstostéron anu anjeun mendakan online asli, aya anu ngan ukur aya pikeun artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan Anjeun meuli téstostéron phenylpropionate, mimiti ngalakukeun panalungtikan Anjeun. Pastikeun anjeun ngartos kumaha téstostéron phenylpropionate supplier jalan sateuacan Anjeun nyieun pesenan nanaon. Baca ulasan customer béda ogé nempo ratings parusahaan.

Kami mangrupikeun panyadia téstostéron phenylpropionate sareng produsén di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron phenylpropionate di bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Haynes WM, éd. (2011). CRC Buku Panduan Kimia jeung Fisika (92nd ed.). CRC Pencét. p. 3.304. ISBN 978-1439855119.

[2] Sapienza P, Zingales L, Maestripieri D (Séptémber 2009). "Béda génder dina kahoream résiko finansial sarta pilihan karir anu kapangaruhan ku téstostéron".

[3] Naon Anu Dilarang”. Badan Anti Doping Dunya. Diarsipkeun tina aslina tanggal 12 Nopémber 2020. Diakses tanggal 18 Juli 2021.

[4] Wright J, Ellis L, Beaver K (2009). Buku Panduan kajahatan correlates. San Diego: Akademis Pencét. kaca 208–10. ISBN 978-0-12-373612-3.

[5] Dabbs M, Dabbs JM (2000). Pahlawan, rogues, sareng pencinta: téstostéron sareng paripolah. York énggal: McGraw-Hill. ISBN 978-0-07-135739-5.