AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron Isocapronate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 15262-86-9. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron Isocapronate (15262-86-9), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk téstostéron Isocaproate, Teu hiji stéroid anabolik tapi éster nu bisa napel stéroid anu dina fashion sarua salaku beuki populér Cypionate atanapi Enanthate éster. Isocaproate ogé bisa napel na hormon téstostéron, tapi dina kasus Isocaproate ieu ilaharna bakal hijina tempat urang tingali deui napel.

Panjelasan Produk

Téstostéron Isocapronate bubuk video


bubuk téstostéron Isocapronate Karakter dasar

ngaran: bubuk téstostéron Isocapronate
CAS: 15262-86-9
Formula molekular: C25H38O3
Beurat molekul: 386.5
Ngalembereh Point: 53-55 ℃
Temp neundeun: 2-8 ℃
warna: kristalin bubuk bodas


siklus bubuk téstostéron Isocapronate

ngaran

bubuk téstostéron Isocapronate (CAS 15262-86-9) ngaran merk Sustanon 100 (dilanjutkeun), Sustanon 250, Omnadren 250 atanapi téstostéron 4-methylvalerate

Téstostéron Isocapronate bubuk Dianggo

Isocaproate, teu hiji stéroid anabolik tapi éster nu bisa napel stéroid anu dina fashion sarua salaku beuki populér Cypionate atanapi Enanthate éster. Kawas Cypionate na Enanthate, Isocaproate ogé bisa napel na hormon téstostéron, tapi dina kasus Isocaproate ieu ilaharna bakal hijina tempat urang tingali deui napel. Téstostéron-Isocaproate, bentuk éster tunggal nyaeta ampir unheard sahiji; lamun manggihan eta mangka éta leuwih ti dipikaresep a urutan husus, sarta aya sih euweuh alesan keur kantos peryogi Téstostéron-Isocaproate dina formulir éster single ieu. Dimana urang nimu éster Isocaproate ilahar tur dimana eta ngagaduhan hiji manfaat ageung aya dina campuran téstostéron; husus Omnadren na Sustanon-250. Omnadren na Sustanon-250 téh duanana sanyawa téstostéron jeung opat éster napel; opat varying dina ukuran éster béda anu nyieun up hiji sanyawa total téstostéron. Keur sakabeh kaperluan sengit, dua sanyawa ieu ampir identik; total makeup maranéhanana nyaéta ampir sarua jeung béda éster tunggal, sarta sakumaha sapertos mangpaat anu sarua tiasa didapet.

What is the dosage bubuk Téstostéron Isocapronate

Kalawan duanana sanyawa anjeun gaduh 250mg / dosing ml téstostéron jeung ku campuran leutik mun éster badag Anjeun nampa mangpaat pakait sareng sagala bentuk. Contona, Anjeun nampa mangpaat sanyawa téstostéron akting gancang alatan Propionate na Phenylpropionate éster, sarta anjeun nampi mangpaat a téstostéron lila langgeng alatan Caproate atawa éster Decanoate. Sedengkeun pikeun Isocaproate éster, ieu téh mangrupa éster ukuran sedeng nu ngeusi peran dina hiji taun-antara rasa antara éster leutik tur badag. Di rate wae, anu Isocaproate éster muterkeun peran penting salaku eta mantuan tetep tingkat getih stabil, sarta liwat sanyawa total anjeun narima kauntungan téstostéron total pikeun periode nu lila. Kalayan sakabéh ieu dina pikiran, urang rék nyandak katingal di alam dasar, mangpaat supplementation, sarta tangtu, anu sisi-efek tina pamakéan sarta di lakukeun sangkan ngaktipkeun anjeun ngahontal supplementation suksés anjeun mikahayang.

Kumaha Téstostéron Isocapronate bubuk karya

Salaku Isocaproate téh saukur éster, teu hiji stéroid anabolik, urang saukur kedah ngartos hormon eta napel, sarta dina hal ieu, hormon anu téstostéron. Téstostéron nyaéta stéroid anabolik jeung androgenic potent anu dihasilkeun ku sadayana manusa jeung dasarna kitu. Ngaliwatan supplementation, urang téh saukur nyadiakeun formulir sintétik ngaliwatan administrasi exogenous; awak teu terang beda dina formulir exogenous kieu atanapi kumaha eta alami ngahasilkeun; éta hormon sarua. Maén kalungguhan dina kaséhatan urang fisik, seksual na malah mental, hormon téstostéron téh saluareun penting, sarta mangrupakeun hiji-hijina hal anu sabenerna bakal ubar hiji kaayaan tingkat low kedah eta aya. Tangtu, ku cara méré malah leuwih téstostéron ti naon bisa alami dihasilkeun, ku cara nyokot total tingkat kami ka tungtung luhur urang ningkatkeun Tret; urang ningkatkeun kinerja sakumaha aya langkung téstostéron sadia pikeun awak. Ngaliwatan supplementation misalna, sintésis protéin ieu ditingkatkeun, laju dina-mana sél ngawangun protéin, sakumaha anu ingetan nitrogén; nitrogén ngalambangkeun 16% tina total komposisi sadaya jaringan otot. Salajengna, supplementation nambahan sapertos count Sél getih beureum, kukituna ngaronjatkeun oxygenation getih, sarta sanajan ngurangan produksi hormon glucocorticoid. Pikeun jalma anu teu nyaho naon glucocorticoids téh, ieu hormon stress nu ngancurkeun jaringan otot jeung ngamajukeun gain gajih.

Bari pamadegan sababaraha Tret rongkah, téstostéron ogé ngaronjatkeun Insulin-Kawas Tumuwuh Factor-1 (IGF-1) produksi; IGF-1 keur dihasilkeun sacara alami hormon péptida potent daya anabolik rongkah; teu nyebut mawa sipat rejuvenating rongkah. Ngaliwatan ieu sareng sadayana Tret disebutkeun di luhur, atmosfir anabolik total anu ditingkatkeun, métabolisme anjeun revved sarta eta kabeh ngawujud ka leuwih efektif jeung efisien anjeun. Tangtu, Anjeun bisa jadi nanyakeun naon sakabeh ieu hartina di-Wasalam ka kauntungan, sarta anjeun bisa jadi nanyakeun naon sakabéh ieu hartina dina rasa terapi? Salaku eta patali jeung pengobatan terapi, sadaya tina Tret dibahas di luhur anu kapanggih kurang tur supplementation brings aranjeunna deui ka tingkat ditangtoskeun. Salajengna, sakumaha téstostéron ngatur libido, kinerja seksual kami komo muterkeun peran dina tingkat énergi urang, kajelasan pamikiran na disposition umum sakabeh wewengkon misalna anu ningkat. Tangtu, sanyawa Isocaproate téstostéron dumasar ieu jarang prescribed keur kaperluan terapi, umumna sanyawa téstostéron tunggal éster nu dipaké pikeun ngahontal tungtung misalna hiji; salaku hal, kinerja estu hijina perhatian didieu, sarta kalawan yen dina pikiran hayu urang nyandak katingal a.

The Mangpaat bubuk Téstostéron Isocapronate

Mangpaat sanyawa dumasar Isocaproate kawas Omnadren na Sustanon-250 bisa direcah jadi dua kategori generalized; mangpaat diala ku Tret luhur na naon jenis ieu sanyawa nyadiakeun di ngabandingkeun ka formulir éster tunggal. Salaku dibahas mimiti on, manfaat tina campuran téstostéron téh nyadiakeun anu pangalusna duanana alam dina rasa éster leutik tur badag, sarta ieu nyadiakeun duanana mangrupa téstostéron akting gancang kalayan épék langgeng panjang dina rasa durasi sakabéh. Nu bisa disada overly saderhana tapi aya sih nanaon deui eta ti éta. Teras we boga kauntungan sabenerna dumasar kana Tret luhur, sarta sakumaha Omnadren na Sustanon-250 nu ampir mastikeun dipaké pikeun pagelaran kami nuju ngan bade difokuskeun mangpaat dina lampu éta.

Pikeun kaluar-musim atlet, individu pilari pikeun nambahkeun jumlahna signifikan massa lean jeung kakuatan, bentuk Isocaproate mangrupakeun hiji pilihan sampurna sabab nyata bakal ngamajukeun duanana tungtung. Salajengna, ku atmosfir métabolik nu ningkat, anjeun ayeuna bisa mangtaun massa leuwih lean kalawan akumulasi awak-gajih kirang, sarta yén nyaéta invaluable. Tangtu, sanyawa nu sami bisa dipaké pikeun motong teuing; sanggeus kabeh, hiji métabolisme ditingkatkeun hartina ngaronjat abilities gajih-ngaduruk, sarta sakumaha téstostéron téh preserver jaringan lean tremendous éta saukur hiji pilihan alus teuing pikeun naon rencana motong.

Lamun éta teu cukup, paduli Tujuan anjeun tina pamakéan sanyawa téstostéron dumasar Isocaproate ieu bakal ningkatkeun daya tahan muscular anjeun; aranjeunna bakal ningkatkeun laju sakabéh anjeun recovery komo nyadiakeun Anjeun sareng langkung énergi. Anjeun moal ban kaluar salaku gancang, anjeun bakal dudung jeung awak anjeun bakal ngalereskeun dina laju gancang sarta leuwih efisien, sarta lamun éta teu kinerja enhancement nanaon téh. Ku sababaraha cara, anu téstostéron stéroid nyaéta salah sahiji panggampangna pikeun ngarti, salah sahiji pangbasajanna sadaya, tapi bari meureun nya basajan éta saluareun berharga jeung sugan stéroid androgenic anabolik paling berharga sadaya waktos. Salajengna, lamun datang ka sawawa jalu cageur, eta oge salah sahiji pang alusna-bisa ditolerir, sarta aya nanaon leuwih berharga ti éta.

Téstostéron Isocapronate Bubuk (CAS 15262-86-9)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Téstostéron Isocapronate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Téstostéron Isocapronate ngagaduhan efek samping

Sisi-épék sanyawa téstostéron Isocaproate bakal sarua kabeh sanyawa téstostéron, sarta kieu sakitu legana hartina memang maranehna anu mungkin jeung umumna 100% bisa nyingkahan ku sawawa jalu séhat. Tangtu, hiji sawawa jalu cageur teu hartosna anjeun saukur kurang hiji kaayaan parna, tapi ogé ngandung harti tekanan sarta koléstérol tingkat getih anjeun nu ditangtoskeun jeung anjeun di kaséhatan sakabéh alus teuing. Salajengna, pamakéan jawab téh imperatif, sarta ieu hartina anjeun daék suplement dina cara nu promotes mangrupa tuluyan tina kaséhatan alus misalna; lamun anjeun ngabalukarkeun ngarugikeun awak anjeun, ieu teu bisa dilabélan sakumaha supplementation jawab. Bisi wae, hayu urang nyandak katingal di mungkin sisi-efek tina téstostéron, manggihan naon anjeun tiasa ngalakukeun ngeunaan aranjeunna sarta mastikeun kasuksésan Anjeun.

Lamun éta sanyawa téstostéron, sarta kieu mana pikeun sanyawa Isocaproate kawas Omnadren na Sustanon-250 atawa sanyawa bisa mikir deui anu bade aromatize; aromatization ngarujuk kana konversi téstostéron kana éstrogén. Salaku tingkat éstrogén naek, ieu bisa ngabalukarkeun sarta nyumbang kana sababaraha paling umum anabolik steroidal sisi-épék sadaya; Thankfully, aranjeunna tiasa sadayana dihindari. Tangtu, aya salah sahiji sisi-pangaruh nu sabenerna dijamin dina sadaya lalaki anu suplement tapi hartina kalayan pamakéan ditangtoskeun; kami gé ngabahas yén engké dina tapi hayu urang ngurus mungkin munggaran; nu mungkin sisi-efek tina téstostéron ngawengku:

• Gynecomastia - sakumaha tingkat éstrogén kanaékan, hormon nempel kana reséptor ngabalukarkeun gynecomastia atanapi jalu-payudara enlargement, tapi ieu teu kudu lumangsung. Ku ngagunakeun hiji Aromatase Inhibitor (AI) kayaning Anastrozole (Arimidex) atanapi Letrozole (Femara) anjeun bakal nyingkahan kaayaan kitu. AI urang ngahambat prosés aromatase ti kajadian, komo nurunkeun total tingkat éstrogén awak; lamun teu aya deui teu bisa ngakibatkeun masalah. Tangtu, selektif éstrogén reséptor Modulators (SERM urang) ogé bisa dipaké pikeun tujuan ieu kayaning Tamoxifen Citrate (Nolvadex), tapi aranjeunna dina sababaraha kasus henteu cukup. fungsi SERM urang ku ngariung jeung reséptor kukituna ngahulag éstrogén ti mengikat; aranjeunna teu ngahambat aromatase atanapi tingkat éstrogén handap, sarta ieu hartina AI urang téh sabenerna rahmat hemat urang.

• Cai ingetan - kaleuwihan éstrogén alatan aromatization nyaéta penjahat, sarta lobana éstrogén ogé ngajadikeun anjeun leuwih sénsitip ka bloating biasa mun dimimitian ku. Lamun anjeun overeat, utamana karbohidrat Anjeun bade tahan cai, sarta lamun tingkat éstrogén nu luhur eta nu keur jalan jadi sanajan goréng. Tangtu, lamun make hiji AI tur kadalikeun diet, anjeun kedah teu boga masalah, sarta lamun nuju ngagunakeun hiji AI acan kénéh nyekel cai leuwih ti dipikaresep ieu hartina diet Anjeun teu sakumaha ditangtoskeun anjeun bisa yakin eta janten .

• Luhur Kolesterol - kaleuwihan éstrogén bisa nyumbang kana kadar kolesterol LDL tinggi, tapi dosing jeung gaya hirup Anjeun sakabéh bakal maén peran badag batan nanaon sejenna. Ku sabab kitu, dosis ditangtoskeun anu imperatif, tapi kitu ieu aya kénéh hiji gaya hirup nu aya kolesterol friendly. Ieu ngandung harti diet ditangtoskeun, nyatu latihan na Ngahindarkeun sagala aktivitas anu bisa boga pangaruh négatip. Mun anjeun bisa ngalakukeun ieu, asumsina anjeun teu boga predisposition genetik ka kolesterol tinggi Anjeun kedah rupa.

• Luhur darah - kaleuwihan éstrogén bisa nyumbang kana hiji darah tinggi, tapi dosing jeung gaya hirup Anjeun sakabéh bakal maén peran badag batan nanaon sejenna. Ku sabab kitu, dosis ditangtoskeun anu imperatif, tapi kitu ieu aya kénéh hiji gaya hirup nu aya darah friendly. Ieu ngandung harti diet ditangtoskeun, nyatu latihan na Ngahindarkeun sagala aktivitas anu bisa boga pangaruh négatip. Mun anjeun bisa ngalakukeun ieu, asumsina anjeun teu boga predisposition genetik ka darah tinggi nu kedah rupa.
Salaku urang disebutkeun, di luhur sisi-efekna mungkin, tapi aya salah sahiji pangaruh anu dijamin dina sadaya anu suplement; nu suprési produksi téstostéron alam anjeun. Ieu teu konsép unik keur Isocaproate sanyawa téstostéron atawa sanyawa téstostéron; di-Kanyataanna, éta konsép anu bakal nyekel leres kalayan paling sadayana stéroid anabolik. Tangtu, suprési téstostéron alam bisa ngakibatkeun hiji kaayaan téstostéron low, tapi bisi anjeun, saprak nu nuju supplementing kalawan téstostéron exogenous ieu tina euweuh perhatian; sanggeus kabeh, nu nuju masihan awak anjeun kabeh eta perlu. Jalaran kitu, sakumaha produksi alam geus diteken ieu bakal ngakibatkeun testicles anjeun ka atrophy, tapi aya warta alus. Sakali sagala pamakéan stéroid exogenous ieu dilanjutkeun jeung sagala hormon steroidal exogenous geus diberesihan sistem Anjeun testicles anjeun bakal balik deui ka ukuran normal maranéhanana salaku produksi téstostéron alam bakal geus dimimitian deui. Ieu kudu nyatet; recovery ieu asumsina anjeun teu parah ngaruksak HPTA anjeun alatan lila supplementation goréng, sarta yén anjeun teu kakurangan tina téstostéron low saméméh supplementation.


Kumaha mésér Téstostéron Isocapronate bubuk (CAS 15262-86-9) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Téstostéron Isocaproate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 98% Téstostéron Isocaproate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

Téstostéron Isocapronate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk téstostéron Isocapronate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    bubuk téstostéron Isocapronate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *