AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron phenylpropionate

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1255-49-8. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron Phenylpropionate (1255-49-8), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk téstostéron Phenylpropionate nyaéta anabolik-androgenic sintétik stéroid Aas. Ieu versi husus yén Téstostéron jeung Phenylpropionate éster napel. Salila sababaraha taun, Téstostéron Phenylpropionate éta hésé pikeun ménta, tapi nembe geus dijieun leuwih sadia ku Labs bawah tanah.

Panjelasan Produk

Téstostéron Phenylpropionate bubuk video


Téstostéron Phenylpropionate bubuk Karakter dasar

ngaran: bubuk téstostéron Phenylpropionate
CAS: 1255-49-8
Formula molekular: C28H36O3
Beurat molekul: 420.58
Ngalembereh Point: 115-116 ℃
Temp neundeun: RT
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin konéng bodas atawa lampu


pamakéan bubuk téstostéron Phenylpropionate dina siklus stéroid

ngaran

Ogé katelah: Test Prop, Prop (CAS 1255-49-8), Téstostéron phenylpropionate bubuk
Ngaran brand Pharma: Testoviron, Testovis, Viromone

Téstostéron Phenylpropionate bubuk Dianggo

Téstostéron Propionate teh téstostéron stéroid shortest-estered. Ieu hiji sanyawa injectable kalayan laju leuwih laun ti pelepasan ti un-esterified Téstostéron, tapi laju gancang tina pelepasan ti sakabeh sesa esterified testosterones.There sababaraha kaunggulan jeung kalemahan jeung éster lakonan pondok. Nu disadvantage utama nyaéta yén pamaké kudu nyuntik Téstostéron Propionate di minimum unggal poé séjénna sapanjang siklus ka meunang hasil ditangtoskeun. Kaunggulan, kumaha oge, aya kadali gampang tur pencegahan efek samping poténsial. Ogé kusabab aya kirang éster per vial, aya leuwih téstostéron sabenerna per suntik, nu ngahasilkeun hasil hadé. The Propionate éster expands satengah hirup Téstostéron pikeun ngeunaan 4 sarta dinten satengah.

What is the dosage bubuk Téstostéron Phenylpropionate

100mg mun 200mg dua kali tilu kali saminggu

Dimana Test Prop geus dicokot unggal poe kadua na di manteng a unggal poé katilu tetep tingkat sérum getih tetep, Téstostéron Phenyl Propionate bisa dicokot dua kali minggu atanapi unggal dinten kaopat. TPP geus rada lila di lampah na ti Test Propionate.

Kauntungannana badag sejen zat ieu kanyataan yén teu ngakibatkeun nyeri kana situs suntik kawas Test Prop. Meunangkeun eupan balik ti atlit urang kapanggih loba jalma resep ieu Test Prop sabab jalan pisan sarupa tanpa ngarareunah di situs suntik. Kusabab kasadiaan Test Prop janten kawentar di antarana pamaké sarta Téstostéron Phenyl Propionate teu pisan ogé dipikawanoh. Tapi dina teori na dina praktekna Téstostéron Phenyl Propionate nyaéta salaku éféktif jadi Test Propionate kalawan kaunggulan gede dina kasusah administrasi.

Kumaha Téstostéron Phenylpropionate bubuk karya

Dosing informasi nyebutkeun yén dosis rata pikeun lalaki tiasa mana antara 125 na 300 mg dua kali mingguan jeung Ngabuburit unggal lima ka dalapan minggu.

bubuk téstostéron Phenylpropionate (CAS 1255-49-8) némbongkeun hiji satengah hirup pondok, jeung efficacy anu lumangsung kira-kira opat poé.

Pamakéan nandakeun tamba ilaharna ngabalukarkeun paningkatan tingkat dina getih dina waktu ngeunaan sixhours, sarta pangaruh lasts antara tilu jeung opat poé.

bentuk tradisional leuwih tina solusi test suntik kayaning téstostéron enanthate gaduh ongkos release laun.

bubuk téstostéron Phenylpropionate mangrupakeun formulir release gancang téstostéron, ngabalukarkeun greatfluctuations di tingkat hormon anu ngaapresiasi ku bodybuilders pikeun gancang ngaronjatna ukuranana otot jeung kakuatan, tapi downside téh boga gain otot gancang disappears dina sababaraha minggu sanggeus tamba ieu dilanjutkeun.

Salaku hormon, bisa boga dampak dina sababaraha fungsi awak, teu ngan mimilukeun Sistim éndokrin, tapi métabolisme nu. Ogé boga dampak dina kadar kolesterol, anu sagala anabolik stéroid can.

Salaku sapertos eta boga potensi pikeun ngaganggu pangabisa awak ngatur kadar ofgood (HDL - dénsitas luhur Lipoprotein) jeung goréng (LDL - low Density Lipoprotein) kolesterol.

pangeling-eling

Bodybuilders ilahar ngagabungkeun atawa tumpukan ubar babarengan pikeun hasil gancang.

bubuk téstostéron Phenylpropionate dipercaya ku loba bodybuilders kana tumpukan éfisién jeung sanyawaan lianna, utamana phenylpropionate nandrolone pikeun motong siklus.

Sababaraha jaba ngamajukeun pamakéan sababaraha bentuk stéroid pikeun hasil, tapi tanpa pangaweruh nyukupan sarta pamahaman kumaha sabab tiasa dianggo na kumaha eta bisa mangaruhan awak, ieu jadi marga pikeun kabiasaan picilakaeun.

Contona, hiji ramatloka bodybuilding ngajak bubuk Téstostéron Phenylpropionate dua kali mingguan atawa unggal dintenna sejen, jeung dosage dianjurkeun tina antara 300 mgand 3,000 mg saminggu!

Jadi aman. Ngobrol dokter atanapi tukang ubar ngeunaan solusi stéroid injectable na dosage maranéhna dianjurkeun.

Paké common sense na judgment alus lamun datang ka gedung awak sarta pamakéan athletic bubuk Téstostéron Phenylpropionate.

Inget, ubar ieu bisa boga dampak badag dina teu mung éndokrin jeung sistem metabolisme, tapi séjén sistem awak, organ, sarta fungsi.

Téstostéron Phenylpropionate Bubuk (CAS 1255-49-8)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé bisa dikirim kaluar di 3 poé gawé sanggeus mayar.

Téstostéron Phenylpropionate bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.

Teu bubuk Téstostéron Phenylpropionate ngagaduhan efek samping

Sagala ubar boga potensi ngabalukarkeun efek samping. bubuk téstostéron Phenylpropionate ogé ngahasilkeun sababaraha efek samping, utamana lamun lalaki make eta dina dosages of leuwih 350 mg per minggu.

Sababaraha paling umum dina kasus sapertos anu ingetan cai dina otot, ngembangkeun gynecomastia (ngembangkeun payudara di lalaki), sarta efek samping leutik kanaékan suchas dina bulu raray na awak sarta ngembangkeun kulit oily atanapi jerawat.

Sajumlah efek samping nu alatan efek samping estrogenic. Salah sahiji produk tina téstostéron téh éstrogén.

Suplemén na injections bisa ningkatkeun kadar éstrogén di lalaki, nu bisa diterangkeun toweight gain, ingetan cai, sarta gynecomastia nu.

Lamun dipaké salaku dianjurkeun ku dokter a, injections teu ilaharna ngakibatkeun résiko ngarugikeun tina efek samping serius kayaning kasakit cardiovascular.

Sanajan kitu, lalaki ngagunakeun dosis tinggi bubuk Téstostéron Phenylpropionate (atawa alternatif kaasup téstostéron isocaproate, téstostéron asétat, téstostéron decanoate, atawa téstostéron undecanoate) kayaning 400 mg minggu atawa leuwih, bisa serius ngaruksak pangabisa awak pikeun ngatur fungsi nu tangtu, kaasup nu disebut tadi kadar kolesterol.

Ieu bisa ngakibatkeun hiji résiko ngaronjat tina ngamekarkeun aterosklerosis atanapi artéri plak nu meungpeuk arteri jeung nyegah aliran getih ka organ vital kayaning otak sarta jantung.


Kumaha mésér Téstostéron Phenylpropionate bubuk (CAS 1255-49-8) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 1255-49-8 Téstostéron phenylpropionate AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 98% Téstostéron Phenylpropionate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 98% Téstostéron Phenylpropionate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

Téstostéron Phenylpropionate Raw Bubuk Resep

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

1 review pikeun bubuk téstostéron phenylpropionate

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Téstostéron phenylpropionate bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *