AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Melengestrol asetat (2919-66-6)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 1255-49-8. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massal Melengestrol acetate (2919-66-6), dina aturan CGMP sareng sistem kontrol kualitas anu tiasa dilacak.

Panjelasan Produk

Melengestrol asetat (2919-66-6) video


Melengestrol asetat (2919-66-6) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Melengestrol asetat
CAS No.: 2919-66-6
Formula molekular: C25H32O4
Beurat molekul: 396.5
sinonim: MELENGESTROL ACETATE

2919-66-6

UNII-4W5HDS3936

MLS001332590

CHEBI: 34831

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Melengestrol asetat (2919-66-6) Description:

Bubuk Melengestrol acetate (MLGA), dijual dina nami mérek Heifermax sareng MGA antara anu sanésna, mangrupikeun pangobatan progestin anu dianggo dina réproduksi sato, sareng sanyawa progestogen anu digunakeun salaku pakan ternak tambahan pikeun kamekaranana ngamajukeun épék sareng pangurangan estrus (panas) dina heifers. Kritikus nyatakeun yén hormon anu digunakeun salaku promotants kamekaran sapi nyababkeun kanker payudara. (NCI)

Henteu disatujuan pikeun dianggo dina manusa, sareng dianggo salaku kontrasepsi anu tiasa implantable pikeun sato tawanan di zoo sareng pangungsi sanés, sareng ogé dianggo salaku aditif padi pikeun ngamajukeun tumuh sato, tujuan anu dilisensikeun pikeun Amérika Serikat. sareng Kanada.

rujukan:

  • 1, Elks (14 Nopémber 2014). Kamus ubar: Data Kimia: Data Kimia, Struktur sareng Bibliografi. Springer. pp 764–. ISBN 978-1-4757-2085-3.
  • 3, Asa, CS; Porton, IJ (2010). "Bab 34: Kontrasepsi salaku Alat Manajemén pikeun Ngadalikeun Sora Sato". Dina Kleiman, DG; Thompson, KV; Baer, ​​CK (eds.). Mammals Liar dina Captivity: Prinsip sareng Téhnik pikeun Manajemén Zoo (2nd ed.). Chicago, IL: Universitas Chicago Pencét. pp 469–482. ISBN 9780226440118. Disalin 17 Maret 2016.
  • 4Jack F. Kay (26 Nopémber 2009). Nganalisa pikeun Zat Hormonal dina Sato Ngahasilkeun Makanan. Royal Society of Kimia. p. 139. ISBN 978-0-85404-198-5. Disalin 27 Mei 2012.
  • 5, Illingworth DV, Elsner C, De Groot K, Flickinger GL, Mikhail G (Pebruari 1977). "Reséptor progesteron khusus tina cytosol myometrial ti monyét rhesus". J. Steroid Biochem. 8 (2): 157-60. doi: 10.1016 / 0022-4731 (77) 90040-1. PMID 405534.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk