Pangalusna Téstostéron Propionate (test pp) pabrik bubuk Produsén
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

Téstostéron propionate bubuk

rating: SKU: 57-85-2-1. Kategori:

AASraw nyaéta produsén profésional bubuk Téstostéron Propionate nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

 

Téstostéron Propionate bubuk video

 

 


 

Téstostéron atah propionate bubuk Karakter dasar

Ngaran Produk: Téstostéron propionate bubuk
Nomer CAS: 57-85-2
Formula molekular: C22H32O3
Beurat molekul: 344.5 g / mol
Ngalembereh Point: 118-123 ° C
warna: Bubuk kristalin bodas
Temp neundeun: Simpen dina 8 ° C-20 ° C, ngajaga tina Uap sareng cahaya

 


Téstostéron Propionate Bubuk

Téstostéron bubuk Propionate, ilaharna disebut "Test P bubuk".

Téstostéron Propionate Bubuk mangrupikeun salah sahiji produk téstostéron anu pangheulana sareng laris di dunya. Éta meunang ngaranna tina separation gancang propionate na. Pangaruh téstostéron propionate kalawan téstostéron séjén, 48 jam tapi pondok satengah hirup putusan kudu make eta remen, paling atlit pikeun ngajaga stabilitas suntik konsentrasi ubar getih sakali unggal hiji poé bakal.

Aya laporan yén Téstostéron Asam propionat langkung efektif ti tipe séjén téstostéron, tapi aya saeutik bédana, sarta aya sababaraha pamaké jangka panjang téstostéron anu nyebutkeun yén ingetan cai propionate téh torek ti spésiés séjén.

Téstostéron propionate bubuk salaku hormon basajan tapi pohara efektif, angka nu gede ngarupakeun atlit anu ngagunakeun, tapi sababaraha urang kusabab propionate teuing sénsitip sarta perasaan unwell, masalah ieu bisa direngsekeun ku ngaganti ka ubar lianna.

Téstostéron Propionate nyaéta hormon téstostéron murni. Sanaos sintétik éta mangrupikeun réplika anu sampurna tina téstostéron androgen jalu primér anu diproduksi sacara alami. Sacara desain, hormon napel kana éster Propionate (asam propionat), éster leutik/pondok anu ngamungkinkeun waktu sékrési hormon dikontrol. Tanpa éster, hormon bakal bubar sareng ngabubarkeun gancang saatos administrasi. Ku ngalampirkeun éster, ieu promotes release dikawasa tur ngamungkinkeun individu pikeun nyuntik hormon kirang sering. Sakali Téstostéron Propionate geus nyuntik, éster lalaunan mimiti coplokkeun tina hormon. Salaku éster dipisahkeun téstostéron hormon mimiti ngaleupaskeun kana getih. Satengah-umur Téstostéron Propionate kira-kira dua poé, nu substansi leuwih panjang batan téstostéron bébas éster, nu mawa satengah hirup saeutik kirang ti 24 jam.

Luar tina enhancement kinerja, Téstostéron Propionate geus kapanggih sababaraha kagunaan terapi. Téstostéron Propionate geus kapanggih titik séjén tina pamakéan metot leuwih taun di nyampurkeun isu menopausal, mastitis hampru kronis, lactation kaleuleuwihan sarta endometriosis. Ieu pikeun jumlah santun waktu téstostéron paling ilahar dipake keur pengobatan médis awéwé, tapi geus sakitu legana geus dihapus tina persetujuan FDA AS di penderita awéwé. Ieu masih disatujuan pikeun pamakéan jalu di AS tapi bakal kapanggih dina bunderan ubar leuwih umum di bagian séjén dunya. Sanajan kitu, Cypionate na Enanthate tetep bentuk ngadominasi sakuliah dunya ninggalkeun Propionate jadi utamana dipaké dina bunderan kinerja.

 

Téstostéron Propionate bubuk Mangpaat

Mangpaat sareng épék Testosteron Propionate sami sareng anu anjeun pikahoyong ku sadaya bentuk téstostéron, kalayan pilihan éster utamina turun kana kasadiaan sareng satengah hirup anu dipikahoyong sareng sabaraha sering anjeun nyéépkeun suntikan.

Ieu dina gilirannana relates to kumaha stabil anjeun bisa ngajaga tingkat getih anjeun tina stéroid, sarta Téstostéron Prop hadir kalawan sababaraha kaunggulan dina hal ieu kusabab suntik leuwih sering anjeun bakal ngagunakeun (kusabab hirup satengah pondok éster ieu) mastikeun yén getih anjeun. tingkat dijaga ka tingkat paling optimal.

Hatur nuhun kana aktivitas anabolik na alus teuing, Téstostéron Propionate hadir kalawan loba mangpaat anu naekeun duanana kinerja sarta hasil. Ieu kalebet daérah anu paling penting dina prosés anabolik dina awak:

 

  • Ningkatkeun sintésis protéin - Ieu masihan anjeun paningkatan anu ageung dina pamulihan sareng kamekaran jaringan otot, sabab prosés ieu kumaha protéin diwangun ku sél. Langkung éfisién sintésis protéin, langkung gancang otot anjeun pulih tina latihan anu sengit sareng langkung gancang ototna dibenerkeun sareng digedékeun.
  • Ningkatkeun ingetan nitrogén - Ieu mangrupikeun prosés kritis pikeun ngajaga awak anjeun dina kaayaan anabolik pangsaéna. Nalika nitrogén jadi imbalanced, awak bisa digolongkeun kana kaayaan katabolik dimana anjeun mimiti leungit otot; Ieu kudu dihindari dina sagala waragad jeung nahan nitrogén ensures yén kaluaran nitrogén anjeun leuwih handap asupan Anjeun nitrogén - ieu téh kaayaan perdana pikeun tumuwuh otot. Langkung saé nitrogén saimbang, langkung gancang otot pulih sareng langkung gancang aranjeunna tumbuh.
  • Ningkatkeun sél getih beureum - Langkung seueur oksigén sareng zat gizi dugi ka otot kalayan aliran getih anu langkung ageung sami sareng ningkat daya tahan otot supados anjeun tiasa latihan langkung keras sareng langkung lami. Pamulihan ogé ditingkatkeun ku jumlah sél getih beureum anu langkung ageung.
  • Ningkatkeun hormon pertumbuhan insulin (IGF-1) - Hormon anabolik ieu penting pisan pikeun seueur aspék tujuan binaraga anjeun: éta aub dina gain massa, daya tahan, ngaduruk gajih sareng ogé ningkatkeun sintésis protéin anu sacara langsung nyumbang kana recovery ngaliwatan perbaikan otot. tisu.
  • Ngurangan hormon setrés - Khususna téstostéron ngahambat glukokortikoid. Sanaos ieu mangrupikeun hormon penting dina sababaraha cara sapertos pikeun merangan peradangan, aranjeunna ogé tiasa ngamajukeun kaleungitan otot sareng gain gajih.

 

Téstostéron Propionate bubuk Dosage

  • Pemula, Panengah, sareng Advanced Testosteron Propionate Dosage

Nyandak 50mg ka 100mg unggal dinten atanapi unggal dua dinten mangrupikeun strategi dosing umum pikeun téstostéron propionat.

Pamaké panengah jeung canggih bisa nempo ngagunakeun téstostéron propionate pikeun leuwih ti 8 minggu sarta nepi ka 12 minggu, kalawan injections poean 50mg mun 100mg bari stacking éster ieu kalawan stéroid anabolik séjén, atawa 100-200mg lamun ngagunakeun éster ieu dina siklus téstostéron wungkul. .

 

  • Awéwé Téstostéron Propionate Dosage

Téstostéron Propionate mangrupakeun hormon androgén jalu kuat jadi teu mindeng dipaké ku bikang alatan efek samping drastis nu bisa lumangsung. Sanajan kitu kaluar tina sakabéh éster téstostéron, lamun bikang ngagunakeun hiji éta Téstostéron Propionate alatan clearance gancang na tina awak tapi ngan dina dosis pisan low ngeunaan 25mg mingguan pikeun henteu leuwih ti 8 minggu maksimum.

 

Téstostéron Propionate bubuk Siklus

  • Pemula Téstostéron Propionate Daur

Pamaké pemula anu nyandak éster ieu nyalira dina siklus 8 minggu dina 100mg unggal dinten 2 mangrupikeun siklus anu disarankeun. A siklus pemula maksimum 500mg mingguan pikeun siklus 10 minggu nyadiakeun bubuka alus keur pamaké stéroid anyar kalawan kasaimbangan antara hasil jeung efek samping.

 

  • Panengah Téstostéron Propionate Daur

A 10 siklus minggu oge cocog pikeun pamaké panengah tapi ilaharna di tingkat ieu Téstostéron Propionate bakal tumpuk jeung sanyawa séjén kawas Deca-Durabolin na Dianabol.

500mg mingguan Téstostéron Propionate, kalawan Dianabol di 25mg poean pikeun 10 minggu jeung Deca pikeun opat minggu kahiji ngan di 400mg mingguan mangrupa siklus panengah éféktif.

 

  • Canggih Téstostéron Propionate Daur

Pamaké canggih leuwih gampang ngagunakeun Téstostéron Propionate salaku sanyawa rojongan hormon pikeun ngaganti suprési téstostéron alam bari maké stéroid leuwih kuat. Siklus ieu ngagunakeun Tren Acetate anu pohara kuat salaku sanyawa anabolik primér dina 400mg mingguan sareng Téstostéron Propionate pikeun ngagantian téstostéron dina 100mg mingguan.

 

Téstostéron Propionate injectable resep

Téstostéron Propionate 100mg/ml @ 100ml resep masak:

10 gram Téstostéron propionat bubuk (7.5ml)

2ml BA (2%)

20ml BB (20%)

70.5ml Minyak

 

Téstostéron Propionate 150mg/ml @ 100ml resep masak:

15 gram Téstostéron propionat bubuk (11.25mL)

2mL BA (2%)

30mL BB (30%)

Minyak 56.75 ml

 

Téstostéron Propionate 200mg/ml @ 100ml resep masak:

20 gram Téstostéron propionat bubuk (15mL)

2mL BA (2%)

20mL BB (20%)

50.4 ml EO

Minyak 12.6 ml

 

meuli téstostéron Propionate bubuk

Aya seueur panyadia téstostéron propionat anu sayogi online sareng di toko fisik di sakumna dunya. Nanging, anjeun kedah ati-ati pisan upami anjeun kedah kéngingkeun ubar anu kualitas luhur anu bakal ngajamin hasil kualitas anjeun dina ahir siklus anjeun. Henteu unggal produsén téstostéron propionat anu anjeun mendakan online asli, aya anu ngan ukur aya pikeun milarian artos, sareng aranjeunna henteu paduli kana hasil anu anjeun pikahoyong saatos nyandak dosis anjeun. Sateuacan anjeun meuli téstostéron

Kami mangrupikeun panyadia sareng produsén propionat téstostéron di daérah éta. Situs wéb kami ramah-pamaké, ku kituna anjeun tiasa sacara gampil ngadamel pesenan nganggo smartphone, tablet, atanapi desktop anjeun tina kanyamanan bumi atanapi kantor anjeun. Kami salawasna mastikeun yén kami nganteurkeun sadaya produk dina waktos anu paling pondok. Anjeun bisa meuli bubuk téstostéron propionate di bulk atawa ngan cukup pikeun bulking Anjeun atawa siklus motong. Émut, kumaha gampangna anjeun tiasa nampi ubar, entong ngamimitian nyandak éta tanpa bimbingan dokter anjeun.

 

rujukan

[1] Rastrelli, G.; Reisman, Y.; Ferri, S.; Prontera, O.; Sforza, A.; Maggi, M.; Corona, G. (2019). "Terapi Ngaganti Téstostéron". Pangobatan séksual. kaca 79–93. Doi: 10.1007/978-981-13-1226-7_8. ISBN 978-981-13-1225-0.

[2] Eberhard Nieschlag; Hermann M. Behre; Susan Nieschlag (26 Juli 2012). Téstostéron: Peta, Kakurangan, Substitusi. Cambridge Universitas Pencét. kaca 9, 315–. ISBN 978-1-107-01290-5.

[3] Kenneth L. Becker (2001). Prinsip sareng Praktek Éndokrinologi sareng Métabolisme. Lippincott Williams & Wilkins. pp 1185, 1187. ISBN 978-0-7817-1750-2.

[4] Anita H. Payne; Matthew P. Hardy (28 Oktober 2007). Sél Leydig dina Kaséhatan sareng Panyakit. Springer Élmu & Media Usaha. kaca 423–. ISBN 978-1-59745-453-7.

[5] Kicman AT (2008). "Farmakologi stéroid anabolik". Br. J. Farmakol. 154 (3): 502–21. doi: 10.1038/bjp.2008.165. PMC 2439524. PMID 18500378.