Pangalusna Téstostéron Sustanon 250 pabrik pabrik bubuk
AASraw mangrupikeun produsén profésional bubuk stéroid anabolik kalayan pangiriman anu aman!

bubuk téstostéron Sustanon 250

rating: Kategori:

AASraw teh produsén profésional bubuk Téstostéron Sustanon 250 nu boga lab bebas jeung pabrik badag salaku rojongan, sadaya produksi bakal dilumangsungkeun dina pangaturan CGMP sarta sistem kontrol kualitas trackable. Sistem suplai stabil, pesenan ritel sareng borongan tiasa ditampi.

Quote Gancang

Panjelasan Produk

atah téstostéron Sustanon 250 bubuk Aksara Dasar

Ngaran Produk: Téstostéron Sustanon 250 bubuk, sust 250 bubuk, sust250 bubuk
CAS: /
Formula molekular: C104H152O12
Beurat molekul: 1594.3
Ngalembereh Point: 153-157 ° C
Assay: 98% mnt (HPLC)
Temp neundeun: Cool Tempat garing
warna: bubuk bodas

 

téstostéron Sustanon 250 bubuk Pedaran

bubuk téstostéron Sustanon 250 mangrupakeun ubar kombinasi muncul dina stéroid anabolik androgens (AAS), nu ngandung opat téstostéron éster (téstostéron propionate, téstostéron phenylpropionate, téstostéron isocaproate na téstostéron decanoate). Téstostéron Sustanon 250 bubuk nyaéta hormon séks jalu nu ngamajukeun ngembangkeun ciri lalaki, kaasup tumuwuhna bulu (beungeut & awak), ngajadikeun sora lalaki deepen, ngembangkeun otot jeung ngembangkeun alat kelamin jalu. Ieu salah sahiji produk Téstostéron populér sadia kiwari, geus loba dipaké di bodybuilding komunitas sarta wewengkon ubar.

 

Téstostéron Sustanon 250 bubuk Aplikasi:

Téstostéron Sustanon 250 bubuk gawé di lalaki dewasa pikeun ngagantian téstostéron pikeun ngubaran sagala rupa masalah kaséhatan disababkeun ku kurangna téstostéron (hypogonadism jalu). kaasup peluh, infertility, drive kelamin low, tiredness, moods depressive sarta leungitna tulang disababkeun ku tingkat hormon low. Éta ogé ngagaduhan fungsi dina kulit, otot, rorongkong, ginjal, ati, sungsum tulang sareng sistem saraf pusat, anu mangrupikeun stéroid populér pikeun atlit, tiasa dianggo pikeun naekeun kakuatan otot sareng ningkatkeun kinerja. bubuk téstostéron Sustanon 250 ogé bisa dianggo salaku terapi supportive pikeun transsexuals bikang-to-jalu.

 

Pemanasan dina bubuk Téstostéron Sustanon 250

Téstostéron Sustanon 250 bubuk bisa ngabalukarkeun sababaraha éfék samping kawas sakabeh ubar, tapi teu everybody meunang aranjeunna, kaasup:

Pikeun lalaki dewasa:
*Jarawat;

*kembung;

* Seueul;

* Nyeri otot;

* Ngaronjat beurat

* Gatal (pruritus);

* Gangguan éjakulasi;

* enlargement of breasts;

* Parobahan kahayang seksual;

* Feminisasi (gynaecomastia);

* Parobahan dina tés fungsi ati;

* Darah tinggi (hipertensi);

* Depresi, gugup, parobahan mood;

* suprési produksi téstostéron alam;

* Parobahan kadar kolesterol (parobahan dina métabolisme lipid);

Pikeun Barudak sareng rumaja:
* Pangwangunan seksual mimiti;

* Watesan pertumbuhan (jangkungna awak kawates);

* Frekuensi ningkat ereksi;

* Pembesaran sirit;

Mangga wartosan dokter Anjeun atawa tukang ubar atawa lamun meunang sagala efek samping tina Téstostéron Sustanon 250 bubuk sanajan sababaraha efek samping mungkin teu didaptarkeun di luhur, anjeun kudu salawasna meunang saran ti aranjeunna sateuacan Anjeun meuli eta online atanapi sejenna, nu bisa nyingkahan sababaraha épék ngarugikeun nalika anjeun ngagunakeun éta. Sarta ulah ngaleuwihan dosage sarta panjang siklus sakumaha dokter Anjeun prescribed.

 

FAQ Dina Téstostéron Sustanon 250 bubuk

1. Naha Sustanon 250 sami sareng téstostéron?
Téstostéron Sustanon 250 bubuk ngandung 4 éster béda tina téstostéron, bakal ngahidrolisis kana hormon téstostéron alam nalika aranjeunna asupkeun sirkulasi umum.

2. Naon mangpaat bubuk Téstostéron Sustanon 250?
Téstostéron bubuk Sustanon 250 bisa ngaronjatkeun tingkat téstostéron di lalaki sawawa tur mantuan ngaronjatkeun rupa masalah kaséhatan kaasup peluh, infertility, drive kelamin low, tiredness, sarta depresi.

3. Kumaha ngagunakeun Téstostéron Sustanon 250 bubuk
Anjeun kedah nuturkeun dosis sakumaha preciribes dokter atanapi perawat anjeun, sanés administrasi nyalira.

4.Sabaraha lami teu téstostéron Sustanon 250 bubuk nyandak digawekeun?
Butuh 24-48 h (tmax) pikeun ngahontal tingkat peal kira-kira 70nmol / l (Cmax) saatos bubuk Téstostéron Sustanon 250 dikaluarkeun.

5. Naha Téstostéron Sustanon 250 ngabahayakeun?
Téstostéron Sustanon 250 ngan teu cocog pikeun jalma anu alergi kana kacang atawa kécap.

6. Sabaraha Téstostéron Sustanon 250 kedah abdi nyandak hiji minggu?
Sababaraha nasihat profésional ngeunaan Téstostéron Sustanon 250 siklus dosage bisa nepi ka 1500 mg per minggu.

7. Dupi abdi tiasa nyandak Sustanon 250 nyalira?
Ulah nyiksa Téstostéron Sustanon 250 bubuk nyalira atanapi nganggo séjén stéroid androgenic anabolik babarengan, éta bisa ngabalukarkeun sababaraha resiko kaséhatan serius.

8. Dimana anjeun nyuntik Sustanon 250?
Anjeun tiasa nyandak suntikan Sustanon 250 dina pingping luar hareup (sababaraha cm kaluar tina garis tengah imajinér tina pingping sareng satengahna antara hip sareng tuur).

9. Sabaraha lami kanggo Téstostéron Sustanon ngamimitian damel?
Bakal butuh 3 ~ 6weeks pikeun éfék minat seksual, bisa merlukeun nepi ka 6 bulan pikeun parobahan erections / éjakulasi, bakal pangaruh kualitas hirup manifest kalawan 3 ~ 4weeks, malah butuh leuwih lila pikeun nepi kauntungan maksimum.

 

Kumaha nyimpen bubuk Sustanon 250

Anjeun kedah tetep neundeun bubuk Sustanon 250 leres sakumaha metodeu di handap ieu saatos pesenan ti dijual online atanapi dimana waé.

*Simpen dina suhu 30°C
* Ulah Kulkas

* Jaga tina Cahaya

* Waktu rak nyaéta 3 Taun.

Ulah nempatkeun bubuk Sustanon 250 bisa ditempo atawa ngahontal keur barudak, sarta ulah buang bubuk Sustanon 250 via wastewater atawa runtah rumah tangga, éta bakal ngabantu ngajaga lingkungan alam.

Téstostéron Sustanon 250 bubuk Resep

Punten ngahubungi palayanan palanggan penjualan kami ngalangkungan obrolan online atanapi email, bakal ngabagi resep produk anu anjeun peryogikeun pikeun dipandu salaku rujukan.


Dimana mésér bubuk Sustanon 250 online

Sustanon 250 mangrupakeun populér tina hiji bubuk stéroid muncul dina androgens anabolik stéroid (AAS) industri, harga gelombang di pabrik béda, supplier, produsén dina panempoan prosés produksi béda, upami anjeun hoyong mésér kualitas luhur Sustanon 250 di Cina, mangga ngahubungan kami, AASraw nyaéta produsén raws farmasi ngarah dunya, sadaya sanyawa anu mastikeun dihasilkeun sakumaha per guideline cGMP, kualitas 100% bisa dijamin.


Rujukan :
1. Neshkov NS, Kukurekin IuV”Pangalaman dina pamakéan sustanon-250, ubar hormonal jeung aksi nyangsang, dina praktekna sexological”, Vrach Delo. 1972 Agustus;8:124-7. PMID: 5073159

2. Allouh MZ, Jarrar AA, Asfour HA, Said RS, Shaqoura EI "Sustanon induces hypertrophy dosis-bebas jeung proliferasi sél satelit dina serat oksidatif slow otot rangka avian" Histol Histopathol. 2017 Nov;32 (11): 1151-1159. doi: 10.14670 / HH-11-871. Epub 2017 Jan 19. PMID: 28101875

3. Allouh MZ, Aldirawi MH. "Pangaruh sustanon dina distribusi sél satelit sareng morfologi serat otot rangka nalika maturasi" Pak J Biol Sci. 2012 Mar 1;15 (5): 215-23. doi: 10.3923/pjbs.2012.215.223.PMID: 24199455

4. Nolan LA, Levy A. "Balukar téstostéron jeung éstrogén on gonadectomised tur gembleng jalu beurit anterior hipofisis aktivitas mitotic na apoptotic" J Endokrinol. 2006 Mar;188(3):387-96. doi: 10.1677/joe.1.06508. PMID: 16522719

5. Alrabadi N, Jarrah MI, Alzoubi KH. "Infark miokard akut sareng shock kardiogenik dina dokter ngora anu aktip sacara fisik sakaligus nganggo sustanon stéroid anabolik: laporan kasus." Biomed Rep. 2020 Sep;13(3):14. doi: 10.3892/br.2020.1321. Epub 2020 Jun 26. PMID: 32765853

6. Khurshid SJ, Riaz M, Ahmed S. "Saderhana, épisién sareng sakaligus tina stéroid anabolik dina cikiih manusa." J Pak Med Assoc. 1992 Séptémber;42(9):216-8. PMID: 1433807.