AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk téstostéron Sustanon 250

rating:
2.67 kaluar 5 dumasarkeun kana 3 ratings customer
kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Téstostéron Sustanon 250, dina Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

suppliers bubuk téstostéron Sustanon 250 nyaéta téstostéron adun populér (campuran) jeung anu tanpa sual nu pang populerna jeung ogé dipikawanoh adun kungsi dijieun (3: 6: 6: 10).

Panjelasan Produk

Téstostéron Sustanon 250 bubuk video


bubuk téstostéron Sustanon 250 dasar Aksara

ngaran: bubuk téstostéron Sustanon 250
CAS:
Formula molekular:
Beurat molekul:
Ngalembereh Point: 33-40 ℃
Temp neundeun: RT
warna: bubuk kristal bodas


pamakéan bubuk téstostéron Sustanon 250 dina siklus stéroid

ngaran

bubuk téstostéron Sustanon 250 disebut oge Sust, Testo Sust, Sust 250, Testo adun.

Téstostéron Sustanon 250 bubuk Dianggo

dosing Sustanon salila siklus stéroid kedah umum dibagi sahenteuna dua injections per minggu, sarta leuwih preferably sahanteuna tilu.

(1) 250 mg per minggu
Ieu dosis pisan low sarta biasa biasana dipaké pikeun ngubaran jalma nalangsara tingkat téstostéron low. Keur kalolobaan urang anu gaduh tingkat téstostéron normal atawa luhur aya moal jadi loba parobahan ditingali. Masalah sareng tingkat dosage nyaéta yén nagara éta bakal Cicing turun produksi alami téstostéron tanpa ngabogaan mangpaat dawam siklus stéroid normal.
(2) 500 mg per minggu
Mun rék saksi hasilna alus lajeng ieu teh tingkat dosis minimum. Hasil dosis ieu hasil siklus mimiti alus tur ilaharna aya produk suplemén anu diperlukeun pikeun ngadalikeun kadar éstrogén. Eta kitu, sasaena dina loba kasus nu Resort ka produk kontrol éstrogén.
(3) 750 mg per minggu
tingkat ieu hasil dosage di leuwih noticeable parobahan alesan atra tapi dosis ieu merlukeun anjeun nyandak produk ngadalikeun tingkat éstrogén. Mun kadar éstrogén nu dikawasa lajeng efek samping pisan kirang.
(4) 1,000 mg per minggu
Ieu dosis loba nu leuwih luhur tur loba desirable pikeun pamaké tingkat canggih tur tengah. Sababaraha pamaké condong make dosis loba nu leuwih luhur ti kitu, kumaha oge, henteu diperlukeun iwal mun ngarasa yen hasil geus jadi statis.

Dinyana kana bubuk Téstostéron Sustanon 250

Sustanon boga efek aromatizing beurat kituna efek samping utama bakal yén téstostéron bakal dirobah jadi éstrogén. kanaékan tingkat éstrogén ieu bakal ngakibatkeun masalah kawas ngembangkeun payudara diantara lalaki na ingetan cai éksténsif. Hal ieu bisa ngabalukarkeun tekanan getih luhur.

parentah salajengna

bubuk téstostéron Sustanon 250 dasarna téstostéron dilayanan dina plat béda, éta pisan populer di kalangan bodybuilders. Eta asalna dimekarkeun pikeun HRT, dimana hal ieu ngamungkinkeun keur gaduh ngan hiji suntikan per bulan. Sanajan kitu, ku paménta tinggi nu bodybuilders gaduh pikeun tingkat terus luhur téstostéron dina aliran getih, benefit hébat ieu mana unnoticed lantaran nyuntik bubuk Téstostéron Sustanon 250 sakali per minggu.
Kusabab eta mangrupakeun stéroid dumasar téstostéron, efek samping estrogenic tiasa nonjol, sarta ingetan cai bisa lumangsung. Lantaran kitu, éta anu lolobana dipaké salaku kaluar-musim sabab bakal masihan puffy mass.bulking Aas mangsa
Téstostéron Sustanon 250 bubuk biasa lolobana kauntungan sarta efek samping tina téstostéron. Ku alatan éta, lamun bodybuilder ngabogaan pangalaman jeung téstostéron, bubuk Téstostéron Sustanon 250 kedah hiji ngagunakeun stéroid gampang.

bubuk téstostéron téstostéron Sustanon 250 Raw

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Téstostéron Sustanon 250 bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Téstostéron Sustanon 250 ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Téstostéron téstostéron Sustanon 250 Raw bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

bubuk téstostéron Sustanon 250 pikeun bodybuilding: Rahasia 18 anjeun kudu nyaho !!!