AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

bubuk Undecanoate téstostéron

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 5949-44-0. kategori: ,

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa bubuk Undecanoate Téstostéron (5949-44-0), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Téstostéron bubuk undecanoate video


Atah Téstostéron bubuk undecanoate Karakter dasar

ngaran: téstostéron Undecanoate
CAS: 5949-44-0
Formula molekular: C30H48O3
Beurat molekul: 456.7
Ngalembereh Point: 59-61 ℃
Temp neundeun: 2-8 ℃
warna: Bodas atawa mareuman bubuk kristalin bodas


Atah Téstostéron pamakéan bubuk undecanoate dina siklus stéroid

Atah Téstostéron Ngaran bubuk undecanoate

Téstostéron Undecanoate (CAS 5949-44-0) disebut ku Testo U, Test U, TU, Andriol, jsb

Atah Téstostéron undecanoate bubuk Dianggo

Jalu leuwih 18 taun umur: dosis The dianjurkeun tina téstostéron undecanoate nyaeta 750 mg (3 ml) intramuscularly; dituturkeun ku 750 mg (3 ml) intramuscularly sanggeus minggu 4, teras 750 mg (3 ml) intramuscularly unggal 10 minggu saterusna.

Dinyana dina Téstostéron Undecanoate

Téstostéron Undecanoate bisa ngabalukarkeun masalah lung serius disebut pulmonal microembolism minyak (POME) ogé réaksi alérgi serius sanggeus narima suntik teh.

Atah Téstostéron bubuk undecanoate parentah Salajengna

Téstostéron undecanoate (40 mg poéan pikeun 3 bulan) nyata ngaronjat laju jangkungna sarta velocities massa bébas gajih-sanggeus 6 bulan tapi teu kakuatan otot, ketahanan atawa total pengeluaran énergi sapopoé.

Téstostéron Undecanoate Raw Bubuk (CAS 5949-44-0)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Téstostéron Undecanoate Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér bubuk Undecanoate Téstostéron (CAS 5949-44-0) ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

KoA 5949-44-0 Téstostéron Undecanoate AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Undecanoate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

AASraw nyadiakeun purity 99% Téstostéron Undecanoate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan injuection.

resep

Téstostéron Undecanoate Raw Bubuk Resep:

Pikeun panalungtikan urang Representitive Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun

Rujukan & citations produk

Téstostéron bubuk Undecanoate pikeun bodybuilding

1 review pikeun bubuk Undecanoate téstostéron

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Téstostéron bubuk Undecanoate nyaeta genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *