AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Estradiol dipropisiat (113-38-2)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 113-38-2. Kategori:

AASraw mangrupikeun sintésis sareng kamampuan produksi tina gram pikeun raraga massa Estradiol dipropionat (113-38-2), dina régulasi CGMP sareng sistem kontrol kualitas lacak.

Panjelasan Produk

Estradiol dipropionat (113-38-2) video


Estradiol dipropionat (113-38-2) Specification:

Struktur kimia: Ngaran Produk: Estradiol dipropisiat
CAS No.: 113-38-2
Formula molekular: C24H32O4
Beurat molekul: 384.5
sinonim: estradiol dipropionat

113-38-2

Agofollin

Akrofolline

Diovocyclin

Diprostron

Estroici

neundeun: Garing, poek
Dokumén (COA & HPLC jsb): kasadia

Estradiol dipropionat (113-38-2) Description:

Bubuk Estradiol dipropionate (EDP), dijual dina nami mérek Agofollin, Di-Ovocyclin, sareng Progynon DP antara sanésna, mangrupikeun pangobatan éstrogen anu parantos dianggo dina terapi hormon pikeun gejala ménopausal sareng tingkat éstrogenik di awewe sareng dina pengobatan gynecological gangguan. Éta ogé geus dipaké dina terapi hormon feminis pikeun awéwé transgender sareng dina perawatan kanker prostat di lalaki.

Salaku utami, paling kuat éstrogen hormon anu dikaluarkeun ku ovarium, estradiol meungkeut sareng ngaktifkeun reséptor nuklir khusus. Agén ieu nunjukkeun sipat anabolik sareng metabolik hampang, sareng ningkatkeun koagulabilitas getih. (NCI04)

rujukan:

  • 1, Kuhl H (2005). "Farmakologi estrogen sareng progestogen: pangaruh tina rute administrasi anu béda" (PDF). Climacteric. 8 Suplai 1: 3-63. doi: 10.1080 / 13697130500148875. PMID 16112947.
  • 2, Düsterberg B, Nishino Y (Désémber 1982). "Fitur Farmakokinetik sareng farmakologis oestradiol valerate". Maturitas. 4 (4): 315–24. doi: 10.1016 / 0378-5122 (82) 90064-0. PMID 7169965.
  • 3, Stanczyk, Oray Z .; Panahan, David F .; Bhavnani, Bhagu R. (2013). "Ethinyl estradiol sareng 17β-estradiol dina gabungan kontrasepsi oral: pharmacokinetics, pharmacodynamics and assessment risk". Kontrasepsi. 87 (6): 706-727.
  • 4, Nestorović N, Trifunović S, Manojlović-Stojanoski M, Jarić I, Ristić N, Filipović B, Šošić-Jurjević B, Milošević V. Soy Phytoestrogens Aja Pinuh ngabalikeun Parobihan dina Sél Ratrasi Pituitari: Unbiased Ster Anat Rec (Hoboken). 2018 Mar 23. doi: 10.1002 / ar.23809. [Epub payun citak] PubMed PMID: 29569839.
  • 5, Ristic N, Ajdzanovic V, Manojlovic-Stojanoski M, Maliković J, Uscebrka G, Markovic Z, Milosevic V. Balukar tina Estradiol dina Parameter Sejarah jeung Kamampuhan Téknik Mammotrophs Pituitary di Muradadé Ovariectomized. Sél J. 2017 Oct; 19 (3): 461-468. doi: 10.22074 / cellj.2017.4334. Epub 2017 Aug 19. PubMed PMID: 28836408; PubMed Tengah PMCID: PMC5570411.ate. C25H34O3 = 382.5. CAS - 15140-27-9.

PRECAUTION AND DISCLAIMER:

Bahan Ieu Dijual Kanggo Anggo Panaliti Hungkul. Sarat Kaayaan Larapkeun. Henteu Kanggo Konsumsi Manusa, atanapi Kedokteran, Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi Kangge Bumi.


KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk