AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 54965-24-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk (54965-24-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

Panjelasan Produk

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) video bubuk


Tamoxifen Citrate (Nolvadex) Karakter dasar bubuk

ngaran: Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk
CAS: 54965-24-1
Formula molekular: C32H37NO8
Beurat molekul: 563.64
Ngalembereh Point: 140-144 ℃
Temp neundeun: RT
warna: bubuk bodas


Tamoxifen Citrate (Nolvadex) pamakéan bubuk di siklus stéroid

Ngaran bubuk Tamoxifen Citrate

bubuk Tamoxifen Citrate ogé nyaho sakumaha bubuk Nolvadex (CAS 54965-24-1).

Tamoxifen Citrate powderUsage

(1) dawam dosis sawawa pikeun kanker payudara:
Pikeun pengobatan kanker payudara métastatik di awéwé jeung lalaki:
20 mun 40 mg oral dosages gede ti 20 mg kudu dibikeun dina dosis dibagi (isuk jeung sore).
Pikeun pengobatan awéwé kalayan Ductal carcinoma di Situ, di handap bedah payudara sarta radiasi:
20 mg oral poéan pikeun 5 taun.
Pikeun ngurangan incidence tina kanker payudara di awéwé di resiko tinggi pikeun kanker payudara:
20 mg oral poéan pikeun 5 taun.

(2) dawam dosis sawawa pikeun kanker payudara - Adjuvant:
Pikeun pengobatan kanker payudara titik-positip di awéwé postmenopausal handap total mastectomy atanapi mastectomy ségméntal, dissection axillary, sarta irradiation payudara:
10 mg oral 2 mun 3 kali sapoé salila 5 taun.

(3) dawam sawawa dosis keur kanker payudara - Palliative:
10 mun 20 mg oral dua kali sapoé
A respon mangpaatna bisa jadi dibuktikeun keur sababaraha bulan sanggeus inisiasi terapi.

(4) dosis murangkalih dawam pikeun McCune-Albright Sindrom:
Keur dipake dina 2 umur katresna ka 10 taun kalayan McCune-Albright Sindrom na pubertas precocious:
20 mg sakali sapoé. Durasi pengobatan nyaéta nepi ka 12 bulan.

(5) dawam murangkalih dosis keur Precocious pubertas:
Keur dipake dina 2 umur katresna ka 10 taun kalayan McCune-Albright Sindrom na pubertas precocious:
20 mg sakali sapoé. Durasi pengobatan nyaéta nepi ka 12 bulan.

Lamun anjeun nuju loading up on stéroid anabolik, awak geus conditioned nempatkeun kaluar produksi miboga androgens atanapi hormon jalu, utamana téstostéron. Pikeun offset kurangna ieu androgens, awak boosts produksi miboga éstrogén.

Narikna, spike ieu dadakan di tingkat éstrogén promotes a langkung ti biasa sékrési Glikoprotéin disebut sex hormon-mengikat globulins atanapi SHGB urang. Sakumaha ngaranna maranéhanana ngakibatkeun, meungkeut SHGB pikeun hormon séks bébas di sistem jeung transformasi kana éstrogén, dipping tingkat téstostéron malah leuwih. Upami ieu henteu dibereskeun leres, awak ahirna pangalaman hiji saimbangna hormonal.

Dinyana kana bubuk Nolvadex

penderita kanker payudara Tamoxifen-diperlakukeun némbongkeun bukti ngurangan kognisi, éfék samping utama tamoxifen, sarta skor memori semantik. Sanajan impairment memori dina penderita diperlakukeun kalayan tamoxifen éta kirang parna dibandingkeun jeung pamadegan diperlakukeun kalayan anast-rozole (hiji inhibitor aromatase) .A angka signifikan pasien kanker payudara tamoxifen-diperlakukeun ngalaman réduksi tina libido.

parentah salajengna

A laporan dina bulan Séptember 2009 ti Kaséhatan and Services Asasi Manusa 'Badan Panalungtikan sarta Quality Podomoro nunjukkeun yen tamoxifen, raloxifene, sarta tibolone dipaké pikeun ngubaran kanker payudara nyata ngurangan kanker payudara invasif di midlife sarta awéwé kolot, tapi ogé ningkatkeun resiko tina efek samping ngarugikeun .
Sababaraha kasus handap-dahan lymphedema geus pakait jeung pamakéan tamoxifen, alatan nu gumpalan getih na jero véna thrombosis (DVT) nu bisa disababkeun ku nginum obat ieu. Resolusi nu gumpalan getih atanapi DVT ieu diperlukeun saméméh perlakuan lymphedema bisa ngagagas.

bubuk Nolvadex nyaeta nami generik bubuk Tamoxifen Citrate, hiji tipe tamba anu digolongkeun salaku reséptor modulator éstrogén selektif (SERM) jeung asalna ngarumuskeun sakumaha perlakuan pikeun sababaraha rupa kanker payudara di duanana lalaki jeung awéwé. Ieu dasarna disrupts peta ngeunaan éstrogén dina awak, anu bisa kalayan gampang balik off grafik sanggeus pamakéan stéroid anabolik.

obat SERM lianna dipaké dina terapi siklus pos anu Torem-fareston na Clomid.

Teu kawas sambetan aromatase nu sagemblengna bisa ngeureunkeun aktivitas estrogenic awak, ubar SERM kawas bubuk Nolvadex ukur suppresses produksi jumlah kaleuleuwihan éstrogén kitu eta moal diatur kaluar épék ngarugikeun, tapi tetep bakal ninggalkeun cukup keur awak migunakeun dina sintésis na protéin sarta fungsi métabolik.

Hayu urang boga rundown rusuh dina épék konci nu bubuk Nolvadex tiasa nyetél kaluar dina awak nalika dipaké pikeun PCT:

Teu kawas aromatase inhibitor na (AI) counterparts kayaning Arimadex na Aromasin nu dasarna stave kaluar wae efek samping éstrogén-kawas dina awak nu dipicu ku gaduh saimbangna signifikan dina téstostéron, bubuk Nolvadex mantuan mawa deui tingkat hormonal jeung normal dina rada beda cara.

Ayeuna bari bubuk Nolvadex masih disrupts fungsi énzim aromatase sarta ngajaga eta tina netepkeun ati loba teuing produksi jeung sékrési éstrogén, teu ngaganggu aktivitas hormon luteinizing (LH) dina cara naon baé. Di pangbasajanna na, anu LH dina muatan tina ngarahkeun gonads mun churn kaluar téstostéron.

Kusabab bubuk Nolvadex gawéna tanpa gangguan LH, ngagunakeun eta pikeun tujuan PCT teu ukur mantuan realign kasaimbangan idéal awak hormon sanggeus Ngabuburit jeung stéroid anabolik jeung prohormones, tapi ogé ngajaga shrinkage testicular dina bay dina prosés.

bubuk atah Tamoxifen Citrate (CAS 54965-24-1)

Mnt mesen 10grams.
Panalungtikan dina kuantitas normal (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar dina jam 12 sanggeus mayar.
Pikeun urutan gedé (Dina 1kg) bisa dikirim kaluar di workingdays 3 sanggeus mayar.

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk Marketing

Bisa disadiakeun di mangsa nu bakal datang.


Kumaha mésér Tamoxifen Citrate bubuk (CAS 54965-24-1): mésér bubuk Nolvadex ti aasraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


Leuwih jéntré ngeunaan produk relevan,ngabagéakeun ka klik di dieu.


=

KoA

KoA 54965-24-1 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) AASRAW

HNMR

AASraw nyadiakeun purity 99% Tamoxifen Citrate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

AASraw nyadiakeun purity 99% Tamoxifen Citrate bubuk atah keur bodybuilders atanapi Labs bawah tanah pikeun pamakéan lisan.

resep

Nolvadex Resep bubuk:

Pikeun panalungtikan Representitive kami Palanggan (CSR) pikeun detil, keur rujukan anjeun.

Rujukan & citations produk

Éta leuwih alus pikeun terapi siklus Post (PCT) sawaktos nyandak stéroid

1 review pikeun Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Tamoxifen Citrate (Nolvadex) bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *