AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Toremifene (89778-26-7)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 89778-26-7. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Toremifene (CAS 89778-26-7), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Toremifene, A generasi kahiji nonsteroidal selektif reséptor éstrogén modulator (SERM) nu mangrupakeun Sacara stuktur patali ka tamoxifen. Kawas tamoxifen, éta mangrupa agonist éstrogén pikeun jaringan tulang jeung métabolisme koléstérol tapi mangrupa antagonistic on susu na jaringan uterus.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Toremifene


Toremifene Karakter dasar

ngaran: Toremifene
CAS: 89778-26-7
Formula molekular: C26H28ClNO
Beurat molekul: 405.96
Ngalembereh Point: 108-110 ° C
Temp neundeun: 25 ° C (77 ° F)
warna: Bodas-to-Pareum-bodas padet


Toremifene (89778-26-7) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Toremifene (89778-26-7), ngaran dagang nyaeta Fareston.

Toremifene Dianggo

The dosage of FARESTON nyaeta 60 mg, sakali sapopoé, oral. Perlakuan umumna terus dugi progression kasakit nu ditempo.

Dinyana dina Toremifene

Meunang pitulung médis darurat lamun boga tanda hiji réaksi alérgi: hives; engapan hésé; bareuh Anjeun raray, biwir, létah, atawa tikoro. Malah Toremifene (CAS 89778-26-7) bisa ngabalukarkeun gangguan wirahma haté ngancam kahirupan-.

parentah salajengna

Toremifene mangrupakeun triphenylethylene turunan nonsteroidal. Toremifene ngiket ka éstrogén reséptor jeung bisa exert estrogenic, antiestrogenic, atawa duanana kagiatan, gumantung kana lilana treatment, spésiés sato, gender, sasaran organ, atawa titik dipilih. Pangaruh antitumor of Toremifene (89778-26-7) dina kanker payudara dipercaya jadi utamana alatan épék antiestrogenic na, dina basa sejen, alatan kamampuhna pikeun bersaing jeung éstrogén pikeun mengikat situs di kanker, blocking efek pertumbuhan-stimulating tina éstrogén di tumor dina. Toremifene ogé bisa ngahambat pertumbuhan tumor ngaliwatan mekanisme sejen, kayaning induksi ti apoptosis, pangaturan éksprési oncogene, sarta faktor tumuwuh.


Kumaha mésér Toremifene ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk

1 review pikeun Toremifene (89778-26-7)

  1. dipeunteun 5 kaluar ti 5

    Aasraw -

    Toremifene bubuk mangrupa genius

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *