AS Doméstik Pangiriman, Kanada Doméstik Pangiriman, Taliwang Doméstik Éropa

Trastuzumab (180288-69-1)

rating:
5.00 kaluar 5 dumasarkeun kana 1 rating customer
SKU: 180288-69-1. Kategori:

AASraw nyaéta kalayan sintésis jeung produksi kabisa ti gram ka urutan massa Trastuzumab (CAS 180288-69-1), di handapeun Perda CGMP sarta sistem kadali kualitas trackable.

bubuk Trastuzumab ieu dipake dina pengobatan kanker payudara HER2-positif. HER2 protéin overexpression watekna di 25% -30% tina cancers.Trastuzumab payudara primér geus ditémbongkeun, dina duanana di vitro assays jeung sato, keur ngahambat proliferasi of tumorcells manusa nu overexpress HER2.

AASRAW bubuk PDF Ikon

Panjelasan Produk

video Trastuzumab


Karakter dasar Trastuzumab

ngaran: Trastuzumab
CAS: 180288-69-1
Formula molekular: C10H14N6O5
Beurat molekul: 298.25536
Ngalembereh Point: 61-71 ° C
Temp neundeun: 2-8 ° C
warna: bubuk bodas


Trastuzumab (180288-69-1) pamakéan dina siklus stéroid

ngaran

Trastuzumab (CAS 180288-69-1), ngaran dagang aya Herceptin.

Trastuzumab Dianggo

Trastuzumab dirumuskeun ngaliwatan hiji infusion kana véna (ka jero nadi, IV). The dosis munggaran dirumuskeun leuwih 90 menit. Lamun ogé-bisa ditolerir dosis pangropéa saterusna bisa dibikeun leuwih 30 menit.
Jumlah Trastuzumab (180288-69-1) nu baris nampi gumantung ka sababaraha faktor, kaasup jangkungna anjeun sarta beurat, kaséhatan umum anjeun atanapi masalah kaséhatan sejen, sarta jenis kanker atawa kaayaan keur dirawat. dokter anjeun bakal nangtukeun dosis anjeun sarta jadwal.

Dinyana dina Trastuzumab

A éfék samping serius tapi ilahar tina Trastuzumab tiasa gangguan jeung aksi ngompa tina jantung. The incidence masalah haté (gagalna jantung) ningkat dina urang jeung panyakit jantung atawa faktor résiko lianna kayaning radiasi ka dada, umur advancing, sarta pamakéan narkoba haté-toksik lianna (kayaning doxorubicin na cyclophosphamide). dokter Anjeun bisa pariksa fungsi haté Anjeun saencan Anjeun bisa nyandak Trastuzumab sagala na bakal nangkep haté anjeun raket salila perlakuan Anjeun. Trastuzumab (180288-69-1) bisa jadi dilanjutkeun upami gejala gagalna jantung némbongan.

parentah salajengna

antibodi Monoclonal mangrupakeun hiji tipe rélatif anyar "sasaran" Terapi kanker. Antibodi nu bagian tina sistim imun. Normal, awak nyiptakeun antibodi dina respon ka antigen (kayaning protéin dina germ a) ngasupkeun awak. The antibodi ngagantelkeun kana antigen dina raraga ditandaan eta keur karuksakan ku sistim imun awak. Di laboratorium, ilmuwan nganalisis antigén husus dina beungeut sél kanker (target) pikeun nangtukeun hiji protéin pikeun cocog antigen kana. Lajeng, ngagunakeun sato jeung protéin manusa, ilmuwan dianggo nyieun antibodi husus anu bakal ngagantelkeun kana antigen target. Antibodi bakal ngagantelkeun kana antigén cocog kawas konci a fits konci a. téhnologi Hal ieu ngamungkinkeun perlakuan nepi ka tujuan sél husus, ngabalukarkeun karacunan kirang kana sél cageur. Terapi antibodi Monoclonal bisa dipigawé ngan pikeun kangker nu antigén (jeung antibodi masing-masing) geus pasti.

Trastuzumab jalan ku targeting nu HER2 / neu reséptor dina sél kanker. Gén HER2 ngahasilkeun reséptor protéin dina beungeut sél éta sinyal tumuwuhna sél normal ku sangkan sél mun ditilik sarta balikeun. Sababaraha jaringan payudara cancerous boga teuing HER2 (HER2 / neu overexpression), triggering sél mun ditilik sarta kalikeun pisan gancang. Trastuzumab (180288-69-1) nempel kana reséptor HER2 pikeun nyegah sél tina ngalikeun, ngahulag tumuwuhna kangker salajengna jeung slowing progression kanker. Ogé bisa dianggo ku stimulating hiji mékanisme imun.


Kumaha mésér Trastuzumab ti AASraw

1.To ngahubungan kami ku email urang Sistim panalungtikan, atanapi online skypewawakil layanan palanggan (CSR).
2.To nyadiakeun kami kuantitas inquired anjeun sarta alamat.
CSR 3.Our baris nyadiakeun anjeun nu petik, istilah pamayaran, angka nyukcruk, cara pangiriman sarta diperkirakeun tanggal kadatangan (ETA).
4.Payment dipigawé sarta barang bakal dikirim kaluar dina jam 12 (Pikeun urutan dina 10kg).
5.Goods ditampi sareng masihan komentar.


=

KoA

HNMR

resep

Rujukan & citations produk